پیش بینی قیمت دلار (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسما به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم متخلفان بازار ارز و شبکه توزیع آرد نقره‌داغ شدند | ۴۱.۵ میلیارد تومان، جریمه دو شرکت متخلف در خراسان رضوی ظرفیت‌های نمایشگاه اینوکس-فاینکس | رویدادی برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی ثبت رکورد جدید در صادرات محصولات چاپی | درآمدزایی ۴.۵ هزار میلیارد تومانی محصولات چاپی برای خراسان رضوی آیا مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) شارژ می‌شود؟ + جزئیات فرماندار مشهد برای رفع کمبود برنج پاکستانی در شهر به وزارت جهاد کشاورزی رفت قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد سامانه یکپارچه وصول حق بیمه و مالیات ایجاد می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عدالت به سبک وزارت نیرو پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بورس در کُما می‌ماند؟ کاهش تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک به یک درصد پیش‌بینی نرخ دلار تا دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا بیت‌کوین امسال از طلا سبقت می‌گیرد؟ سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد طلای جهانی آماده آغاز روند صعودی است؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت گازوئیل سه‌نرخی می‌شود تحرکات کم‌حجم در بورس ادامه یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست؛ بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود افت شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت خورشتی در مشهد چقدر قیمت دارد؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سقوط دلار و طلا به کانال پایین‌تر
سرخط خبرها

خبری از پرداخت وام کرونایی به بخش حمل و نقل نیست

  • کد خبر: ۳۷۶۶۳
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۴
خبری از پرداخت وام کرونایی  به بخش حمل و نقل نیست
با وجود تصویب و ابلاغ تسهیلات حدود ۴۰۰۰ میلیارد تومانی ستاد مقابله با کرونا برای بخش‌های مختلف حمل و نقل ، هنوز این تسهیلات پرداخت نشده و در پیچ و خم بانک‌ها گیر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ستاد مقابله با کرونا مصوب کرد تا تسهیلات حدود ۴۰۰۰ میلیارد تومانی برای جبران خسارت در زیر بخش های هوانوردی عمومی، رانندگان برون شهری در وسائل حمل و نقل عمومی و ریلی تصویب و پرداخت کند. این اعتبارات قرار بود در صورت تکمیل مدارک و انجام مراحل اداری در تیر ماه به فعالان آسیب دیده در حوزه حمل و نقل پرداخت شود اما با گذشت بیش از یک ماه از این وعده، هنوز این تسهیلات پرداخت نشده است و به نظر می‌رسد در پیج و خم بانکی و سخت‌گیری های همیشگی برای اعطای تسهیلات قرار دارد.

 

مقصود اسعدی سامانی – دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی - پیش از این درباره تسهیلات حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومانی در نظر گرفته شده برای بخش حمل و نقل هوایی اینگونه به ایسنا، گفته بود: همچنان این تسهیلات در مرحله پرداخت از سوی بانک‌ها قرار دارد و سخت‌گیری‌های صورت گرفته از سوی آن‌ها سبب شده که این تسهیلات تا کنون پرداخت نشود که امیدواریم هر چه سریعتر پرداخت شود.

 

تنها سه درصد رانندگان وام کرونایی گرفتند!

همچنین داریوش باقر جوان –مدیر کل حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای – نیز با اشاره به تسهیلات حدود ۷۰۰ میلیارد تومانی کرونایی مصوب برای رانندگان بین‌شهری در این باره به ایسنا گفت: با وجود اینکه قرار بود این تسهیلات در تیر ماه به بیش از  ۱۱۳ هزار نفر راننده بین شهری پرداخت شود اما از بین این تعداد راننده مسافری بین شهری که در ناوگان حمل و نقل عمومی مشغول به کار هستند تنها حدود ۴۰۰۰ نفر موفق شدند، تسهیلات شش میلیون تومانی کرونایی را دریافت کنند که حدود سه درصد از کل رانندگان می‌شود.

 

وی افزود: برخی از بانک‌ها با وجود مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا سخت‌گیری می‌کنند و تضامینی غیر از آنچه به تصویب رسیده را از رانندگان طلب می‌کنند، بنابراین رانندگان بین شهری در دریافت این تسهیلات با مشکلاتی مواجه شدند و بعضا با تأخیر این وام به آن‌ها پرداخت می‌شود. از همه مسئولان بانکی و متولیان اصلی آن یعنی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌خواهیم که این موانع را از سر راه بردارند تا رانندگان در دریافت این تسهیلات که قرار بود در تیرماه به حساب آن‌ها واریز شود، دچار مشکل نشوند.

تسهیلات ۹۴۰ میلیارد تومانی ریلی هم در گیر و دار بانک عامل

از سوی دیگر برای جبران خسارت وارد شده به بخش ریلی ۹۴۰ میلیارد تومان تسهیلات در ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب و ابلاغ شد اما با وجود گذشت بیش از یک ماه از وعده پرداخت این تسهیلات، هنوز این اعتبار به شرکت‌های ریلی و خدماتی فعال در این حوزه پرداخت نشده است.

این در حالی است که بر اساس اطلاعات و اخبار بدست آمده خبرنگار ایسنا، اعتبار مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا برای حدود ۶۲ شرکت در نظر گرفته شده و همه شرکت‌ها در این حوزه، ثبت نام خود را در سامانه کارا تکمیل کرده اند.

 

با توجه به توصیه دولت به شرکت‌ها و زیر بخش های مختلف اقتصادی درباره اینکه نیروی انسانی خود را تعدیل و بیکار نکنید تا به شما تسهیلات بدهیم، متولیان بانکی بهتر است هر چه سریعتر برای پرداخت این تسهلات به این حوزه مهم فکری کنند تا شرکت‌ها مختلف حمل و نقل بتوانند از پس هزینه‌های خود برآیند و کسی در این میان بیکار نشود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->