رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

تست موفق واکسن کرونا در دانشگاه آکسفورد

  • کد خبر: ۳۵۲۴۹
  • ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۸
تست موفق واکسن کرونا در دانشگاه آکسفورد
نتایج تحقیقات و آزمایش‌های گسترده پژوهشگران دانشگاه آکسفورد روی واکسن کرونا به نتیجه رسیده است. برخی گمانه‌زنی‌ها حکایت از ارائه این نوع واکسن در اوایل سال ۲۰۲۱ دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پژوهشگران دانشگاه آکسفورد در حال کار و توسعه بر واکسنی هستند که می‌تواند بدن را در برابر ویروس کرونا ایمن کند. بر این اساس، در آزمایش جدید پژوهشگران انگلیسی، واکسن جدید کووید به بیش از هزار نفر تزریق شد. پس از مدتی در خون این افراد آنتی‌‌بادی (پادتن) و سلول‌های تی مشاهده شد که با ویروس کرونا مبارزه می‌‌کنند.

این یافته‌ها باعث ایجاد موجی از امیدواری میان دانشمندان برای کشف واکسن ویروس کرونا شده است. با این وجود، بسیار زود است که بتوان درباره ایجاد مقاومت این واکسن اظهارنظر کرد.

تفاوت تحقیقات دانشمندان انگلیسی با سایر محققانی که به‌دنبال یافتن واکسن ویروس کرونا هستند مربوط به سلول‌های تی است. این سلول‌‌ها که بخشی از گلبول‌های سفید خون را تشکیل می‌دهند به ویروس حمله می‌‌کنند و باعث نابودی آن می‌شوند.

در واکسنی که محققان دانشگاه آکسفورد کشف کرده‌اند، هم آنتی‌بادی و هم سلول‌‌های تی وجود دارد.

افرادی که این واکسن را دریافت کرده‌اند پس از ۱۴ روز سلول تی خونشان به بالاترین حد ممکن رسیده است. همچنین آنتی‌بادی‌های بدنشان نیز پس از گذشت ۲۸ روز به نقطه اوج رسیده است.

محققان می‌گویند این واکسن ایمن است، ولی عوارض جانبی نیز دارد. تحقیقات بیشتر برای شناسایی عوارض جانبی و نیز اثرگذاری بیشتر این واکسن همچنان ادامه دارد.

دولت انگلیس پیش ‌تر ۱۰۰ میلیون دوز از این واکسن را سفارش داده است. تاکنون ۲۹۵ هزار تن در انگلیس به ویروس کرونا مبتلا شده‌‌اند. از این میان، ۴۵ هزار تن جان خود را از دست داده‌اند.

لندن امیدوار است با کشف واکسن کرونا جلو قربانی‌شدن افراد بیشتر را بگیرد. با این وجود، در خوشبینانه‌‌ترین حالت نسخه اولیه واکسن کرونا در اوایل سال ۲۰۲۱ میلادی به بازار عرضه خواهد شد. از همین رو، سازمان جهانی بهداشت از مردم خواسته است فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت و در مکان‌های عمومی از ماسک استفاده کنند.

منبع: اسپوتنیک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->