دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشتند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معرفی کتاب کروناشناسی با زبان کودکانه

  • کد خبر: ۳۵۸۴۱
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۰
معرفی کتاب کروناشناسی با زبان کودکانه
وقتی باید‌ها و نباید‌ها درباره یک موضوع خطاب به بچه‌ها زیاد می‌شود، معمولا نتیجه عکس می‌دهد. بیشتر بچه‌ها قصد لج بازی با والدینشان را ندارند، ولی به دلیل شیطنت و بازیگوشی، خیلی زود آنچه را باید، فراموش می‌کنند. برای همین، مدام مجبور می‌شوید به آن‌ها تذکر بدهید.
وقتی باید‌ها و نباید‌ها درباره یک موضوع خطاب به بچه‌ها زیاد می‌شود، معمولا نتیجه عکس می‌دهد. بیشتر بچه‌ها قصد لج بازی با والدینشان را ندارند، ولی به دلیل شیطنت و بازیگوشی، خیلی زود آنچه را باید، فراموش می‌کنند. برای همین، مدام مجبور می‌شوید به آن‌ها تذکر بدهید.
 
برای نمونه، درباره رعایت نکات بهداشتی‌ای که این روز‌ها جامعه درگیر آن شده است: «دستات رو به صورتت نزن. مریض می‌شی»، «دست به اون وسایل نزن، آلوده اند.»، «دستت رو با صابون تمیز بشور. این طوری فایده نداره.»، «وقتی با دوستت بازی می‌کنی، این قدر بهش نچسب.» و... این در حالی است که عمر عمل به آن‌ها بیش از چند دقیقه نیست.
 
گذشته از این موضوع، شما با حساسیت‌های بیش ازاندازه تان، پیگیری کردن‌های مداوم خبر‌های ابتلا و مرگ ومیر از رسانه ها، و بزرگ نمایی بیماری برای بچه‌ها با هدف ترساندن آن ها، بدون آنکه خودتان متوجه باشید، اضطراب شدیدی در آن‌ها ایجاد می‌کنید. این در حالی است که خیلی وقت‌ها اصلا نیازی نیست مستقیم درباره موضوعی با بچه‌ها حرف بزنیم. در عوض، خیلی راحت‌تر می‌توانیم حساسیت آن موضوع را از زبان شخص دیگری و در قالب یک داستان یا توصیه برای آن‌ها بگوییم. این مسئله باعث شده است جاینت رابیت در همان اوایل همه گیری بیماری کرونا به نوشتن کتابی با نام «کرونا ویژه کودکان» رو بیاورد تا بتواند آنچه را بچه‌ها باید درباره این بیماری بدانند، غیرمستقیم و با تصاویر جذاب و رنگارنگ به آن‌ها آموزش بدهد. توصیه می‌کنیم شما هم این کتاب را که در ۲۶ صفحه منتشر شده است، تهیه و مطالعه کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->