نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه فعال بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی ( ۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ | آب، یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پرونده حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) شهاب‌سنگ ۱۰۰ میلیاردی در مشهد | آیا سریال پایتخت ۷ بازار سنگ‌های آسمانی را منفجر کرد؟ + فیلم و عکس پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شرایط دانشگاه ها برای بازگشایی ایمن در آستانه سال تحصیلی جدید

  • کد خبر: ۳۶۹۳۸
  • ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۱
شرایط دانشگاه ها برای بازگشایی ایمن در آستانه سال تحصیلی جدید
باوجوداینکه به سال تحصیلی جدید نزدیک می‌شویم مدارس و مقامات بهداشتی در جستجوی روش‌هایی برای بازگشایی ایمن مدارس هستند. بر اساس نتایج تحقیقات جدید دانشگاه ییل (Yale) بازگشایی ایمن مدارس با هر دو روز و یا سه روز یک‌بار آزمایش کووید-۱۹ امکان‌پذیر است.

به گزارش شهرآرانیوز، برای کاهش موارد ابتلا به عفونت و مرگ‌ومیر نیازمند محدودیت‌هایی مانند کوتاه کردن زمان نیمسال تحصیلی و جداسازی دانشجویان با علائم کووید-۱۹ در خوابگاه انفرادی نیز خواهیم بود.

بر اساس مدل ارائه‌شده دانشگاه ییل درصورتی‌که آزمایش کووید-۱۹ از دانشجویان هفته‌ای یک‌بار انجام شود امکان ابتلا، تقریبا برای هر دانشجویی ایجاد می‌شود.

آزمایش هرروز و یا هر دو روز یک‌بار موجب خطر ابتلا ۶۰ تا ۱۶۰ دانشجو در یک دوره نیمسال ۸۰ روزه خواهد شد که میزان قابل قبولی است.

این روش شدنی است، اما هزینه بین ۱۲۰ تا ۹۱۰ دلار برای هر دانشجو دارد که حداقل آن در یک نیمسال سه‌ماهه ۶.۹ میلیون دلار خواهد بود.

محققان اظهار کردند: ما معتقدیم این روش در بازگشایی دانشگاه‌ها در پاییز ۲۰۲۰ ایمن‌ترین روش ممکن است. اما اجرای آن نیازمند تمهیدات رفتاری، مالی و محاسباتی است که فراتر از توانایی بسیاری از مسؤولان دانشگاه‌ها و دانشجویان برای مراقبت از خود است.

آزمایش بر اساس علائم موجب افزایش حضور ۵۰۰۰ دانشجو در خوابگاه‌های انفرادی می‌شود، اما آزمایش هر دو روز یک‌بار انتقال بیماری را کاهش داده اما با افزایش میلیون‌ها دلار هزینه همراه خواهد شد.

در کلاسی فرضی با  ۵۰۰۰ دانشجو، ۰.۲ درصد (۱۰ دانشجو) ناقل بدون علامت هستند که بر اساس طرح‌های دانشمندان این تعداد می‌توانند دیگران را آلوده کنند.

البته آنان طرح‌های بازگشایی دانشکده‌ها را با بررسی میزان مرگ‌ومیر امریکایی‌ها ارائه کردند که باوجود آمار ابتلا و مرگ‌ومیر خانواده‌ها ممکن است مایل به پرداخت چنین هزینه‌ای باشند.

در این تحقیق محققان دانشگاه ییل سه طرح بهترین، بدترین و طرح پایه را ارائه کردند.

اگر آزمایش کنونی سریع‌تر، صحیح‌تر و ارزان‌تر ارائه شود، دانشمندان تخمین می‌زنند هر آزمایش ۱۰ تا ۵۰ دلار هزینه (کیت آزمایشی و هزینه کارکنان بهداشتی برای انجام آن) داشته باشد.

دانشکده‌هایی مانند دانشگاه بوستون به‌شدت برای تصمیم‌گیری در مورد چگونگی بازگشایی دانشگاه در پاییز تلاش می‌کنند. دانشگاه دانشجویان را بر اساس راهبردهای مختلف آزمایش خواهد کرد.

محققان با فرض آزمایش با هزینه کمتر در مورد دانشجویان با علائم مثبت یا کاذب و همچنین خوابگاه‌های انفرادی دریافتند، بهترین طرح، آزمایش هر دو روز یک‌بار است که در این طرح ۶۰ تا ۹۰ دانشجو با علائم کاذب در قرنطینه بسر خواهند برد.

اگر غربالگری فقط به‌صورت هفتگی انجام شود، شناسایی مبتلایان بیشتر طول می‌کشد و میزان ابتلا افزایش می‌یابد. این بدان معناست که تا پایان‌ترم بیش از ۳۰۰ دانشجو در خوابگاه انفرادی قرار می‌گیرند و نتایج آزمایش ۲۰۰ نفر مثبت خواهد شد.

آزمایش افراد با علائم به معنای تقریبا مثبت نبودن کاذب است و بیش از ۴۰۰ دانشجو آلوده در خوابگاه انفرادی در هفتادمین روز حضور خواهند داشت. غربالگری به این روش منجر به عفونت کل دانشجویان در ۸۰ روز خواهد شد.

غربالگری روزانه نتایج مشابهی را برای ایزوله کردن به همراه خواهد داشت و تعداد دانشجویان آلوده حداقل ۶۰ دانشجو خواهند بود.

بدترین طرح غربالگری بر اساس علائم است که مانع انتشار ویروس در بین دانشجویان نخواهد شد.

حتی با ارزان‌ترین، صحیح‌ترین غربالگری روزانه هزینه آزمایش دانشجویان ۴۸ میلیون دلار خواهد بود و تقریبا برابر نیمی از درآمد شهریه ترکیبی است که دانشکده‌ها از ۵۰۰۰ دانشجو دریافت می‌کند.

آزمایش هر دو یا سه روز نتایج متعادلی به همراه خواهد داشت و حدود ۱۰۶ دانشجو آلوده در خوابگاه‌های انفرادی طی ترم حضور خواهند داشت.

این هزینه تا حدودی متوسط و ‌۲۴ میلیون دلار خواهد بود (شهریه پرداختی ۲۰۰ دانشجو در دانشگاه دولتی به مدت یک سال).

محققان خاطرنشان کردند: بازگشایی پردیس‌های دانشگاهی خطرات بیشتری برای دانشجویان نسبت به آموزش در دانشکده ایجاد می‌کند. تعداد زیادی از کارکنان دانشگاه (کارمندان اداری و تاسیسات) که هرروز با آنان ارتباط نزدیکی برقرار می‌شود و تعداد بی‌شماری گروه‌های اجتماعی که دانشجویان با آنان ارتباط پیدا می‌کنند.

روسای دانشگاه موظفند تاثیرات کم را نیز در تصمیمات بازگشایی دانشگاه‌ها در این شرایط مدنظر داشته باشند.

بااین‌حال، اولین مسؤولیت آنها در مورد ایمنی دانشجویان و مراقبت از آنان است.

نتایج این تحقیق در  JAMA Network منتشرشده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->