درد در نواحی مختلف سر ناشی از چیست؟ کاهش ۱۹ درصدی تعداد فوتی‌های حوادث جاده‌ای در خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ پبش بینی ۵ روز رگبار باران و ورزش باد شدید از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ میزان داروی تولیدی در کشور پاسخگوی نیاز داخلی نیست فوتی‌های حوادث جاده‌ای در خراسان رضوی ۱۹ درصد کاهش یافت ۳۸۷ هزار مسافر نوروزی از سیاه چادرهای عشایری خراسان رضوی بازدید کردند آغاز ثبت نام وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان کشوری از امروز (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چالش‌های تأمین دارو در مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | در جست وجوی دارو توانبخشی سالمندان در منزل، گامی برای بازگرداندن شور زندگی احتمال افسردگی در شب‌زنده‌دار‌ها بیشتر است سهم ۵ درصدی خراسان رضوی از ۵ هزار کشته تصادفات نوروزی در ۵ سال گذشته | مرگ یک تن هم زیاد است نقش خانواده‌ها در افزایش هزینه‌های ازدواج اهدای عضو در شمال‌شرق کشور ۱۲ درصد افزایش یافت اطلاعيه كانون بازنشستگان تامين اجتماعي درباره وام ضروری سال ۱۴۰۴ ۸ مصدوم در برخورد سه خودرو در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) برخورد صاعقه به ۲ دامدار در پلدختر لرستان (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) کاهش وزن با رژیم فستینگ ۴:۳ گام بلند ایران و قزاقستان برای توسعه گردشگری؛ روادید یک‌ماهه و افزایش پروازهای مستقیم آیا قیمت غذای دانشجویی افزایش می‌یابد؟ دستور دادستان تبریز برای بررسی حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مرگ فرزند بر اثر شلیک تصادفی پدر در خمین (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تصادف جان مأمور پلیس‌راه اصفهان را گرفت (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) واکنش مرکز وکلای قوه‌قضائیه به انتقادات: هزینه دادرسی انتظامی برای شکایت از وکلا ضروری است کاهش ۲۳ درصدی تصادفات در خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ کاهش ۳۸ درصدی ورودی آب به مخازن سد‌های کشور ورود بیش از ۵ میلیون و ۹۸۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی تاکنون (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مینی‌بوس حامل ۲۶ دانش‌آموز تیزهوش در مسیر جاده ملکان – بناب واژگون شد (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری قاچاقچی حرفه‌ای با بیش از ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد واژگونی خودروی حامل معلمان ریگانی با ۷ نفر مصدوم (۱۶ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«شین‌آبادی»‌ ها معلم می‌شوند؟

  • کد خبر: ۳۴۹۸۲
  • ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۶
«شین‌آبادی»‌ ها معلم می‌شوند؟
بعد از گذشت حدود ۸ سال هنوز زخم دختران شین‌آبادی تازه است و با عوض‌شدن مدیران و وزیران هنوز وعده‌ها سرجایشان هستند. وعده‌هایی که یکی‌درمیان عملی نشد. این‌بار هم وزیر آموزش‌وپرورش از استخدام دختران شین‌آبادی در آموزش‌وپرورش خبر داده است.
زهرا اسکندریان/شهرآرانیوز؛ بعد از گذشت حدود ۸ سال هنوز زخم دختران شین‌آبادی تازه است و با عوض‌شدن مدیران و وزیران هنوز وعده‌ها سرجایشان هستند. وعده‌هایی که یکی‌درمیان عملی نشد. این‌بار هم وزیر آموزش‌وپرورش از استخدام دختران شین‌آبادی در آموزش‌وپرورش خبر داده است.
 
محسن حاجی میرزایی جمعه شب در برنامه تلویزیونی دستخط به وضعیت دانش‌آموزان شین‌آبادی هم اشاره کرد و گفت که «مراحل درمانی آن‌ها انجام شده است. آن‌ها علاقه‌مند بودند استخدام شوند. با هماهنگی سازمان امور اداری و استخدامی مسئله استخدام این عزیزان را هم حل کرده‌ایم و الان منتظر اعلام توافق سازمان برنامه‌وبودجه برای تأمین منابع هستیم تا این کار انجام شود».
 
ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه، ۱۵ آذر ۹۱ بود که یک کلاس درس مدرسه ابتدایی روستای شین‌آباد از توابع شهرستان مرزی پیرانشهر آتش گرفت و از ۳۷ دانش‌آموز آن ۲۹‌نفر دچار سوختگی شدند.
شین‌آباد روستای سردی است و از اول آذرماه برف و باران را به خود می‌بیند. دختربچه‌های ده‌ساله کلاس چهارم از معلم خود می‌خواهند تا بخاری کلاس درس را روشن کند. ساعت۷:۳۰ صبح سرایدار با ۲ گالن نفت وارد کلاس می‌شود و مخزن بخاری را پر می‌کند، چون بخاری سوراخ بوده است، نفت به اطراف بخاری نشت می‌کند و آتش در آن زبانه می‌کشد.
 
دختر‌ها که وحشت‌زده شده بودند، از معلم خود می‌خواهند از کلاس بیرون بروند، اما خانم معلم که به شهادت خود بچه‌ها، سابقه تنبیه را داشته است، از خروج آن‌ها ممانعت می‌کند. آن روز ۲۹دانش‌آموز در کلاس بودند که یک نفر آن‌ها بیرون می‌دود تا سرایدار را صدا کند. به‌علت شدت داغی، بخاری از دست سرایدار می‌افتد و آتش به کلاس نفوذ می‌کند.
 
معلم و سرایدار از روی آتش می‌پرند و بیرون می‌روند، اما دختربچه‌ها به سمت دیوار‌ها پناه می‌برند و در این جریان آسیب می‌بینند. بعد از آن دختر‌ها به بیمارستان‌های ارومیه، تهران، تبریز و اصفهان منتقل می‌شوند. از آن روز تاکنون ۱۲نفر از بچه‌ها که آسیب‌دیدگی جدی‌تری داشتند و حالا هجده‌نوزده‌ساله شده‌اند، زیر تیغ جراحی قرار دارند و طبق گفته رئیس کمیسیون پزشکی وقت، تا ۱۵سال دیگر نیز باید همچنان زیر عمل جراحی و مداوا باشند.
 
دختران شین‌آبادی پیش از این هم خواسته‌های خود را مطرح کرده بودند و یک خواسته مشترک داشتند، آن هم اعزام به خارج از کشور برای درمان بود، چون بدن‌های نحیف آن‌ها دیگر توان سالی سه‌چهار جراحی تا ۱۵ سال دیگر را ندارد. از آن زمان تا کنون، دختران شین‌آبادی با همه سختی‌ها به تحصیل ادامه دادند و برخی از آنان هم ازدواج کردند، اما هنوز ماجرای آنان تمام نشده است. آن‌ها در هر اتفاق مربوط به آتش‌سوزی خودشان را نشان دادند و نگرانی خود را بیان کردند. همچنین در این سال‌ها به پاستور و بهارستان رفتند تا مسئولان داستان آنان را فراموش نکنند. حالا باید پرسید آیا وعده استخدام آنان در آموزش‌وپرورش محقق می‌شود؟
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->