جنایات نظامیان انگلیسی در افغانستان و سوریه زیر ذره بین انتخاب شهید یحیی سنوار به عنوان شخصیت برگزیده جهان عرب در سال ۲۰۲۴ حمایت مالی ۲۲ میلیارد دلاری آمریکا به رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ غزه سازمان ملل هشدار داد: فروپاشی قریب‌الوقوع نظام بهداشتی غزه رژیم صهیونیستی ۱۰۹۱ نوزاد فلسطینی را در غزه به شهادت رساند پنجشنبه (۱۳ دی ماه ۱۴۰۳)، اول ماه رجب خواهد بود پرونده ناترازی‌های اصلی کشور روی میز نشست سران قوا بالگرد «بلاک هاوک» رژیم صهیونیستی واژگون شد (۱۱ دی ۱۴۰۳) نخست‌وزیر عراق هفته آینده به ایران می‌آید (۱۱ دی ۱۴۰۳) انفجار در یکی از بازار‌های حلب سوریه (۱۱ دی ۱۴۰۳) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۱ دی ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: وضع اقتصاد امروز ناشی از تصمیمات سیاسی است دادستانی تهران دستور فروش ۶ هزار تن چای دبش را صادر کرد پزشکیان: معیار انتخاب ما برای مدیران، قومیتی یا جناحی نبوده است خانواده شهید ابومهدی المهندس با رهبر انقلاب دیدار کردند رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی، فردا (۱۲ دی ۱۴۰۳) سخنرانی خواهند کرد پزشکیان: جلوی قاچاق روزانه چند میلیون لیتر سوخت را خواهیم گرفت مخالفت وزارت کشور با تمدید دوره فعلی شوراها آیت‌الله علم‌الهدی: مجلس حساس‌ترین نقطه برای فتنه‌انگیزی و نفوذ دشمن است | توهین به مقدسات دینی، علت حضور پرشور مردم در نهم دی‌ماه پیام رهبر انقلاب اسلامی به نشست افق تحول رسانه ملی سفیر صربستان در تهران با وزیر دفاع دیدار کرد بلاروس از ایران برای نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری این کشور دعوت کرد واکنش قالیباف به تذکری مبنی بر چرایی عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب قالیباف قانون «اصلاحات ضمائم معاهده بین‌المللی جلوگیری از آلودگی دریا» را ابلاغ کرد (۱۱ دی ۱۴۰۳) جهانگیر: ترانه علیدوستی ممنوع‌الپرواز نیست | بابک زنجانی آزاد نشده است و در مرخصی هم نیست | نیلوفر حامدی و الهه محمدی با قید وثیقه آزاد هستند دیدار علی لاریجانی با سفیر آلمان (۱۱ دی ۱۴۰۳) عارف: ارز باید تک‌نرخی شود | با تصمیمات تورم‌زا موافق نیستیم ویدئو| گزارش مسعود پزشکیان از جلسه خصوصی با رهبر معظم انقلاب
سرخط خبرها

قطعنامه جدید آمریکا علیه ایران، رأی نخواهد آورد

  • کد خبر: ۳۸۰۰۵
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۲
قطعنامه جدید آمریکا علیه ایران، رأی نخواهد آورد
فارین‌پالیسی: قطعنامه تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران حمایت کشور‌های کلیدی سازمان ملل را به‌دست نخواهد آورد.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ یک روز پس از آنکه برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، از سمت خود استعفا کرد و سیاست واشنگتن دربرابر ایران را متزلزل ساخت، دولت ترامپ کارزاری دیپلماتیک برای تمدید قطعنامه تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران به‌راه انداخت. این قطعنامه گستاخانه، کشور‌های جهان را برای جلوگیری و توقیف کشتی‌های حامل محموله‌های ایرانی مجبور به دادن تعهدات قانونی گسترده‌ای می‌کند. علاوه‌بر این، طبق این قطعنامه، تعداد زیادی از اشخاص و نهاد‌های ایرانی مشمول تحریم سازمان ملل می‌شوند. به گفته برخی مقامات ایالات‌متحده، پیش‌بینی می‌شود آمریکا روز دوشنبه به‌طور رسمی قطعنامه را تصویب کند و روز سه‌شنبه آن را در شورای امنیت سازمان ملل به رأی بگذارد. به نقل از «فارین‌پالیسی»، این قطعنامه حمایت کشور‌های کلیدی سازمان ملل را به‌دست نخواهد آورد.

بیشتر بخوانید: مکانیسم ماشه چیست؟

در این بین، چین و روسیه به‌صراحت اعلام کرده‌اند که قطعنامه ایالات‌متحده را وتو خواهند کرد. واشنگتن فاقد حداقل ۹ رأی لازم برای تصویب این قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل است. هوک در دوران تصدی خود ادعا کرده بود که اگر تحریم تسلیحاتی ایران تمدید نشود، دولت آمریکا رویکرد دیگری را برای حفظ تحریم تسلیحاتی ایران دنبال می‌کند؛ به‌طور مثال، استفاده از مکانیسم ماشه. چین و روسیه اظهار داشتند که آمریکا هیچ موضع قانونی‌ای برای استناد به سازوکار موسوم به «ماشه» ندارد، زیرا دونالد ترامپ به‌طور رسمی در ماه مه ۲۰۱۸ از توافق هسته‌ای با ایران خارج شده است. سه عضو اروپایی برجام (انگلیس، فرانسه و آلمان) در ماه ژوئن با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند از تلاش آمریکا برای تمدید تحریم‌ها علیه ایران حمایت نمی‌کنند و تأکید کردند: چنین اقدامی «با تلاش‌های فعلی ما برای حفظ برجام، ناسازگار خواهد بود.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->