آغاز طرح «هم‌محله امام رضا(ع)» با محوریت ارتقای فرهنگ میزبانی زائران در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی اسکان ۹۶۹ هزار نفرشب زائر در دهه پایانی صفر در مشهد حقوق سرایداران مدارس افزایش می‌یابد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) وقتی میراث آینده شهر در خطر است   مدارس از نیمه شهریور ۱۴۰۴ بازگشایی می‌شود؟ واکنش پلیس مازندران به فیلم تیراندازی در چالوس + فیلم (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) لزوم درج نرخ ترک تحصیل در کارنامه عملکرد استان‌ها برای ارزیابی کیفی آموزش منطقه‌ای سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ با ورود فناوری به روش‌های تدریس همراه خواهد بود قرارگیری ۶۱۴ مرکز فنی و حرفه‌ای رایگان در اختیار آموزش و پرورش بازدید و نظارت پیاپی مسئولان آموزش و پرورش از فرآیند ثبت‌نام مدارس عضو کمیسیون آموزش مجلس: طرح آغاز مدارس از ۵ سالگی در راستای افزایش بهره‌وری آموزش است خبر خوش برای بازنشستگان | مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی با حقوق مردادماه ۱۴۰۴ واریز می‌شود پذیرایی از زائران رضوی، زیر ذره‌بین بازرسان بهداشت و سلامت | زائران دهه آخر صفر مراقب گرمازدگی باشند اگر کبد چرب دارید، این چاشنی چربی‌سوز را مصرف کنید سطح ذخایر آبی سد فریمان به پایین‌ترین حد ممکن رسید محموله ۴ میلیارد تومانی قهوه قاچاق در راه مشهد زمین‌گیر شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) آتش‌سوزی‌ مهیب در جنگل‌های جنوب اروپا با چندین کشته و هزاران آواره + ویدئو ۲۰ کشته و ۱۳۴ زخمی در حادثه انفجار و حریق کارخانه‌ای در روسیه (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان بارندگی‌های موسمی در پاکستان به ۶۵۷ تن افزایش یافت (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) بارندگی سیل‌آسا پایتخت تجاریِ هند را مختل کرد| صدور هشدار قرمز برای بمبئی و مناطق اطراف آن (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) چهارمین دریاچه بزرگ جهان کاملا خشک شد هشدار محیط زیست درمورد سوزاندن لاستیک‌های فرسوده استقرار ۵ هزار نیروی داوطلب جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی برای ارائه خدمات به زائران دهه پایانی صفر در مشهد و خراسان رضوی افزایش شیوع نزدیک بینی در بین دانش آموزان شهری گروه‌های مردمی و سمن‌ها نقش کلیدی در تحقق اهداف جمعیتی دارند| برگزاری جشنواره عکس و فیلم با محور خانواده و فرزندآوری + لینک نتایج آزمون دانشگاه فرهنگیان اعلام شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) مرگ مشکوک ۲دختر جوان در جنوب تهران | یک متهم دستگیر شد جان باختن ۲ آتش‌نشان در حریق محله «اوساکا»‌ی ژاپن (۲۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۷۰۲۹
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۲
مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴)
مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در موسسه ملی علوم و صنایع غذایی روز شنبه به بهره‌برداری رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مراسم افتتاح این مرکز گفت: مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص با حمایت حوزه علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیرو‌های مسلح، موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی و مرکز تحقیقات و نوآوری سازمان اتکا به منظور همکاری علمی و فناوری موثر در حوزه غذا‌های خاص راه اندازی شده است.

دکتر سید محمدعلی رضوی با اشاره به توصیه‌های مکرر رهبر معظم انقلاب بر اهمیت پژوهش و رسالت دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی در حل مسائل کنونی و آینده کشور اظهار کرد: هدف اصلی پژوهش و فعالیت‌های علمی دوگانه و شامل دستیابی به مرجعیت علمی و حضور در جمع سرآمدان علم و فناوری جهان و همچنین در جهت حل مسائل کنونی و آینده کشور است.

وی افزود: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان یک مرجع تخصصی پژوهش و فناوری در حوزه غذا با بیش از چهار دهه فعالیت، در سال‌های اخیر رویکرد خود را از پژوهش‌های عرضه محور به مسئله محور تغییر داده است تا بتواند به چالش‌های واقعی کشور در حوزه غذا پاسخ دهد.

رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به اهمیت همکاری‌های بین‌بخشی، بر نقش حیاتی این مرکز در توسعه فناوری غذا‌های خاص و پاسخگویی به نیاز‌های جامعه و ارتقای امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

وی همچنین به ظرفیت‌های بالقوه این همکاری‌ها برای توسعه نوآوری در حوزه‌های مختلف غذا از جمله غذا‌های عملکردی، غذا‌های سالم و غذا‌های ویژه گروه‌های خاص اشاره کرد.

دکتر رضوی بیان کرد: مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در موسسه ملی علوم و صنایع غذایی با بهره‌گیری از توانمندی‌های علمی و فناوری موجود زمینه را برای ایجاد محصولات و فرآیند‌های نوین در حوزه غذا‌های خاص فراهم خواهد کرد.

وی تاکید کرد: با افتتاح این مرکز گامی موثر در جهت ارتقای سطح پژوهش‌های کاربردی در حوزه غذا‌های خاص برداشته شده است و امید می‌رود که این همکاری‌ها منجر به تولید محصولات نوآورانه و حل چالش‌های موجود شود.

جهاد علمی در عرصه امنیت غذایی با رویکرد آینده‌نگر

رییس مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص نیز در این مراسم از رویکرد آینده‌نگر و فناوری‌محور آن سخن گفت و با اشاره به سند امنیت غذایی تدوین شده توسط ستاد کل نیرو‌های مسلح اظهار کرد: این مرکز با هدف ایفای نقش در جهاد علمی و ارتقای امنیت غذایی کشور، بر مبنای «ره نگاشت» ۱۰ ساله فناوری محور فعالیت خواهد کرد.

ساجد امجدی بیان کرد: ما محرک‌های روند‌های جهانی را در نظر گرفته و تلاش می‌کنیم تا با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین به ویژه هوش مصنوعی، به عنوان یک رکن اساسی پایداری در این حوزه گام‌های موثری برداریم.

وی تصریح کرد: به منظور پاسخگویی به نیاز‌های غذایی متنوع و آینده‌نگر، ۱۶ گروه محصول غذایی جدید با ۹ فناوری نوظهور طراحی کرده‌ایم.

رییس مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص ادامه داد: همچنین، ۶ پلتفرم توسعه مواد غذایی فراسودمند، با تمرکز بر توسعه مواد و بسته‌بندی، توسعه خوراک‌های نظامی، توسعه محصولات میکروب‌ساخت، و توسعه غذا‌های آینده، در این مرکز در حال پیاده‌سازی هستند.

وی افزود: تمام این موارد بر اساس نیاز‌های غذایی تدوین شده و با هدف ارتقای امنیت غذایی کشور طراحی شده‌اند.

امجدی از «پایگاه تحلیل داده» به عنوان یک مزیت رقابتی این مرکز یاد کرد و افزود: این پایگاه می‌تواند به پیش‌بینی نیاز‌های صنایع غذایی آینده کشور و ارائه راهکار‌های نوآورانه کمک کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->