برگزاری آزمون اعزام به خارج فرهنگیان کشور ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد تلاش دولت برای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴ تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ | آب، یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا در روز‌های کرونایی باید به واکسن آنفلوانزا پناه ببریم؟

  • کد خبر: ۴۱۴۲۴
  • ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸
آیا در روز‌های کرونایی باید به واکسن آنفلوانزا پناه ببریم؟
برخی نگران هستند که در پاییز به‌طور هم‌زمان به کرونا و آنفلوانزا دچار شوند و سلامتی‌شان بیش از پیش به خطر بیفتد.قطعا این واکسن روی ابتلا به ویروس کرونا تأثیر ندارد، حتی تضمینی برای نگرفتن آنفلوانزا هم نیست.
به گزارش شهرآرانیوز، ترس از کرونا کم بود که با نزدیک شدن پاییز، ترس از آنفلوانزا هم از راه رسیده است. برخی نگران هستند که در پاییز به‌طور هم‌زمان به کرونا و آنفلوانزا دچار شوند و سلامتی‌شان بیش از پیش به خطر بیفتد. این نگرانی در صحبت‌ها و اقدامات مسئولان وزارت بهداشت هم به چشم می‌خورد. اولین اقدام برای جلوگیری از چنین سناریویی واردات واکسن آنفلوانزاست، آن هم شش‌برابر مقداری که سال قبل به کشور وارد شده است. قطعا این واکسن روی ابتلا به ویروس کرونا تأثیر ندارد، حتی تضمینی برای نگرفتن آنفلوانزا هم نیست. اگر از پزشکان متخصص بپرسید، بعضی‌ها این واکسن را توصیه می‌کنند و برخی درباره کارایی آن نظری ندارند. این واکسن فقط احتمالا ابتلا به انواع رایج آنفلوانزا را کم می‌کند. افرادی هستند که با استفاده از واکسن در طول پاییز به آنفلوانزا مبتلا نشدند و افرادی هم هستند که باوجود دریافت واکسن بیمار شده‌اند. موضوع مهمی که مردم باید به آن توجه کنند، این است که با شروع پاییز و شیوع آنفلوانزا باید به مسائل بهداشتی بیشتر توجه کنند و سعیشان بر این باشد که در خانه بمانند. ویروس آنفلوانزا مانند کرونا به‌راحتی از فردی به فرد دیگر منتقل می‌شود. آنفلوانزا از طریق تماس با سطوح آلوده به ویروس انتقال پیدا می‌کند و افراد بیمار می‌توانند یک روز قبل از شروع علائم تا ۷ روز بعد از شروع علائم بیماری ناقل باشند. کودکان و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف هم ممکن است تا ۲۱روز آلوده‌کننده باشند. در چنین شرایطی شستن دست‌ها، نمالیدن آن‌ها به دهان و بینی و چشم و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک، ساده‌ترین کار‌هایی است که می‌توانند ما را از شر کرونا و آنفلوانزا به‌طور هم‌زمان حفظ کنند.

اما یک سؤال مهم این است که چه افرادی بهتر است سراغ این واکسن بروند و چه کسانی نباید. کیانوش جهانپور، سخن‌گوی سازمان غذا و دارو، درباره این واکسن و افرادی که این دارو به نیت استفاده آن‌ها وارد کشور شده است، این‌طور توضیح داده است: «حداقل ۳تا۶ برابر سال‌های گذشته از این واکسن وارد خواهیم کرد. بخشی از آن مخصوص گروه‌های پرخطر است که از طریق وزارت بهداشت در مراکز بهداشت استان‌ها و شهرستان‌ها توزیع می‌شود و ۵میلیون دوز باقی‌مانده نیز در شبکه دارویی کشور توزیع خواهد شد و با تجویز پزشکان بر اساس اولویت به بیماران پرخطر، خردسالان و کهن‌سالان و بیماران مزمن و دچار نقص ایمنی تزریق خواهد شد. امسال اولین سالی است که ما با شرایط سخت‌تری روبه‌رو هستیم؛ بنابراین اولویت مصرف این دارو با خردسالان و کهن‌سالان، مادران باردار، بیماران مبتلا به بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج و شاغلان نظام سلامت و کادر پزشکی است.»
 
طبق توصیه پزشکان، اگر بیماری خاصی دارید، قبل از تزریق واکسن آنفلوانزا با پزشک مشورت کنید و افراد دارای حساسیت و آلرژی که نیازمند دریافت واکسن هستند، باید در مراکزی اقدام به واکسیناسیون کنند که امکانات و تجهیزات کافی برای احیا دارند. افرادی هم که به تخم‌مرغ حساسیت شدید دارند یا مبتلا به یک بیماری حاد با یا بدون تب هستند و افرادی که قبلا در زمان دریافت واکسن آنفلوانزا حساسیت نشان داده‌اند، نباید این واکسن را بزنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->