در سفر اربعین، از کودکان خود مراقبت کنید ویدئو | لحظه واژگونی مرگبار اتوبوس زائران پاکستانی در ابرکوه یزد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) تفاوت آبله میمونی و آبله مرغان را می‌دانید؟ برای سوراخ کردن گوش کودکان این نکات را بدانید بیش از ۱۸۸ هزار زائر خارجی از مرزهای ایران وارد عراق شدند آبله میمونی در استان خوزستان شناسایی نشده است پدرانی که سلامت کودکان را به خطر می‌اندازند سلامت زائران اربعین تا ۲ هفته پس از بازگشت از سفر پیگیری می‌شود ۱۶۰ مرکز همسرگزینی در ۲۷ استان کشور مجوز فعالیت گرفتند نقش خانواده در پرستاری از بیماران مزمن در خانه خشکیدگی دائمی یا فصلی ۷۰ درصد تالاب‌های کشور تقویت هوش مالی فرزندان با تربیت اقتصادی در خانواده ضرب و شتم کارشناسان اورژانس در خراسان‌شمالی + عکس دلیل تاخیر پرواز مشهد - بغداد هواپیمایی سپهران چه بود؟ (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) هتل های نزدیک میدان امیر چخماق یزد ۴ بیماری در کمین زائران اربعین | آماده‌سازی اتاق‌های سرما برای زوار گرمازده فکر کردن زیاد به جای آن که کمک کننده باشد، ما را سردرگم می‌کند سرقت مرگبار طلا‌های زن مسن در چناران خراسان رضوی + عکس ایران یکی از بزرگترین کشور‌های جهان در میزبانی از پناهندگان علائم بالینی بیماری التهاب یا گاستریت معده چیست؟ بار دیگر کمبود انسولین در داروخانه‌ها سلامتی بیماران دیابتی را نشانه گرفته است
سرخط خبرها

۸۰ درمانگاه تخصصی برای ارائه خدمات به بیماران کرونا در مشهد فعال شد

  • کد خبر: ۳۵۲۱۲
  • ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۶
۸۰ درمانگاه تخصصی برای ارائه خدمات به بیماران کرونا در مشهد فعال شد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با همکاری بخش خصوصی در روزهای اخیر ۸۰ درمانگاه تخصصی برای ارائه خدمات به بیماران مشکوک و یا مبتلا به کرونا در شهر مشهد فعال شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از وب دا، دکتر شاپور بدیعی در نشست ویدئو کنفرانس با وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۲۹ مرکز خدمات جامع سلامت در حوزه بهداشت برای ارائه خدمات به بیماران مشکوک و یا مبتلا به کووید-۱۹ در مناطق زیر پوشش فعال شده است و در روزهای اخیر ۸۰ درمانگاه تخصصی بخش خصوصی نیز در شهر مشهد فعال شده اند خاطر نشان کرد: همچنین ۱۲ مرکز تخصصی مجهز به امکانات تصویربرداری در سطح دو در شهر مشهد آماده خدمات رسانی به بیماران است.

مسئول کارگروه مراقبت و درمان کووید-۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به باز راه اندازی سامانه تلفنی ۱۹۱ به منظور پاسخگویی به شهروندان با همکاری تیم های پزشکی و پرستاری اظهار کرد: در حال حاضر به طور متوسط روزانه ۴ هزار تماس با این مرکز حاصل و مشاوره های لازم ارائه می شود.

دکتر بدیعی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۹.۱ درصد از مراجعین و موارد بستری در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه غیر بومی هستند خاطر نشان کرد: بیماران غیر بومی به دلیل اطلاع نداشتن از سیستم ارجاع و سطح بندی بیماران کووید-۱۹ به طور مستقیم به مراکز درمانی مراجعه می کنند که این امر موجب افزایش ازدحام در مراکز مرجع کرونا مشهد می شود.

وی از راه اندازی طرح مراقبت در منزل با همکاری مراکز خدمات پرستاری در مشهد و ایجاد مراکز تکمیل درمان خبر داد و اظهار کرد: با اجرای این طرح در حال حاضر بخشی از فشار بار درمانی در مراکز درمانی مرجع کاسته شده است و بیمارانی که شرایط نگهداری در منزل و یا مراکز تکمیل درمان را دارند به این مراکز هدایت می شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۵۰ درصد تست های انجام شده در حوزه بهداشت مثبت است تصریح کرد: هم اکنون بیمارستان های ۶۱۰ امام رضا (ع) و شریعتی به عنوان مرکز مرجع کرونا محسوب می شود و ۲۵۰ تخت دیگر نیز در مشهد در حال آماده سازی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->