هشدار پاوز به کاربران: امتیازات خود را قبل از اسنپ شات برگردانید! + آموزش و تاریخ بزرگ‌ترین شکست‌های حوزه فناوری در سال ۲۰۲۴ بالاخره تاریخ لیست بازی شکست خورده «تپ سواپ» مشخص شد! اختلال واتساپ برطرف شد (۷ دی ۱۴۰۳) OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ
سرخط خبرها

اوج بارش شهابی برساووشی از فردا ۱۷ مرداد آغاز می‌شود

  • کد خبر: ۳۷۷۸۵
  • ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱
اوج بارش شهابی برساووشی از فردا ۱۷ مرداد آغاز می‌شود
از فردا ۱۷ مرداد، اوج این بارش شهابی آغاز می‌شود و تا ۲۳ مرداد ادامه دارد. یکی از مهم‌ترین و جذاب‌ترین رویداد‌ها در مردادماه هر سال بارش شهابی برساووشی است که موقعیت رصدی بسیار خوبی دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، یک کارشناس نجوم اظهار کرد: این بارش شهابی ناشی عبور سیاره زمین از میان توده ذرات به جامانده از دنباله دار سوئیفت تاتل (که هر ۱۳۳ سال یک بار کنار خورشید عبور می‌کند) است که از اواخر تیر تا اواخر مرداد روی می‌دهد، اما بهترین بازه رصد آن ۱۷ تا ۲۳ مرداد ماه است و اوج بارش نیز ۲۲ مرداد خواهد بود.

احسان مهرجو  افزود: این بازه زمانی بهترین زمان برای رصد بارش شهابی برساووشی است که لازمه رصد خوب این بارش‌ها آسمان تاریک و بدون آلودگی نوری است؛ در واقع روستا‌ها و اطراف شهر‌ها بهترین مکان برای رویت بارش شهابی است.

این کارشناس نجوم خاطر نشان کرد: شدت هر بارش شهابی در زمان اوج آن را اصطلاحا نرخ ساعتیِ سرسویی یا ZHR می‌گویند؛ ZHR این بارش حدود ۱۰۰ است یعنی در اوج بارش، رصدگر در یک ساعت تعداد ۱۰۰ شهاب را می‌تواند با چشم غیر مسلح رصد کند.

مهرجو با بیان اینکه هر شهاب ردی رنگی و روشن از خود به جای می‌گذارد که به اندازه ۰.۵ الی ۲ ثانیه در آسمان قابل رویت است، افزود: هر یک از این شهاب‌ها از ناحیه‌ای از آسمان عبور می‌کنند که با رصد گروهی و تقسیم آسمان به چند ناحیه، بعد از اتمام بارش می‌توان اطلاعات جالب و جامعی از آن بارش شهابی را استخراج و برای کشف جزییات بیشتر به انجمن‌های بین المللی مربوطه ارسال کرد.

وی با بیان اینکه کانون این بارش در صورت فلکی برساووش قرار دارد و بخاطر اثر پرسپکتیو به نظر می‌رسد تمام شهاب‌ها از این صورت فلکی به سمت ما می‌آیند، گفت: این صورت فلکی در کنار صورت فلکی ذات الکرسی است که می‌توان با پیدا کردن این صورت‌های فلکی به راحتی بارش شهابی برساووسی را رویت و رصد کرد.

به گفته مهرجو، بر خلاف خورشیدگرفتگی یا ماه گرفتگی که تنها برای بخشی از ساکنان زمین قابل مشاهده است، مردم در سراسر دنیا می‌توانند این بارش شهابی را رصد کنند، اما تنها در شب قابل رویت است.

کارشناس نجوم عنوان کرد: طالقان، میانه‌های جاده تهران قم و سمت دشت‌های دماوند بهترین مکان‌ها برای رصد بارش شهابی برساووشی است که علاقمندان در استان تهران می‌توانند در این مکان‌ها بارش شهابی برساووشی ۹۹ را رصد کنند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->