کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود ۱۵۲ شکایت نوروزی از تأسیسات گردشگری خراسان رضوی رسیدگی شد مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، بیش از ۶ میلیون نفرشب اقامت داشتیم کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴ تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند
سرخط خبرها

توزیع مرفین بیماران سرطانی در مراکز درمان اعتیاد

  • کد خبر: ۳۸۰۳۰
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۴
توزیع مرفین بیماران سرطانی در مراکز درمان اعتیاد
دبیر کانون سراسری انجمن‌های صنفی مراکز سرپایی درمان اعتیاد کشور از مصوبه ستاد مبارزه با مواد مخدر مبنی بر توزیع داروی «مرفین سولفات» برای بیماران سرطانی و بیماران نیازمند طب تسکینی توسط مراکز درمان اعتیاد کشور خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، علی غلامی  ضمن اعلام خبر فوق بیان کرد: پس از آنکه عملکرد کلینیک‌های درمان اعتیاد توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر و دانشگاه‌های علوم پزشکی مورد ارزیابی قرار گرفت، ستاد مبارزه با مواد مخدر در جلسه ۶۸ خود مصوب کرد که توزیع دارو‌های مورفین سولفات برای بیماران سرطانی و بیماران نیازمند طب تسکینی به مراکز درمان اعتیاد کشور سپرده شود.

وی افزود: این دارو‌ها در حال حاضر از طریق معاونت‌های غذا و دارو توزیع می‌شود، در واقع بیماران نیازمند دارویی مرفین سولفات برای دریافت این دارو مجبورند که به ستاد‌های مرکزی دانشگاه‌ها مراجعه کنند که عمدتا پراکندگی این دانشگاه‌ها کم و فاصله شهر‌ها از یکدیگر بسیار زیاد است و بیمار باید کیلومتر‌ها طی کرده تا به ستاد مرکزی دانشگاه‌ها و واحد غذا و دارو مراجعه و داروی خود را دریافت کند، اما براساس این مصوبه مقرر شده که توزیع دارو‌های مورفین سولفات توسط مراکز درمان سرپایی اعتیاد انجام شود؛ در زمان تصمیم‌گیری این موضوع، از ما دعوتی نشده بود، اما پس از جلسه، کانون سراسری انجمن‌های صنفی مراکز سرپایی درمان اعتیاد کشور نیز در جریان موضوع قرار گرفت.

دبیر کانون سراسری انجمن‌های صنفی مراکز سرپایی درمان اعتیاد کشور در پاسخ به سوالی درباره مسائل و مشکلات احتمالی در اجرای این مصوبه نیز اینطور توضیح داد: پیش از این کانون سراسری انجمن درمان اعتیاد به دکتر جان بابایی پیشنهاد داد تا برای توسعه این تصمیم در ابتدا نام مراکز سرپایی درمان اعتیاد به مراکز "درمان درمان سوء مصرف مواد و طب تسکینی" تغییر یابد تا براین اساس ورود بیماران صعب العلاج و بیمارانی که دچار درد هستند به مراکز توجیه شود، لذا باید قبل از اجرای این تصمیم این کار انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: حتی در جلسه‌ای از ستاد مبارزه با مواد مخدر این پیشنهاد را ارائه کردیم و مقرر شد ستاد این پیشنهاد را بررسی کند تا مراکز به عنوان مراکز سوء مصرف مواد و طب تسکینی تغییر یابد و بیماران نیز بتوانند به این مراکز مراجعه کنند.

غلامی یادآور شد: البته نیاز است بحث ساعت کار را مدنظر قرار دهیم به اینگونه که به طور مثال بیماران معتاد در شیفت صبح و سایر بیماران دیگر در شیفت ظهر به مراکز مراجعه کنند تا زمان مراجعه بیماران با یکدیگر تداخل نداشته باشد.

به گفته وی، زمان اجرای این مصوبه براساس تصمیم‌گیری کمیته درمان است.
 
ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->