تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌ ورودی مدارس استعداد درخشان و نمونه دولتی نشانه‌های جدید هشداردهنده زوال عقل در سالمندان کشف معادن هخامنشی در آبدانان استان ایلام اتصال برق و انتشار دود در بخش CCU بیمارستان شادگان (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد
سرخط خبرها

بورسی شدن ۱۴ شرکت صندوق بازنشستگی کشوری

  • کد خبر: ۳۵۵۳۷
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱
بورسی شدن ۱۴ شرکت صندوق بازنشستگی کشوری
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه پس از برگزاری جلسات مرتب، ۱۴ شرکت صندوق بازنشستگی کشوری در مسیر بورسی شدن قرار گرفته‌اند، گفت: حتما همه هلدینگ‌های این صندوق وارد بازار بورس خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از صندوق بازنشستگی کشوری، اکبر افتخاری در نشستی با اعضای کارگروه شفافیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: سه شرکت زیرمجموعه صندوق بازنشستگی کشوری تا پایان سال وارد بازار بورس می شوند.

وی با بیان اینکه به دلیل تغییرات مدیریتی در این صندوق در سال گذشته، بسیاری از کارها که از قبل آغاز شده بودند، ابتر مانده اند و بنیان بسیاری از کارها در صندوق بازنشستگی کشوری تازه گذاشته شده است، فعالیت های صندوق بازنشستگی کشوری در ارتباط با شفافیت را در سه بخش اقتصادی، اجتماعی و سازمانی تقسیم بندی شده است.

هوش تجاری (BI)، برگزاری مجامع فصلی و بورسی شدن


افتخاری در بخش اقتصادی به پروژه BI (هوش تجاری)، برگزاری مجامع فصلی و پیگیری بورسی شدن شرکت ها اشاره کرد و گفت: پروژه BI یکی از بزرگترین دستاوردهای صندوق بازنشستگی کشوری در حوزه شفافیت است که نسخه به روز شده آن به زودی رونمایی عملیاتی می شود.

وی با بیان اینکه جلسات مرتب هفتگی برای نهایی کردن BI تشکیل می شود، گفت: این یکی از پروژه های صندوق بازنشستگی کشوری است که از قبل وجود داشته، ولی کامل نبوده است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: اکنون با بازتعریف شاخص ها و احصای ۵۷ شرکت، هم شاخص ها و هم شرکت های حاضر در این پروژه به روز رسانی شده اند و فعالیت های آنها به روشنی در سایت قابل دسترسی است.

وی برگزاری مجامع فصلی را یکی دیگر از فعالیت های صندوق بازنشستگی کشوری در جهت عمل به شفافیت خواند و گفت: بر اساس شاخص های تجمیعی با همه شرکت ها و هلدینگ ها توافق کرده ایم و آنها هر سه ماه یک بار بابت عملکردشان به ما پاسخگو هستند. به این ترتیب که عملکرد سال های ۹۷ و ۹۸ خود را گزارش می دهند و برنامه های عملیاتی شان برای سال ۹۹ را روشن می کنند.

افتخاری با بیان اینکه با استفاده از این شاخص ها، سطح بالاتری از بودجه برای ما روشن می شود، افزود: تا پیش از این شرکت های تابعه به هلدینگ های صندوق گزارشی از بودجه نمی داده اند، ولی اکنون تمام شرکت ها و هلدینگ های صندوق بودجه های مشخص برنامه ریزی شده شان را تحویل داده و نهایی کرده اند.

افتخاری با تاکید بر اینکه ساماندهی به بودجه ریزی صندوق یکی از خواسته های وی در آغاز کار مدیریتی اش بوده است، گفت: تصمیم داریم که به زودی تمام صورت های مالی شرکت هایمان را بر اساس شاخص های IFRS (استانداردی برای گزارشگری مالی بین‌المللی) هماهنگ کنیم تا همه به یک زبان با ما سخن بگویند و این یکی از نمادهای شفافیت است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری پیگیری جدی بورسی شدن شرکت های تابعه و هلدینگ ها را از دیگر نشانه های حاکمیت شفافیت در صندوق بازنشستگی دانست و افزود: در آغاز هیچ کدام از شرکت های ما شرایط بورسی شدن را نداشتند؛ ولی پس از برگزاری جلسات مرتب درباره بورسی شدن شرکت ها، ۱۴ شرکت در مسیر بورسی شدن قرار گرفتند که از این میان، سه شرکت تا پایان سال وارد بازار بورس می شوند.

ارتباط با مخاطبان با ارسال متمرکز پیامک و مرکز SRM


افتخاری شفاف سازی از طریق ارتباطات را وجه اجتماعی شفافیت در صندوق بازنشستگی کشوری خواند و گفت: این امر از طریق فعال بودن مرکز پیامک و همین طور مرکز ارتباط با ذینفعان SRM این مهم عملیاتی می شود.

او با بیان اینکه «سامانه SRM سامانه ای آنلاین و ۲۴ساعته است»، گفت: در این سامانه ارائه خدمات به صورت آنلاین، سریع، دوسویه و فرایندمحور است و ذینفعان ازطریق آن می توانند هرگونه پرسشی را مطرح کنند و در لحظه از اینکه درخواستشان در کدام مرحله قرار دارد، آگاهی یابند.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد: با راه اندازی و اجرایی سازی این مرکز، تمام نیازهای مخاطبان صندوق بازنشستگی کشوری از یک درگاه مشخص پاسخ داده خواهد شد.

وی نظارت بر تصمیم گیری زیرمجموعه ها را از دیگر فعالیت های صندوق بازنشستگی کشوری در راستای عمل به شفاف سازی برشمرد و گفت: به این وسیله می توانیم از آنچه در شرکت ها در جریان است، مطلع باشیم و در تصمیم گیری ها نقش داشته باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش به برگزاری جلسات هفتگی با بازنشستگان و همچنین سفرهای استانی دو هفته یک بار نمایندگان مدیرعامل صندوق به استان ها برای ارزیابی عملکرد مدیران استانی و همین طور ارتباط رودررو با بازنشستگان اشاره کرد.

سیستم یکپارچه مالی، صورت های مالی و تحول دیجیتال


افتخاری گفت: در حوزه سازمانی، ایجاد سیستم یکپارچه مالی-اداری، به روز شدن صورت های مالی و ایجاد کارگروه تحول دیجیتال از فعالیت های صندوق بازنشستگی کشوری برای ایجاد و تقویت شفافیت در این مجموعه است.

شفافیت در هدف گذاری، عملکرد و ارزیابی


در این جلسه، روزبه کردونی، رئیس موسسه پژوهش های تامین اجتماعی با بیان اینکه ماموریت کمیته شفافیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سه بخش خلاصه می شود، توضیح داد: در بخش نخست باید آنچه انجام شده است را در قالب یک برنامه مشخص به وزارتخانه ارائه کنیم، در بخش دوم باید تاثیر درونی این اقدامات در سیستم، ازجمله تاثیر بر جامعه هدف و کارکنان را نشان دهیم و در بخش سوم باید تاثیر بیرونی آن، مثلا در جلب هرچه بیشتر اعتماد اجتماعی یا سرمایه اجتماعی و رضایتمندی عمومی را به دست آوریم.

کردونی با خلاصه کردن فعالیت های صندوق بازنشستگی کشوری در حوزه شفافیت به سه بخش شفافیت در هدف گذاری، شفافیت در عملکرد و شفافیت در نظارت و ارزیابی، گفت: باید بتوانیم ما به ازای این فعالیت ها را به سندی مکتوب تبدیل کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->