محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید (۷ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ماجرای کشف شربت درمان کرونا چیست؟

  • کد خبر: ۳۶۴۲۳
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۹
  • ۲
ماجرای کشف شربت درمان کرونا چیست؟
مینو محرز متخصص بیماری‌های عفونی درباره خبر کشف شربت کرونا برای بهبود بیماران کرونایی توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مینو محرز در برنامه تهران کلینیک رادیو تهران، در واکنش به ساخت شربت درمان کرونا در مازندران گفت: به زودی شاهد تعداد زیادی از این شایعات و افراد سودجو خواهیم بود که از استیصال مردم سوء استفاده می‌کنند. اگر درمانی کشف شود، این درمان ابتدا در کمیته کشوری درمان مطرح و صحت آن تایید شده و پس از درج در پروتکل جهت درمان استفاده شود.

 

وی افزود: اینفودمی مردم را بسیار آزار میدهد. تاکید می‌کنم که درمانی برای کووید-۱۹ تا به این لحظه وجود ندارد و مردم از توجه به شایعات خودداری کنند. همچنین داروهای گیاهی و سنتی نیز هیچ تاثیری بر روند درمان این بیماری ندارند.

 

عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا درباره وضعیت شیوع این بیماری گفت : سرعت انتقال این ویروس افزایش یافته است و با بیشتر شدن تجمعات، وضعیت بدتر خواهد شد. در تمام جهان پس از سفید شدن وضعیت با بازگشایی رستوران ها و سالن های ورزشی مخالفت شده است زیرا این دو مکان  بسته هستند و حتی حضور طولانی مدت به همراه ماسک در مکان های بسته، هم می‌تواند منجر به ابتلا به این بیماری شود.

 

محرز با اشاره به اینکه ما در برابر دیگران مسئول هستیم از مردم خواهش کرد از حضور در تجمعات خودداری کنند. با توجه به نزدیک شدن به ماه محرم، خطر این بیماری بیشتر حس می‌شود. دیگر در بیمارستان ها تخت خالی وجود ندارد و تعداد پزشکان و پرستاران مبتلا شده به این بیماری، روز به روز افزایش میابد. نیاز به همکاری مردم داریم تا بتوانیم این وضعیت را ساماندهی کنیم.

 

وی تاکید کرد: لزوم بر استفاده از ماسک هر روز بیشتر حس می‌شود. لازم نیست از ماسک های گران قیمت استفاده کرد. می‌توان از ماسک پارچه ای دولایه استفاده کرد و پس از سه ساعت آن را شست. هرگز نباید با روی بیرونی ماسک تماس برقرار کرد.

 

این مقام مسؤول در ارتباط با ساخت واکسن کرونا در کشورمان اظهار داشت: در ایران نیز اقداماتی با حضور جوانان باهوش برای ساخت واکسن انجام شده است و به نتایج خوبی رسیده ایم. همچنین داروهای کمک کننده نیز در حال ساخت هستند.

 

عضو ستادملی کرونا درباره سرایت این بیماری از مبتلایان بی علامت به انسان های سالم گفت: توجه داشته باشید که ممکن است ما در جمعی در فضای سربسته باشیم از ماسک هم استفاده کنیم اما باز هم مبتلا به بیماری شویم. در حال حاضر با قدرت سرایت بالای ویروس، ممکن است در هر لحظه به این بیماری مبتلا شویم و بدون آگاهی به دیگران انتقال دهیم.چون بسیاری از افراد بی علامت هستند و به راحتی می توانند این بیماری را سرایت دهند.

 

محرز در توضیح داروهای مورد استفاده در درمان و کاهش التهابات کرونا گفت: داروهای ازیترومایسین، بروم هگزین و ناپروکسن از جمله داروهای به روز در زمینه درمان این بیماری هستند و بیمار می تواند پس از گذراندن دوران نقاهت بدون نیاز به تست دوباره به زندگی معمولی بازگردند.

 

وی درباره تست های رایج در تشخیص کرونا اظهار داشت:  تست سرولوژی، تست مناسب و قابل استنادی برای تشخیص کووید-۱۹ نیست و تنها تست PCR پیشنهاد می‌شود. معمولا افراد مبتلا شده به این بیماری که علامت مختصر دارند، باید زیر نظر پزشک و تحت کنترل باشند تا در صورت بروز علائم بیشتر سریعا تحت درمان قرار گیرند اما کسانیکه در ابتدا علامتی ندارند معمولا تا پایان دوره کرونا همچنان بی علامت خواهند ماند. آنها می توانند پس از ۱۰ روز به محل کار خود بازگردند.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۹
0
0
خداکنه شارلاتان بازی افرادفرصت طلب نباشه
سپینود فریدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۱
0
0
سلام
ما برای درمان کرونا به دنبال دارد می کردیم
داروهایی که از گیاهان دارویی گرفته شده اند
گاهی به دنبال خوردن بعضی سبزیجات را میوه ها برای درمان کرونا هستیم
من بعد از تحقیقات بسیار متوجه شدم همانطور که هویج ویتامین Aندارد بلکه وقتی وارد بدن می شود ویتامین Aتولید می شود و لیمو خاصیت اسیدی دارد و وقتی وارد بدن می شود خاصیت قلیایی پیدا می کند
گوسفند نیز گیاهانی می خورد و سپس در بدن گوسفند به صورت دارویی برای درمان کرونا تولید می شود و در احشائ گوسفند ذخیره می شود.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->