فردا شنبه (۱۴ مهر ۱۴۰۳) هوای ۱۰ استان کشور بارانی است هشدار خود مراقبتی کارگروه شرایط اضطرار پدیده گرد و غبار خراسان رضوی پایان کار پویش مدادرنگی ۳ با حمایت از ۲ هزار کودک کار در مشهد ۳۶ درصد جامعه هدف کمیته امداد را سالمندان تشکیل می دهند اهدای اعضای ۲ نفر از مصدومان حادثه معدن طبس انتخاب دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دومین دانشگاه جامع کشور هر چهار ثانیه یک نفر به آلزایمر مبتلا می‌شود سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع ویروس مسری و کشنده ماربورگ هشدار داد وعده‌های متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چه زمانی به معنای واقعی عملی می‌شود؟ فوت ناگهانی دانش‌آموز مینودشتی در حیاط مدرسه + فیلم (۱۲ مهر ۱۴۰۳) یک‌سوم عمل‌های بیماری صرع ایران در مشهد انجام شده است واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در جاده ملک آباد - مشهد پایان زورگیری‌های وحشتناک باند عقاب‌های خون‌آلود در مشهد + عکس ترافیک نیمه‌سنگین در بولوارهای سجاد و امام‌خمینی(ره) و میدان شهید فهمیده مشهد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ۵۰ تا ۸۰ درصد ماده اولیه دارو‌ها در داخل کشور تولید می‌شود پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۳۰ یک میلیون و ۶۰۰ هزار سالمند وابسته به مراقبت در کشور داشته باشیم همایش بین‌المللی بیماری صرع در مشهد آغازبه‌کار کرد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ضروت تلاش برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان| علائم افسردگی در سالمندان از فردی به فرد دیگر متفاوت است همه آنچه که برای برنامه‌ریزی سفر نیاز دارید | بسیار سفر باید تا پخته شود خامی لایحه شرح‌ وظایف وزارتخانه میراث فرهنگی در مجلس شورای اسلامی در حال تصویب است اعلام نتایج اولیه آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان روانشناسی افزایش حدود ۳۰۰ درصدی هزینه دریافت گواهینامه و سکوت پلیس راهور هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره یک ویروس تنفسی خطرناک برخی شهروندان مشهدی از افزایش ناگهانی هزینه‌های قبض برق گلایه‌مندند | تعویض اجباری کنتور برق
سرخط خبرها

دستور پخت بیسکویت دو رنگ فانتزی و خوشمزه

  • کد خبر: ۳۴۸۰۰
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۲
دستور پخت بیسکویت دو رنگ فانتزی و خوشمزه
بیسکویت دو رنگ یک نوع بیسکویت خوشمزه و شکیل می‌باشد که کودکان شما عاشق آن خواهند شد. این مطلب با آموزش طرز تهیه بیسکویت دو رنگ به روشی آسان می‌خواهد این بار به بهترین شکل ممکن شما را شگفت زده کند.
به گزارش شهرآرانیوز، اگر به دنبال یک میان وعده سالم، ساده و خوش مزه هستید که بتوان آن را همراه با چای یا هر نوشیدنی دیگری در میهمانی‌های عصرانه سرو کرد، پیشنهاد می‌کنیم دستورپخت این بیسکویت دورنگ را امتحان کنید. این شیرینی خوش مزه را می‌توان افزون بر فر که شیوه پخت آن را آموزش می‌دهیم، در طبقه میانی توستر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد و روی گاز نیز پخت.

مناسب برای: ۲۵ نفر

زمان برای پخت: ۴۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه بیسکویت دورنگ:

پودر قند: ۱۰۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: یک عدد
وانیل: نصف قاشق چای خوری
کاکائو: ۲۰ گرم
آرد شیرینی پزی: ۲۵۰ گرم

طرز تهیه بیسکویت دورنگ:

پودر قند را الک کنید و با وانیل و کره‌ای که هم دمای محیط شده است خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدهید.
 
آرد را الک و کم کم به مخلوط اضافه کنید. خمیر حاصل باید نرم و لطیف باشد. از این رو، نیازی نیست حتما همه آرد را استفاده کنید.
 
خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کنید و به بخشی از آن کاکائو اضافه کنید. حالا خمیر را ۱۵ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
 
خمیر‌ها را به قطر چند میلی متر روی نایلونی باز کنید. ۲ خمیر را روی هم بگذارید و قالب بزنید.
 
کف سینی فر را کاغذ پهن کنید و خمیر‌های قالب خورده را روی آن بچینید. حالا بیسکویت‌ها را در فری که ازقبل گرم شده است، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید. زمانی که زیربیسکویت‌ها طلایی رنگ شد آماده است.

نکته: برای تزیین روی بیسکویت‌ها به سلیقه خودتان می‌توانید از شکلات آب شده یا اسمارتیز یا هرچیز دیگری استفاده کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->