ادعای هولناک دختر ۱۸ ساله: خواستگارم مرا ربود و تجاوز کرد جزئیات انفجار مهیب در دکه فروش غیرمجاز بنزین در پیشوا (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) با گرفتن کارت اهدای عضو، مهم‌ترین وصیتتان را به اطلاع خانواده برسانید | تصمیم حیاتی انهدام باند سارقان خودرو در مشهد چناران خراسان رضوی یکی از مقاصد محبوب گردشگران خارجی گواهی انحصار وراثت از مردادماه سیستمی صادر می‌شود والدین چگونه می‌توانند در ایام امتحانات، حامی فرزندان خود باشند؟ همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی ممنوع شد دستگیری ۴ آدم‌ربای فراری از سیستان و بلوچستان در مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای تفاهم‌نامه وزارت کشور و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای | زنگ جوانمردی از شنبه در مدارس به صدا درمی‌آید سازمان ثبت احوال: نسبت‌ تولد به مرگ در ایران، ۲ به یک است ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد فراخوان جدید کانون پرورش فکری منتشر شد + شرایط ثبت‌نام اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان
سرخط خبرها

قیمت واکسن کرونا | «کووی‌شیلد» نام جدید واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد

  • کد خبر: ۳۵۸۷۴
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۷
  • ۴
قیمت واکسن کرونا | «کووی‌شیلد» نام جدید واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد
نتایج واکسن کرونا که توسط محققان دانشگاه آکسفورد ساخته شده امیدوار کننده بوده و نشان داده این واکسن بی‌خطر است و می‌تواند سیستم ایمنی را برای مقابله با این ویروس تربیت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج واکسن بیماری کووید-۱۹ که توسط محققان دانشگاه "آکسفورد" ساخته شده امیدوار کننده بوده و نشان داده این واکسن بی‌خطر است و می‌تواند سیستم ایمنی را برای مقابله با این ویروس تربیت کند. اکنون موسسه "سروم" (Serum) هند به سرپرستی "آدار پوناوالا" (Adar Poonawalla) گفته قرار است آزمایش مربوط به این واکسن و تولید دوز‌های بیشتر از آن را در هند آغاز شود.

 

پوناوالا گفته است که ۵۰ درصد دوزهای واکسنی که توسط شرکت وی تولید می‌شود به هند عرضه خواهد شد و مابقی به سایر کشورها داده می‌شود.

 

پوناوالا همچنین گفت این واکسن‌ها به عنوان بخشی از برنامه‌های واکسیناسیون توسط دولت‌ها خریداری خواهند شد. وی به یک روزنامه گفت که این شرکت سعی خواهد کرد که قیمت واکسن کرونا را زیر ۱۰۰۰ روپیه (حدود ۱۳ دلار) نگه دارد.

 

وی گفت: ما گفتیم که می‌خواهیم نیمی از واکسن خود را به هند و نیمی دیگر را به کشورهای دیگر عرضه کنیم. ما باید درک کنیم که این یک بحران جهانی است و می‌بایست از مردم سراسر جهان در برابر این بیماری محافظت کرد. این بسیار مهم است که ما به طور مساوی کل جهان را ایمن سازیم.

 

پیش از این پوناوالا گفته بود که این شرکت به دنبال تأییدیه سازمان کنترل دارو هند (DCGI) برای انجام آزمایشات مرحله ۳ واکسن در هند است. تولید دوزهای این واکسن نیز به زودی آغاز خواهد شد.

 

واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد "کووی‌شیلد" نام گرفت

واکسن دانشگاه آکسفورد در هند "کووی‌شیلد" (Covishield) نامگذاری خواهد شد. هزینه هر دوز این واکسن کمتر از ۱۰۰۰ روپیه خواهد شد و اگر همه چیز خوب پیش برود، این موسسه می‌تواند تولید انبوه واکسن را تا ماه نوامبر(آبان) شروع کند. در مورد آزمایشات نیز این موسسه گفته بیش از پنج هزار نفر برای آزمایشهای بالینی واکسن دانشگاه آکسفورد که توسط این موسسه در هند انجام می‌شود، ثبت نام کرده‌اند و تخمین می‌زند که آزمایشات تا پایان ماه اوت آغاز می‌شود.

 

اوایل این هفته هند، تولید و کارآزمایی واکسن آزمایشی کووید-۱۹ دانشگاه آکسفورد و  شرکت "آسترازنکا" به نام "ChAdOx۱ "را برای انجام آزمایش فاز ۳ در هند (پس از آنکه این واکسن پاسخ ایمن را در کارآزمایی های بالینی که روی افراد بین ۱۸ تا ۵۵ سال انجام شده بود، نشان داد) آغاز کرد.

 

شرکت سروم که در شهر "پونه"(Pune) هند قرار دارد، در تولید انبوه واکسن کروناویروس، با دانشگاه آکسفورد همکاری می‌کند. 

 

این موسسه پیش از این هم با دانشگاه آکسفورد همکاری کرده و در پروژه تولید واکسن مالاریا هم با این دانشگاه همکاری داشته است. موسسه "سروم" قصد دارد همزمان با تولید واکسن، کارآزمایی بالینی آن را در هند انجام دهد.

 

منبع: ایسنا


بیشتر بخوانید:

 

واکسن کرونا آبان امسال وارد بازار می‌شود

 

ترامپ: اولین واکسن کرونا را من می‌زنم، اگر مردم بخواهند

 

غذاهای مناسب برای مبتلایان به کرونا

 

آشنایی با انواع تست‌های کرونا + هزینه

 

 چه موادغذایی بخوریم تا کرونا نگیریم؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
0
4
خوش به حال هندی ها
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
0
2
سلام. خوب هزار روپیه. به. پول ما ایرانیان. یعنی. معادل چقدر. ؟؟ کاش مقایشه مبشد. اگه. گران. باشه. ما نمی تونیم. بگیریم. پس تکلیف ما قشر متوسط و ضعیف چی میشه. مسئولان. لطفا پیام من. پخش کنید. ممنون
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
0
3
ههه هروز میگن واکسن پیدا کردن پس کجا ماکه چیزی ندیدیم حتا اگر هم صحیح باشه فقیر میمیره چون ندلرن بخره
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
0
1
اگع‌دلار‌توایران‌۲۰۰۰۰هزار‌باشه‌چون‌گفته‌۱۳دلارمیشه‌تقزبا‌۲۶۰هزار‌تومن‌اگه‌‌خانواده‌‌____چهار‌نفری‌باشیم‌باید‌بالای‌یک‌‌میلیون‌تومن‌هزینه‌کنیم‌به‌این‌شرط‌که‌اگه‌وارد‌ایران‌بشه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->