سامانه بارشی جدید از دوشنبه (۲۱ آبان ۱۴۰۳) وارد کشور خواهد شد جدیدترین و پیشرفته‌ترین دستگاه درمان سرطان به بیمارستان امام رضا (ع) مشهد تحویل داده شد  (۱۹ آبان ۱۴۰۳) توضیحاتی در مورد تخصیص ارز دارویار در سال ۱۴۰۴ تغییر فرمول اضافه کاری پرستاران در شورای عالی حقوق تصادف در جاده مشهد- تربت حیدریه ۶ مصدوم برجای گذاشت (جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳) مرگ فجیع جوان ۲۳ ساله بر اثر متلاشی‌شدن خودرو ۲۰۷ (۱۸ آبان ۱۴۰۳) آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان مشکینی مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۳) تلاش مجلس برای ارتقای معیشت بازنشستگان و تامین امنیت شغلی کارگران فرمول دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چگونه محاسبه می‌شود؟ آتش‌سوزی یک واحد تجاری در خیابان شریعتی مشهد تصادف دو دستگاه پراید در سبزوار چهار مصدوم بر جای گذاشت (۱۸ آبان ۱۴۰۳) ماندگاری توده هوای سرد در خراسان‌رضوی اسامی جدید محصولات بهداشتی غیرمجاز اعلام شد + عکس جان باختن راننده جوان در سانحه رانندگی بلوار توس مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۳) کشف بیش از ۳۷ کیلوگرم مواد افیونی در شهرک سیدی مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۳) انفجار گاز در حسینیه ارشاد همدان (۱۸ آبان ۱۴۰۳) تصادف در صالح آباد خراسان رضوی پنج مصدوم برجای گذاشت حریق یک کارخانه در شهرک علم و فناوری مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۳) نزاع دسته جمعی در کاشمر یک کشته و سه مجروح برجا گذاشت (۱۷ آبان ۱۴۰۳) اصلاحیه دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴ منتشر شد سالمندان را ارج بنهیم که این ره که می رویم به ترکستان است درباره وعده‌های غذایی متعادل و باکیفیت | تغذیه سالم، انسان سالم و زمین سالم داروهایی که جانتان را می گیرد اهدای ۵۰ سری جهیزیه به زوج‌های دارای معلولیت در مشهد مصرف کدام مکمل‌ها به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند؟ آزمون وکالت ۱۴۰۳ با استقبال بی‌نظیر ۸۷ هزار داوطلب برگزار شد شال‌پیچ‌های زورگیر در دام پلیس مشهد راز قتل مرد گمشده در رامسر | مقتول را کشتند و در بشکه آتش زدند ۵ روایت از  پرستارانی که  روز‌های سخت را صبورانه تحمل می‌کنند | سفیران مهر و ایثار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳) | تداوم هوای سرد تا اوایل هفته آینده
سرخط خبرها

جریمه عدم استفاده از ماسک در کشورهای مختلف چقدر است؟

  • کد خبر: ۳۶۴۷۵
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۴
جریمه عدم استفاده از ماسک در کشورهای مختلف چقدر است؟
برخی از کشور‌ها استفاده از ماسک را اجباری کرده‌اند و در برخی از این کشور‌ها برای عدم رعایت این قانون جریمه‌های نقدی و غیر نقدی تعیین شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با شیوع کروناویروس جدید تقریبا تمامی کشور‌ها قوانینی را برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی تعیین کرده‌اند، اما در این میان کشور‌هایی استفاده از ماسک را اجباری کرده‌اند و در برخی از این کشور‌ها برای عدم رعایت این قانون جریمه‌های نقدی و غیر نقدی تعیین شده است.

