اختلال واتساپ برطرف شد (۷ دی ۱۴۰۳) OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات
سرخط خبرها

۵ باور اشتباه درباره باتری تلفن هوشمند

  • کد خبر: ۳۷۹۲۸
  • ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۱
۵ باور اشتباه درباره باتری تلفن هوشمند
باتری موبایل‌های هوشمند از حساسیت‌های بیشتری برخوردار هستند. اما برخی از حساسیت‌های ما درباره باتری ها اساس علمی ندارند، مانند این موضوع که با موبایل در حال شارژ نباید کار کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز، باتری موبایل‌های هوشمند از حساسیت‌های بیشتری برخوردار هستند. اما برخی از حساسیت‌های ما درباره باتری‌ها اساس علمی ندارند، مانند این موضوع که با موبایل در حال شارژ نباید کار کنیم.

با دانستن چند نکته ساده می‌توانیم عمر باتری تلفن هوشمند خود را چندین برابر کنیم و از آسیب‌های بیشتر به آن جلوگیری کنیم. در این صورت هزینه کمتری را نیز متحمل می‌شویم.

۱. شارژ کردن گوشی در طول شب

اگر در تمام شب موبایل شما در شارژ باشد مشکلی پیش نمی‌آید؛ زیرا تکنولوژی‌های جدید به این صورت هستند که از شارژ شدن باتری پس از کامل شارژ شدن آن جلوگیری می‌کنند.

۲. استفاده از کابل شارژهای موجود در مکان‌های عمومی

کابل‌های شارژی را که در رستوران، فروشگاه و فرودگاه می‌بینید، اغلب از جنس اورجینال نیستند و براساس استاندارد نبودن ولتاژ برقی که به موبایل می‌رسانند به باتری موبایل صدمه می‌زنند.


۳. شارژ شدن ۱۰۰ درصد موبایل جدید، قبل از استفاده

باید بدانیم که وقتی موبایل از کارخانه خارج شده و روشن می‌شود دیگر نیازی به ۱۰۰ درصد شارژ شدن آن نیست و این موضوع اثری بر سلامت باتری در طولانی مدت ندارد.

۴. موبایل را شارژ نکنم تا وقتی به ۲ درصد برسد

بهتر است بدانید هر گاه که موبایل شما از بی شارژی خاموش شود احتمال این که دیگر باتری کار نکند بیشتر می‌شود. پس بهتر است قبل از اینکه به زیر ۱۰ درصد برسد به شارژ بزنید.

۵. برخی از اپلیکیشن ها باتری را می‌خورند

بله، این موضوع درست است که برخی از نرم‌افزار‌های موبایل شارژ باتری را می‌خورند. بهتر است در زمان‌هایی که این اپلیکیشن را نیاز ندارید آن را ببندید. همچنین در زمان‌هایی که گوشی شما شارژ کمی دارد و به آن احتیاج دارید نباید آن را خاموش کنید؛ زیرا روشن و خاموش کردن موبایل از باتری انرژی مضاعف می‌گیرد که اصلا به صرفه نیست. به جایش نور صفحه را کم کنید، داده‌های دستگاه را خاموش کنید و برنامه‌های اضافی را ببندید.

بیشتر بخوانید:
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->