توصیه‌های پزشکی درباره انتخاب و استفاده صحیح از کوله‌پشتی کودکان اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) قطع برق ۷۹ دستگاه اجرایی به خاطر پرمصرف‌بودن | مشهد، پیشتاز در نصب کنتور‌های هوشمند طرز تهیه شربت زعفران بسیار خوشمزه و ساده انتقال آب از دریا ضرورت امروز نه راه‌حل فردا سخنگوی آموزش و پرورش: در سال جدید کمبود معلم نخواهیم داشت (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) زنی که متهم است با تصادف ساختگی شوهرش را کشته است: من شوهرم را نکشتم! تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان صندوق فولاد پرداخت شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | دمای مشهد بدون نوسان محسوس تا پایان هفته ارسال پیامک ماهانه دستمزد و نوع شغل | بیمه‌‎شدگان مغایرت را اعلام کنند ردپای کوتاهی‌ها در ناترازی انرژی زیر ذره‌بین سازمان بازرسی افرایش موارد مبتلا به کرونا در مشهد | بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزا چه ماه‌هایی است؟ اجرای تجمیع صندوق بازنشستگی فولاد با صندوق بازنشستگی کشوری کسب رتبه نخست مناسب‌سازی معابر و مبلمان شهری توسط خراسان رضوی ۶۰ درصد ایرانی‌ها اضافه وزن دارند اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور فراجا: توقیف سه‌ماهه گواهینامه با یک تخلف حادثه‌ساز | ثبت ۱۶۶ میلیون سفر در تابستان ۱۴۰۴ کم‌خوابی و دیر خوابیدن چطور شما را چاق می‌کند؟ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | رگبار پراکنده در شمال کشور و تداوم وزش باد در شرق ایران میزان اثربخشی واکسن آنفلوآنزا چقدر است؟ مهلت ثبت‌‌نام دانشگاه جامع علمی - کاربردی اعلام شد + آدرس سایت راهنمای ثبت‌نام ۹ هزار پزشک فروشنده متادون شده‌اند صدور ردیف استخدامی ۳ هزار عضو هیئت علمی افراد میانسال در معرض خطر ضربان قلب نامنظم هستند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی نیشابوری به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) اسامی محصولات عطری و متفرقه غیرمجاز منتشر شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) از اصلاح نقاط حادثه‌خیز تا سرویس‌های «ویژه دانش‌آموزی» | مترو مشهد در روز اول مهر، رایگان است چرا به بازنشستگان بالای ۷۵ سال وام تعلق نمی‌گیرد؟
سرخط خبرها

این نوع پنیر‌ها را بیشتر مصرف کنید

  • کد خبر: ۳۵۶۲۰۶
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۳
این نوع پنیر‌ها را بیشتر مصرف کنید
به گفته متخصص علوم و صنایع غذایی، به‌طور کلی پنیر‌های سفت و سخت که دارای بافت متراکم‌تری هستند به دلیل آبگیری بیشتر میزان شیر بیشتر و کلسیم بالاتری دارند. ضمن اینکه محصولات لبنی پاستوریزه هرچه تاریخ مصرف کوتاه تری داشته باشند، احتمال استفاده از مواد نگهدارنده در آنها به کمترین میزان می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدصادق عرب، می‌گوید: با توجه به این‌که فرآیند تولید پنیر با جداسازی آب پنیر از لخته انجام می‌شود، هرچه میزان آبگیری بیشتر باشد برای تولید پنیر، شیر بیشتری مورد نیاز است. به همین دلیل میزان کلسیم، مواد معدنی و پروتئین پنیر بیشتر خواهد بود و پنیر‌های سفت و سخت که دارای بافت متراکم‌تری هستند به دلیل آبگیری بیشتر میزان کلسیم بالاتری دارند. تصور بر این است که پنیر‌ها صرفا منبع غنی از کلسیم هستند، اما باید بدانید علاوه بر کلسیم، دارای میزان قابل توجهی پروتئین هستند که پنیر‌های سفید در مقایسه با پنیر‌های خامه‌ای، میزان پروتئین بیشتری دارند. اما از لحاظ میزان کلسیم در این دو نوع پنیر تفاوت معناداری وجود ندارد.

چربی پنیر‌های نسبتا چرب را دست کم نگیرید

معمولا بر روی اغلب پنیر‌های سفید ظرفی، از لفظ «نسبتا کم چرب» استفاده شده است که اغلب برای مصرف کننده این اعتماد را ایجاد می‌کند که پنیر حاوی چربی کم است. اما باید بدانید درصد چربی در ماده خشک پنیر براساس استاندارد ملی ایران زیر ۲۵درصد، کم‌چرب، ۲۵تا ۴۵درصد، نسبتا چرب، ۴٥ تا۶۰درصد، چرب و بالای ۶۰درصد، پرچرب است؛ بنابراین پنیر‌های نسبتا چرب در نوع خود حاوی چربی بالایی هستند. پنیر‌های کم‌چرب موجود در بازار با دو هدف تهیه محصول رژیمی و کاهش قیمت تمام شده تولید می‌شود. از نظر استاندارد ملی ایران پنیر‌های لبنه در دسته پنیر‌های خامه‌ای طبقه‌بندی شده و در مقایسه با پنیر‌های سفید، میزان چربی بیشتر و نسبت به پنیر‌های خامه‌ای میزان چربی کمتری دارند.

پنیر‌های UF و خامه‌ای نگه‌دارنده ندارند

دکتر عرب می‌گوید: با توجه به این که همه فرآورده‌های لبنی فسادپذیری بالایی دارند، برای جلوگیری از هجوم میکرو ارگانیسم‌ها و کاهش بار میکروبی، باید طی فرآیند‌های حرارتی، پاستوریزه یا استریلیزه شوند. استفاده از مواد نگه‌دارنده در پنیر‌های تازه مثل پنیر خامه‌ای و پنیر‌هایی که نام اولترافیلتراسیون یا UF روی بسته‌بندی آنها درج شده است، مجاز نیست. در حالی‌که استفاده از مواد نگه‌دارنده و برخی افزودنی‌ها در انواع دیگری از پنیر‌ها مثل پنیر صبحانه و پنیر پیتزا که روی بسته‌بندی‌شان عبارت «فرآوری‌شده» یا «پروسس» درج شده در حد استاندارد و متعارف مجاز است. اصولا استفاده از مواد اولیه سالم‌تر در کارخانجات مجهز با برند‌های معتبر، مصرف مواد نگه‌دارنده را به میزان قابل‌توجهی کم می‌کند. بد نیست بدانید اگر یک محصول لبنی پاستوریزه، زمان ماندگاری نامتعارفی داشته باشد، احتمال استفاده از مواد نگه‌دارنده در آن بعید به نظر نمی‌رسد.

کارایی کاغذی به نام پارچمنت

شاید تا به حال این سوال برای تان مطرح شده باشد که کاغذ‌های سفید رنگی که بر روی برخی از انواع پنیر‌های سفید ظرفی استفاده می‌شود به چه منظور است. به گفته دکتر خسروی، وجود کاغذ‌های سفید رنگی که با نام علمی پارچمنت روی برخی از انواع پنیر‌های ظرفی استفاده می‌شود صرفا برای پخش و توزیع تدریجی و بهتر نمک افزوده از سطح این کاغذ‌ها به داخل بافت پنیر و آبگیری بهتر محصول است و گاهی نیز برای جلوگیری از رشد کپک‌ها، این کاغذ‌ها یا روکش‌های مومی پنیر‌ها را به مواد نگهدارنده قارچ‌کش آغشته می‌کنند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->