اعطای وام به خبرنگاران و اعضای خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی + جزئیات (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) نویسنده کتاب «قرار با خورشید»: ادبیات آیینی باید با زندگی امروز تناسب داشته باشد روایت تاریخی با زبان امروزی | نگاهی به «مهمان کشی»، سریال جدید احمد کاوری جای خالی راهپیمایی دهه آخر صفر در آثار نمایشی بازگشت مهسا طهماسبی به «کارناوال» با شرطی که رامبد جوان گذاشت آغاز فعالیت شورای مشورتی شرکت هنرمندان ایران در دوسالانه ونیز آغاز فیلمبرداری فصل پنجم سریال «امیلی در پاریس» در ونیز معاون اول رئیس‌جمهور : مظلومیت فرهنگ و هنر، ظلم به تمدن چند هزارساله ایران است برنامه تلویزیونی «ایران سبز» روی آنتن + زمان پخش پخش زنده برنامه «رفیق» در پناه خورشید از حرم مطهر رضوی فیلم سینمایی «کاکتوس» در مسیر تولید اظهارنظر عجیب معاون صداوسیما درباره علت کاهش مخاطب تلویزیون صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ پیمان معادی و کریس همسورث در سریال «جنایت ۱۰۱» تغییر چهره عجیب سونگ ایل گوک بازیگر جومونگ بعد از ۱۷ سال
سرخط خبرها

۳۰ رویداد گردشگری تا پایان امسال درکاشمر برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۴۰۱۵
  • ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۱
۳۰ رویداد گردشگری تا پایان امسال درکاشمر برگزار می‌شود
مدیرمیراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کاشمرگفت: تا پایان سال جاری ۳۰ رویداد گردشگری در این شهرستان برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا یوسفی در نخستین جشنواره شیره انگورپزی دهستان بالا ولایت بخش مرکزی کاشمر در روستای قوژد اظهارداشت:  شیره انگور از گذشته‌های دور با مردم منطقه پیوند داشته و در این فصل از سال با روش‌های بومی و محلی اقدام به تهیه شیره انگور می‌کردند..

وی خاطرنشان کرد: چون شیره انگور به روش خاصی و با خاک مخصوصی تهیه می‌شود به همین دلیل در تلاش برای ثبت دانش بومی فرآوری شیره انگور هستیم، برگزاری سنت شیره انگور پزی همراه با آئین خاصی است.

وی اظهار کرد: شیره انگور یک شیرینی بسیار سالم و مقوی است که خاصیت درمانی دارد و از این محصول شیرینی‌های مختلف دیگری تولید می‌شود و حتی به عنوان مربا مصرف می‌گردد.

مدیرميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كاشمر افزود: با این خاصیت‌هایی که شیره انگور دارد می‌طلبید جشنواره شیره انگور پزی را برای اولین بار در شهرستان برگزار کنیم و برای سال‌های بعد نهادینه شود.

وی با تاکید بر اینکه تلاش می‌شود شیره انگور کاشمر به عنوان محصولی ارگانیک و یک شیرینی بسیار سالم و مقوی به گردشگران معرفی شود و روش تهیه آن را به نسل جدید آموزش دهیم، افزود: با برند شدن یک رویداد گردشگری نه تنها تاثیر بسیاری در جذب گردشگر دارد بلکه در کنار آن شادی و نشاط را به ارمغان می‌آورد.

وی با بیان اینکه جشنواره شیره انگورپزی یکی از رویدادهایی بوده که در اطلس رویدادهای شهرستان به استان و تهران معرفی شده است، بیان کرد: در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری رویدادهای همانند جوزریزان، برداشت بادام و... هستیم که همراهی جامعه محلی را می‌طلبد.

یوسفی در پایان از برگزاری ۳۰ رویداد گردشگری تا پایان سال جاری خبر داد و افزود: تلاش شده جشنواره‌های مختلف دیگری مانند جشنواره ریواس، سمنو پزان و... را نهادینه کنیم و به عنوان رویدادهای گردشگری در اطلس رویدادها قرار دهیم.

گفتنی است: این جشنواره همراه با آشنایی و آموزش نحوه تولید شیره انگور ارگانیک و فروش مستقیم و با نوای گرم فریادها و اشعار محلی همراه بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->