 در این گزارش به برخی از جریمه‌های سنگینی که تاکنون کشور‌ها به منظور شیوع کروناویروس برای افرادی که پروتکل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک را رعایت نمی‌کنند، در نظر گرفته، اشاره شده است:

آلمان

در اکثر ایالت‌های آلمان همه افراد بالای شش سال باید در مناطق مشخص شده ماسک به صورت داشته باشند و دهان و بینی خود را بپوشانند؛ مجازاتی که برای نقض کنندگان این قانون در نظر گرفته شده است از هشدار گرفته تا جریمه نقدی را شامل می‌شود. برای مثال در ایالت بایرن برای افرادی که مکررا از رعایت این تدابیر تخطی کنند و در مراکز عمومی مانند مغازه‌ها از ماسک استفاده نکنند جریمه نقدی ۱۵۰ یورویی و برای تکرار این کار تا ۳۰۰ یورو تعیین شده است. همچنین این ایالت برای مراکزی که برای کارکنان خود ماسک تهیه نکنند ۵۰۰۰ یورو جریمه نقدی تعیین کرده است.

بلژیک

در شهر بروکسل، دولت برای افرادی که در وسایل نقلیه از داشتن ماسک خودداری کنند، مبلغی معادل ۲۵۰ یورو جریمه در نظر گرفت البته این قانون در بلژیک برای تمامی افراد بالای ۱۲ سال اجباری است.

ایتالیا

در ابتدای شیوع کروناویروس دولت ایتالیا از ۶۰ میلیون جمعیت خود خواست تا جایی که امکان دارد، در خانه بمانند. نخست بخش شمالی کشور و شهر‌های بزرگی نظیر میلان قرنطینه شدند و برگزاری تمامی رویداد‌های فرهنگی و اقتصادی تعطیل شد؛ از ورزشگاه و سینما گرفته تا کافه و رستوران که به تدریج این محدودیت خروج به تمام کشور تعمیم پیدا کرد. شهروندان این کشور فقط برای کار ضروری حق داشتند از خانه خارج شوند و اگر قادر نبودند دلیل موجهی برای خروج به مأموران نظارت شهری ارائه کنند پرداخت جریمه ۲۰۶ یورویی در انتظار آنان بود.

فرانسه

«امانوئل ماکرون»، رئیس جمهوری فرانسه پیش از این و در اوج همه گیری بیماری کووید-۱۹ اعلام کرد که کشورش در «جنگ» است و افزود: ما نه با یک ارتش یا ملت دیگر بلکه با دشمنی نامرئی و لمس‌نشدنی می‌جنگیم که در حال پیشروی است. از سوی دیگر فرانسه ۱۰۰ هزار مامور پلیس را روانه معابر شهر‌ها کرد تا مردم اجازه نداشته باشند به راحتی از خانه خارج شوند و با هم تماس داشته باشند. در زمان اوج شیوع این بیماری در این کشور، فرانسوی‌ها ملزم بودند تا برای خروج از خانه گواهی ویژه را تکمیل کنند که دلیل موجه خروج‌شان در آن قید شده باشد. همچنین جریمه شکستن قرنطینه خانگی، عدم استفاده از ماسک و خروج از خانه بدون دلیل موجه تا ۱۳۵ یورو تعیین شده بود.

استرالیا

مقامات این کشور در زمان اعمال تدابیر سختگیرانه جریمه بسیار سنگینی برای شکستن قرنطینه تعیین کردند و برای افرادی که مقررات محدودیت رفت و آمد را رعایت نمی‌کردند تا سقف ۵۰ هزار دلار استرالیا جریمه در نظر گرفته شده بود.

ایالات متحده

مقامات مرکز کنترل و پیشگیری بیماری در ایالات متحده این اجازه را داشتند تا به منظور پیشگیری از شیوع کروناویروس، تردد و رفت و آمد افراد میان ایالت‌های مختلف را ممنوع کنند و نخستین کسانی که از ووهان چین به آمریکا بازگشتند در یک پایگاه نظامی در کالیفرنیا قرنطینه شدند. همچنین در برخی ایالت‌ها مقررات محدودیت رفت و آمد اجرا و اجتماع بیش از ۵۰ نفر نیز ممنوع شد.

