قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین
سرخط خبرها

پاساژ‌ها و نانوایی‌ها در انتهای جدول رعایت پروتکل‌های بهداشتی

  • کد خبر: ۳۶۴۱۸
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۹
پاساژ‌ها و نانوایی‌ها در انتهای جدول رعایت پروتکل‌های بهداشتی
پاساژ‌ها و نانوایی‌ها در انتهای جدول رعایت پروتکل‌ها قرار دارند و بانک ها، موسسات اداری و رستوران‌ها در وضعیت بهتری هستند اما زمانی می‌توانیم مهار بیماری کرونا را شاهد باشیم که علی رغم رعایت کامل بهداشت فردی و فاصله گذاری اجتماعی، میزان رعایت پروتکل‌ها به بالای ۸۵ تا ۹۰ درصد برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن فرهادی، معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفت وگویی تلویزیونی با بیان این که از اواسط تیرماه استفاده از ماسک به عنوان تکلیف اداری و قانونی برای تمام مردم به ویژه در مناطق هشدار و قرمز اجباری شد، اظهار کرد: آخرین وضعیت بررسی نظارت‌های ما نشان می‌دهد که مؤسسات و دستگاه‌های دولتی در رتبه دوم اجرای این امر هستند که البته کافی نیست و پروتکل‌ها به میزان ۷۶ درصد اجرا می‌شود، اما توقع ما از دستگاه‌های اداری و دولتی و تمام دستگاه‌های اجرایی این است که رعایت پروتکل‌های بهداشتی که مهمترین آن‌ها رعایت بهداشت فردی و استفاده از ماسک است به شاخص ۱۰۰ درصد برسد.

وی افزود: همان طور که ریاست جمهوری اعلام کردند، عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حکم تخلفات اداری محسوب می‌شود و کسی که این حکم را اجرا نکند خاطی به شمار می‌رود.
وی با بیان این که اجرای پروتکل‌های بهداشتی اجباری و نه اختیاری است، خاطرنشان کرد: ناوگان شهری ما همچنان مشکل دارد و فاصله گذاری اجتماعی در آن رعایت نمی‌شود و ازدحام وجود دارد و حتی اگر در ازدحام از ماسک استفاده شود نیز میزان تأثیرگذاری ماسک کاهش می‌یابد. اتوبوس رانی برون شهری و سیستم هوایی ما دچار مشکل در رعایت پروتکل‌ها هستند.

فرهادی با بیان این که بخشی از این مشکل به مردم و بخشی به مسئولین شهری بازمی گردد یادآور شد: مردم باید اگر مجبور به رفتن به سرکار و خرید باشند از خانه بیرون بروند و سعی کنند خرید‌های خود را نیز الکترونیک انجام دهند. متولیان اتوبوسرانی نیز نباید اجازه سوار شدن به افراد فاقد ماسک را بدهند؛ در همه جای دنیا از نیروی قهریه استفاده کردند، اما ما این را نداشتیم و اگر مجبور شویم این امر بر عهده نیروی انتظامی خواهد بود و فکر می‌کنم احتمالاً جریمه‌های نقدی نیز برای افرادی که پروتکل‌ها و استفاده از ماسک را رعایت نمی‌کنند پیش بینی خواهد شد.

وی ادامه داد: مؤسسات و دستگاه‌های اداری ما ارباب رجوع دارند؛ باید به سمت دولت الکترونیک پیش برویم. چه در دستگاه‌های دولتی و چه دستگاه‌های دیگر، خدمت دهنده و خدمت گیرنده هر دو وظایفی دارند؛ پروتکل‌های بهداشتی باید در ادارات رعایت شود و مسئول مدیریت و پشتیبانی باید تمهیداتی بیندیشد که فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود؛ گندزدایی و ضدعفونی اجرا و کیبورد و موس باید گندزدایی شود. ماسک نیز باید در تمام طول ساعت کاری خدمت دهنده استفاده شود.

فرهادی با بیان این که خدمت گیرنده نیز باید شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کند خاطرنشان کرد: مسئولین گیت‌های ورودی ادارات موظف هستند از پذیرش کسانی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند امتناع کنند. تأکید ما به ارائه خدمات الکترونیک است تا مراجعات کاهش یابد.

وی با بیان این که باید از ازدحام بی مورد جلوگیری شود، تصریح کرد: باید تمهیداتی اندیشیده شود که تجمع در دفاتر خدماتی ایجاد نشود.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان این که رعایت پروتکل‌های بهداشتی بهتر شده است، اما هنوز کافی نیست، تصریح کرد: پاساژ‌ها و نانوایی‌ها در انتهای جدول رعایت پروتکل‌ها قرار دارند و بانک ها، موسسات اداری و رستوران‌ها در وضعیت بهتری هستند. زمانی می‌توانیم مهار بیماری کرونا را شاهد باشیم که علی رغم رعایت کامل بهداشت فردی و فاصله گذاری اجتماعی، میزان رعایت پروتکل‌ها به بالای ۸۵ تا ۹۰ درصد برسد.

وی با بیان این که عمده‌ترین مشکل پاساژ‌ها تراکم جمعیت است؛ گفت: قوت غالب مردم از نانوایی‌ها تهیه می‌شود؛ تعداد عمده‌ای از نانوایی‌ها هنوز از وجه نقد استفاده می‌کنند در حالی که می‌توان به سادگی از کارتخوان استفاده کرد که در دستورالعمل‌ها بر این موضوع نیز تأکید شده است.

وی درباره طرح ترافیک تصریح کرد: از مسئولین شهرداری و استانداری تهران درخواست دارم که زیرساخت‌های حمل و نقل عمومی را تقویت کنیم و اگر امکان تقویت آن وجود ندارد لغو طرح ترافیک صورت بگیرد؛ البته به شرطی که اگر طرح ترافیک لغو شود تجمع در شهر بیشتر نشود.

ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->