عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید (۷ دی ۱۴۰۳) ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو
سرخط خبرها

دلمه سیرابی، غذایی با عمر ۵۰۰ ساله است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۳۴۱۴۶
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۳
دلمه سیرابی، غذایی با عمر ۵۰۰ ساله است+ طرز تهیه
کسانی که به کله پاچه علاقه مندند قطعا سیرابی نیز خورده اند سیراب گوسفند بسیار لذیذ است و خواص فراوانی دارد و معمولا به صورت آبپز تهیه می‌شود، ولی امروز تصمیم داریم غذایی جدید را با سیراب به شما آموزش دهیم. برای یادگیری تهیه دلمه سیرابی با ما همراه باشید.
به گزارش شهرآرانیوز، «گیپا» در واقع همان دلمه سیرابی است، غذایی لذیذ که در اصفهان، کرمان و لرستان با مواد میانی متفاوتی پخت می‌شود. اگر اهل سیرابی باشید، حتما از خوردن این غذا هم لذت می‌برید. سیرابی کلسیم و ویتامین «۶B» فراوانی دارد و برای کم خونی و زخم معده غذایی عالی است. همچنین در مقایسه با گوشت گوسفندی و گوساله کالری بسیار کمی دارد و شما را چاق نمی‌کند.
 
مناسب برای: ۶ نفر
 

زمان برای پخت:١٨٠ دقیقه

موادلازم برای تهیه دلمه سیرابی:

برنج: ٣ پیمانه
لپه: یک پیمانه
گوشت بوقلمون چرخ شده: ۱۵۰گرم
سبزی معطر: یک پیمانه
پیاز: ٢ عدد
سیر: ٣ حبه
سیراب و شیردان: یک عدد
نمک، زعفران: به میزان لازم
رب، زردچوبه: به میزان لازم
فلفل سیاه و دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه دلمه سیرابی:

برای تهیه مواد میانی غذا، یک پیاز رنده کنید و تفت بدهید تا کمی سبک شود. گوشت بوقلمون یا مرغ چرخ شده را به آن اضافه کنید و کمی دیگر آن را تفت بدهید. حالا زعفران، نمک و فلفل را به مواد بیفزایید. بعد هم سبزی معطر را اضافه کنید.
لپه‌ای را که از قبل پخته ایم، همراه با برنجی که چند ساعت خیسانده شده باشد، به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و گوشه‌ای بگذارید تا کمی سرد شود.
 
سیرابی و شیردان را بعد از شستن، به اندازه دلخواه برش بزنید و داخل آن را با مواد آماده شده پرکنید. سپس با نخ و سوزن بدوزید.
 
پیاز باقی مانده را رنده کنید و درون قابلمه‌ای تفت بدهید. سپس سیر رنده شده و بعد هم رب و ادویه را به آن اضافه کنید. دلمه‌ها را داخل قابلمه سرتفت بدهید و زیر و رو کنید. بعد هم آب جوش روی آن بریزید و بگذارید خوب بپزد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->