هشدار پاوز به کاربران: امتیازات خود را قبل از اسنپ شات برگردانید! + آموزش و تاریخ بزرگ‌ترین شکست‌های حوزه فناوری در سال ۲۰۲۴ بالاخره تاریخ لیست بازی شکست خورده «تپ سواپ» مشخص شد! اختلال واتساپ برطرف شد (۷ دی ۱۴۰۳) OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین
سرخط خبرها

سیاه و سفید ورود استارت‌آپ‌ها به بورس

  • کد خبر: ۳۶۳۵۷
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵
سیاه و سفید ورود استارت‌آپ‌ها به بورس
رضا الفت‌نسب - عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب‌وکار‌های مجازی کشور
در بحث استفاده اکوسیستم استارت‌آپی کشور از سرمایه‌های موجود در بازار بورس، از مدتی قبل چند شرکت کرادفاندینگ با مجوز فرابورس به این بازار وارد شدند تا بتوانند برای استارت‌آپ‌هایی که تا ۲ میلیارد تومان سرمایه نیاز دارند جذب نقدینگی داشته باشند. یعنی مردم سهام این شرکت‌ها را می‌خرند. آن‌ها هم به سرمایه‌گذاری روی استارت‌آپ‌هایی که از استاندارد‌های لازم برخوردارند می‌پردازند. اگر اجازه می‌دادیم این شرکت‌ها چند سالی در بورس فعالیت کنند و پس از آن تصمیم به ورود مستقیم استارت‌آپ‌ها به بازار سرمایه می‌گرفتیم، مسلما فضای کلی بازار سرمایه برای پذیرش این کسب‌وکار‌ها خیلی آماده‌تر بود. این روش باعث می‌شد مردم شناخت بهتری درباره نوع کسب‌وکار‌های آنلاین پیدا کنند و عرضه آن‌ها در بورس با استقبال بیشتری روبه‌رو می‌شد. اما می‌بینیم هم‌زمان با ورود کرادفاندینگ‌ها به فرابورس، تعدادی از استارت‌آپ‌ها هم در حال وارد شدن به بازار سرمایه و فروش سهام خود هستند. به نظر می‌رسد این اتفاق تا اندازه‌ای هیجانی و ناشی از وضعیت مثبت بازار بورس کشور در ماه‌های گذشته است. اگر ورود کسب‌وکار‌های نوآور به بازار سرمایه به‌خوبی مدیریت شود و دچار هیجانات نشود، می‌توانیم شاهد جذب سرمایه‌های سرگردان و خرد به سمت کسب وکار‌های آنلاین باشیم. این اتفاق مثبتی است و می‌تواند حال این روز‌های اقتصاد دیجیتال کشور را بهتر کند.

البته ورود مستقیم استارت‌آپ‌ها به بورس با خطر هم همراه است. هم‌اکنون به هر دلیلی حال بازار سرمایه کشور خوب است و افراد زیادی در سراسر کشور حتی با سرمایه‌های اندک ترجیح داده‌اند به این بازار وارد شوند، اما در همین شرایط، بعضی کارشناسان اقتصادی معتقدند ممکن است بخشی از رشد بورس حبابی باشد و پس از مدتی سیر نزولی در ارزش بازار سرمایه کشور شروع شود. استارت‌آپ‌ها باید با شناخت و بررسی تمام شرایط به این حوزه قدم بگذارند.
البته در همه دنیا نقطه اوج در پیشرفت و رشد یک کسب‌وکار ورود به بورس است. یعنی شرکت‌های حاضر در بازار کسب‌وکار‌های آنلاین کشور باید در نهایت این مسیر را بروند. هرچه زودتر بتوانند شرایط قدم گذاشتن در بازار سرمایه را پیدا کنند، توسعه آن‌ها سرعت بیشتری خواهد گرفت.
البته باید پذیرفت که ورود به بازار سرمایه در کنار فایده‌ها، مشکلات مختلفی هم خواهد داشت، اما اگر قبل از ورود استارت‌آپ‌ها به بورس بتوانیم چالش‌های احتمالی پیش رویشان را پیش‌بینی و برطرف کنیم، امکان موفقیت در این عرصه تا حد زیادی بیشتر خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->