آذربایجان

پلیس جمهوری آذربایجان نیز اجازه داشت شهروندان را در صورت استفاده نکردن از ماسک جریمه کند. میزان این جریمه‌ها از ۵۰ تا ۴۰۰ منات تعیین شد.

همچنین مجلس ملی جمهوری آذربایجان جریمه‌هایی را برای عدم پوشیدن ماسک تصویب کرد.

ازبکستان

در این کشور و بر اساس تصمیم کمیسیون ویژه مبارزه با کروناویروس، فعالیت شرکت‌های اتوبوسرانی و حمل و نقل عمومی شهری تنها با رعایت مقررات بهداشتی ازجمله اجباری بودن داشتن ماسک برای رانندگان و مسافران امکان پذیر بود.

گرجستان

در گرجستان و بنابر اعلام وزیر دادگستری شهروندان برای حضور در مراکزخدمات عمومی ملزم به استفاده از ماسک شدند.

ارمنستان

ستاد مبارزه با کرونا ارمنستان نیز شهروندان را ملزم به استفاده از ماسک در همه اماکن عمومی کرد که پرداخت جریمه ۱۰ هزار درام (حدود ۲۰ دلار) برای خاطیان تعیین شد.

هند

در این کشور نیز میزان جریمه استفاده نکردن از ماسک در برخی ایالت‌ها تا ۱۰۰ روپیه و در برخی ۵۰۰ و در تعدادی مناطق ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ روپیه هم تعیین شد.

پاکستان

مقامات پاکستان نیز پیش از این اعلام کردند شهروندان این کشور که هنگام تردد در خیابان و اماکن عمومی از ماسک استفاده نکنند، جریمه شده یا حتی زندانی می‌شوند.

ترکیه

در ترکیه نیز مقامات این کشور مردم بیش از نیمی از استان‌ها را برای تردد در اماکن عمومی ملزم به زدن ماسک کردند. همچنین پس از برداشتن محدودیت‌های ناشی از قرنطینه سراسری در ترکیه و در پی تصمیم‌گیری استانداری‌ها و فرمانداری‌های شهر‌های بزرگ این کشور و به منظور کاستن از شیوع کروناویروس مردم ۴۲ استان از ۸۱ استان ترکیه ملزم به زدن ماسک در معابر و اماکن عمومی شدند که حبس در زندان یا پرداخت جریمه نقدی برای خاطیان در نظر گرفته شد.

همچنین در کشور‌های عربی مجازات‌هایی را برای عدم استفاده از ماسک تعیین کرده اند.

کویت

وزارت بهداشت کویت اواخر اردیبهشت ماه طی بخشنامه‌ای اعلام کرد: هر یک از افراد در صورت عدم استفاده از ماسک و یا پوشاندن دهان و بینی به سه ماه زندان یا پنج هزار دینار جریمه محکوم میشوند.

الجزایر

استفاده از ماسک اجباری در این کشور الزامی شد و حتی برای عدم استفاده از ماسک داخل خودرو‌های شخصی هم جریمه‌ای حدود ۵۰ یورویی تعیین شد.

قطر

از اواخر اردیبهشت ماه بود که قطر مقررات و محدودیت‌های اجتماعی سختی را برای مبارزه با شیوع کرونا هدف قرار داد. بر این اساس افرادی که در اماکن عمومی از ماسک استفاده نمی‌کردند، با مجازات تا ۳ سال حبس روبرو بودند. علاوه بر حبس برای متخلفان مجازات مالی ۲۰۰ هزار ریال (۵۵ هزار دلار) در نظر گرفته شد.

مراکش

در مراکش نیز از اوایل ماه آوریل (حدود سه ماه قبل) استفاده از ماسک اجباری و به افراد هشدار داده شد که در صورت سرپیچی از این قانون ۱۳۰۰ درهم جریمه نقدی و یا سه ماه حبس در انتظار آن‌ها خواهد بود.
 
ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->