وزیر اقتصاد: گزارشی از عادی‌سازی پرونده ایران در FATF به رئیس‌جمهور ارائه کردم درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی اینفلوئنسر‌های ایرانی اینستاگرام بسته ۱۷ اقدام بورس برای رشد بازار تا پایان ۱۴۰۳ آخرین وضعیت تولید گاز برای زمستان ۱۴۰۳ پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه (۱۵ مهر ۱۴۰۳) هواپیمایی امارات استفاده از «پیجر» را ممنوع کرد ۳ آزمون کشوری توسط سازمان سنجش ۲۰ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود به‌زودی قیمت خرید تضمینی برنج ابلاغ می‌شود بازگشت دوباره تالار مجازی بورس (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آیا زمان واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد؟ کود‌های کشاورزی بر اساس الگوی کشت شهرستان‌های خراسان رضوی توزیع می‌شود بسیاری از کارگاه‌های مشاغل سخت و زیان‌آور مشمول طرح طبقه‌بندی نیستند قیمت رسمی ۲۰ قلم کالای اساسی اعلام شد برداشت زعفران از مناطق سردسیر خراسان رضوی آغاز شد | هنوز زعفران نوبرانه به بازار عرضه نشده است درخواست جامعه کارگری از مجلس: هرچه سریع‌تر تحقیق در خصوص اموال سازمان تأمین اجتماعی را آغاز کنید پیش‌بینی حجم و نرخ رشد نقدینگی تا پایان سال ۱۴۰۳ ادامه فشار عرضه کنندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ مهر ۱۴۰۳) فرونشست در کمین ۳۵۹ دشت کشور شرایط فروش اقساطی X ۵۵ پرو مدیران خودرو با اقساط بلندمدت از امروز (۱۴ مهر ۱۴۰۳) + جزئیات نوسازی ۸ هزار ناوگان حمل‌ونقل عمومی در سال ۱۴۰۲ | اسقاط بیش از ۱۶۰ هزار خودرو در سال ۱۴۰۳ یک پیش‌بینی دیگر از آینده قیمت ارز (۱۴ مهر ۱۴۰۳) «در صورت افزایش حقوق کارگران، کارفرما‌ها کارگران مازاد را اخراج خواهند کرد» یک نظریه اشتباه است با کمتر از ۲۰ میلیون تومان می‌توان گوشی آیفون خرید؟ (۱۴ مهر ۱۴۰۳) توقیف بیش از ۲۰۰ هزار پاکت زعفران تقلبی در چاپخانه‌های مشهد ۹۶ میلیارد دلار فرصت انرژی در کشور از دست رفت
سرخط خبرها

صادرات فرش ایران در سال ۹۸ کاهش ۴۳۰ میلیون دلاری داشته است

  • کد خبر: ۳۵۶۰۲
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۴
صادرات فرش ایران در سال ۹۸ کاهش ۴۳۰ میلیون دلاری داشته است
مدیرعامل اتحادیه تولیدکنندگان فرش دست‌باف با اعلام کاهش ۴۳۰ میلیون دلاری صادرات فرش ایران در سال گذشته گفت: یکی از اصلی‌ترین حوزه‌های اقتصادی ایران که آمریکا بر روی محدود کردن آن دست گذاشته حوزه فرش دست‌باف ایران بوده است و تحت تاثیر محدودیت‌ها صادرات این محصول کاهش جدی داشته است.
به گزارش شهرآرانیوز، عبدالله بهرامی اظهار کرد: بررسی شرایط تحریمی نشان می‌دهد که پس از نفت، دومین حوزه‌ای که آمریکا تلاش کرده بیشترین محدودیت‌ها را در چارچوب آن علیه اقتصاد ایران اعمال کند، حوزه فرش دست باف بوده است، تا جایی که آمار‌ها نشان می‌دهد صادرات ایران در این حوزه از حدود ۵۰۰ میلیون دلار در سال گذشته به مرز ۷۰ میلیون دلار کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه برنامه ریزی برای عبور از محدودیت‌های آمریکا، اصلی‌ترین اولویت فعالان صنعت فرش است، بیان کرد: ما در کنار مشکلات بین المللی در حوزه تعهد ارزی نیز اختلافاتی با بانک مرکزی داشته‌ایم و برخی از صادرکنندگان فشار زیادی تحمل کردند. این در حالی است که با توجه به شرایط امروز کشور، لزوم حمایت قاطع از صادرکنندگان بار‌ها مورد تاکید قرار گرفته است.

مدیرعامل اتحادیه تولیدکنندگان فرش دست‌باف با اشاره به تولید سالانه سه میلیون متر مربع فرش دست‌باف در ایران، گفت: آمار‌ها نشان می‌دهد که بخش قابل توجهی از این فرش‌ها را طبقات کم درآمد جامعه می‌بافند و از ایران حمایت از آنها، حمایت از حفظ اشتغال در میان این گروه‌ها خواهد بود.

بهرامی با اشاره به برخی گمانه زنی‌های شکل گرفته درباره برگزاری یا عدم برگزاری نمایشگاه فرش تهران، اظهار کرد: نمایشگاه بهترین عرصه برای ارائه آخرین تولیدات و محصولات کشور است و ما به چند دلیل معتقدیم این نمایشگاه باید برگزار شود. نخست آنکه با توجه فشار‌های آمریکا، برگزاری نمایشگاه نشان خواهد داد که این صنعت همچنان در ایران با قدرت به کار خود ادامه داده است. دوم آنکه فضایی برای عرضه محصولات جدید به وجود آمده و امکان و به دست آوردن نقدینگی جدید وجود خواهد داشت و سوم ارتباطات میان فعالان این حوزه را حفظ می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: هرچند شیوع ویروس کرونا، کار را دشوار کرده، اما امیدواریم با حمایت مسئولان و تایید وزارت بهداشت شرایط برای برگزاری ایمن این نمایشگاه فراهم شده و بخشی از دغدغه‌های سرمایه گذاران این حوزه برطرف شود.

پیش از این مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌ها از تلاش این شرکت برای رسیدن به یک جمع بندی مشترک با وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا برای برگزاری نمایشگاه‌های اقتصادی، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر داده بود.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->