هشدار پلیس فتا در خصوص کلاهبرداری با شیوه رفع فیلترینگ اساس درمان بیماری‌های تنفسی چه می‌باشد؟ افزایش ۳۳ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در خراسان رضوی (۹ دی ۱۴۰۳) افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی میزان مراجعه به اورژانس بیمارستان‌ها در مشهد  (۹ دی ۱۴۰۳) هشدار مهم در فصل سرد سال | از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک خودداری کنید سن مصرف واکسن ایرانی آنفلوانزا اعلام شد یک کافه‌قلیان زیرزمینی در مشهد پلمب شد (۹ دی ۱۴۰۳) اعمال‌قانون بیش از ۵ هزار تخلف پلاک مخدوش در مشهد طی ۹ ماه نخست ۱۴۰۳ | افزایش ۵ درصدی جرائم پلاک‌مخدوش پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۹ دی ۱۴۰۳) | کاهش دما درپی نفوذ سامانه بارشی از سه‌شنبه درباره عوامل مؤثر بر بحران میان‌سالی و مدیریت این دوره خاص از زندگی | میان‌سالی بحران است؟ اختصاص حدود ۳۲ هزار دُز واکسن آنفلوانزا به علوم پزشکی مشهد مبلغ افزایش حقوق بازنشستگان در دی ۱۴۰۳ اعلام شد پلمب ۹۸۱ واحد صنفی مشاور املاک غیرمجاز در مشهد (۹ دی ۱۴۰۳) سانحه هوایی، این بار در کانادا | فرود سخت هواپیمای کانادایی روی باند + فیلم رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود قتل دلخراش زن معلول توسط دامادش! | داستان عجیب زندگی قاتل و مقتول باوجود تحریم‌ها، اقلام موردنیاز بیماران پروانه‌ای تا ۶ ماه تأمین و ذخیره شد سقط جنین و سندرمی که گریبان مادر را می‌گیرد! توضیح مهم حوزه سخنگوی قوه قضاییه درمورد جامعه نابینایان کشور نهضت سوادآموزی دیگر به آموزش خواندن و نوشتن محدود نمی‌شود | الفبای باسوادی با روش‌های جدید مجوز استخدام ۱۲ هزار پرستار در نظام سلامت صادر شد + جزئیات پرایدی که راز یک باند سرقت را برملا کرد پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟ قتل مرد جوان با ۴۴ ضربه چاقو به خاطر ۷۰۰ میلیون تومان بدهی مسئولیت آموزش و پرورش در قبال سلامت دندان دانش‌آموزان چیست؟ پشت پرده بازار سیاه دارو‌های شیمی‌درمانی پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (۹ دی ۱۴۰۳) مرگ ۲ سرنشین موتورسیکلت در تصادف با خودرو در تربت جام خراسان رضوی ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) روند صعودی شیوع آنفلوانزا کودکان در مشهد | افزایش ۵ درصدی نسبت به هفته گذشته + فیلم محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آیا زنان باردار باید تست کرونا بدهند؟

  • کد خبر: ۴۲۱۲۰
  • ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۵
آیا زنان باردار باید تست کرونا بدهند؟
هیچ الزامی برای آزمایش دادن همه زنان باردار وجود ندارد، اما در صورتی که بانوی بارداری دارای علائم بیماری کووید ۱۹ باشد حتما باید تست کرونا انجام دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود مردانی فوق تخصص بیماری های عفونی و عضو کمیته کشوری کرونا گفت: هیچ الزامی برای آزمایش دادن همه زنان باردار وجود ندارد، اما در صورتی که بانوی بارداری دارای علائم بیماری کووید ۱۹ باشد حتما باید تست کرونا انجام دهد.

او در ادامه افزود: خانم‌های باردار در هر مرحله‌ای از حاملگی که قرار دارند از فرصت استفاده کرده و نسبت به زدن واکسن آنفلوانزا اقدام کنند.

مسعود مردانی مطرح کرد: در حال حاضر واکسن آنفلوانزا در حال توزیع است که حتما توصیه می‌شود همه زنان باردار برای زدن این واکسن اقدام کنند تا به دلیل همزمان شدن شیوع بیماری‌های آنفلوانزا و کرونا دچار مشکل نشوند.

آیا در صورت مبتلا شدن به ویروس کرونا ، می توانم کودک خود را در آغوش بگیرم؟

فوق تخصص بیماری های عفونی درخصوص در آغوش گرفتن کودک توسط پدر یا مادر مبتلا به ویروس کرونا، گفت: پدر یا مادر مبتلا به کرونا می‌تواند کودک خود را در آغوش بگیرد. حتی مادر مبتلا می‌تواند کودک را در آغوش بگیرد و به او شیر بدهد، اما بهتر است این کار با رعایت نکات بهداشتی مانند ماسک زدن و شستشوی دست ها همراه باشد.

بنابر توصیه های انجام شده، همه مادران در مناطق آلوده و پرخطر که علائمی چون تب، سرفه یا تنگی نفس دارند هر چه سریع‌تر به پزشک مراجعه کرده و دستورالعمل‌هایی بهداشتی را رعایت کنند.

همچنین ‌با توجه به توصیه های سازمان جهانی بهداشت، زنان بارداری که علائم ویروس کرونا را دارند، باید در اولویت انجام آزمایش قرار گیرند؛ زیرا اگر مبتلا به کرونا باشند، ممکن است به مراقبت های تخصصی نیاز داشته باشند.

مادران باردار چه نکات بهداشتی را رعایت کنند؟

شستن منظم دست‌ها بعد از تماس با وسایل خارج از منزل و خودداری از لمس صورت با دستان، بهترین راه‌های پیش‌گیری از ابتلا به کرونا هستند. برای مادران باردار رعایت فاصله‌ گذاری اجتماعی و در خانه ماندن تا حد امکان بسیار حائز اهمیت است.

زنان باردار به طور معمول برای سلامتی خود و جنین قرارهای ملاقات متعددی با پزشک یا مامای خود دارند که می‌توانند در این شرایط شیوع ویروس کرونا پس از مشورت با پزشک و مامای خود هر یک از این قرارها را لغو کنند. همچنین برخی از ویزیت ها می توانند از طریق تماس تلفنی یا ویدئویی انجام شوند. در صورت مراجعه حضوری به کلینیک یا بیمارستان به طور مرتب پس از لمس وسایل مختلف، دستان خود را بشویید، به صورت خود دست نزنید و در اتاق انتظار فاصله‌ی ایمن حداقل دو متری را از دیگران حفظ کنید. هنگام خروج از محل درمانی حتما نسبت به شستشوی مجدد دست‌های خود اقدام کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->