وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد
سرخط خبرها

هشدار؛ داروهای لاغری مرگ آور هستند

  • کد خبر: ۳۸۶۰۷
  • ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۳
هشدار؛ داروهای لاغری مرگ آور هستند
داروهای لاغری باید برای افرادی تجویز ‌شود که نمایه توده بدنی مصرف کننده بالاتر از ۳۰ را دارا باشند، یعنی افراد باید در مرحله چاقی درجه ۲ قرار داشته باشند و به بیماری خاص هم مبتلا نباشند، در غیر این صورت مصرف داروهای لاغری مرگ‌آور است.
به گزارش شهرآرانیوز، عضو هیات مدیره انجمن تغذیه ایران روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا افزود: تبلیغات گسترده و فریبنده سایت‌های تبلیغاتی و شبکه‌های ماهواره‌ای در حالی به مصرف چشمگیر انواع دارو‌های لاغری در کشور دامن زده که متخصصان با صراحت بر بی اثر بودن و عوارض خطرناک این دارو‌ها تاکید دارند و در سال‌های اخیر شاهد افزایش تعداد مصرف کنندگان هستیم.

ضیاء مظهری اظهار داشت: در حالیکه بدون رژیم غذایی مناسب و ورزش، کم کمتر وزن اثرگذار نیست و اغلب دارو‌های لاغری که از سوی مردم خودسرانه مصرف می‌شوند، کاهش آب بدن در کوتاه مدت را به دنبال دارند و از این رو مصرف کنندگان تصور می‌کنند که دارو‌ها اثر مطلوب به دنبال داشته بدون اینکه بدانند چگونه سلامتی خود را به بازی گرفته اند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: اغلب افراد چاق یا کسانی که نگران اضافه وزن هستند، بدون توجه به رعایت رژیم غذایی و ورزش مداوم به مصرف انواع مواد خوراکی و نوشیدنی‌ها می‌پردازند. بعد هم به جست وجوی راه‌های میانبر و کوتاه مدت برای کاهش وزن می‌پردازند. حال آن که علم پزشکی به روشنی ثابت کرده که اضافه وزن خزنده و آرام می‌آید و در صورت بی توجهی و سهل انگاری گزنده خارج می‌شود.

مظهری تاکید کرد: مردم دارو‌های لاغری را از آرایشگاه ها، باشگاه‌های ورزشی، عطاری‌ها و سوپرمارکت‌ها به خصوص سفارشات تلفنی و اینترنتی عرضه شده خریداری نکنند، زیرا دارو‌ها فقط بنابر ضرورتی و با تشخیص متخصص از داروخانه‌ها باید تهیه و مصرف شود.

به گفته وی، در حال حاضر تعداد اندکی از قرص‌های لاغری موجود در بازار از سوی سازمان‌های معتبر تایید شده اند که مصرف آن‌ها نیز برای مدت کوتاهی مجاز است، بیشتر دارو‌های مزبور نیز قرص‌های ضداشت‌ها هستند که باید از سوی پزشکان و به مقدار لازم تجویز شوند.
 
ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->