تشکیل ۱۹۱ پرونده تخلف در اجرای طرح نظارتی شب یلدا در خراسان رضوی پیش فروش دو محصول سایپا ویژه دی ماه ۱۴۰۳ اعلام شد + شرایط و قیمت وزیر نیرو خبر داد: کسری گاز در مناطق سردسیر ایران چه تعداد واحد نیروگاهی از مدار خارج شده است؟ تأمین ارز واردات کالا‌های اساسی و دارو از مرز ۱۱ میلیارد دلار گذشت نیروگاه برق ری از مدار تولید خارج شد | اتمام ذخیره گازوئیل قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۶ دی ۱۴۰۳) | رشد ۷۵ میلیونی چانگان قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۶ دی ۱۴۰۳) | قیمت کراس اوور ایران خودرو مشخص شد رشد بیش از یک‌ میلیون تومانی قیمت سکه و ۱۱۴ هزار تومانی قیمت طلا طی یک روز در مشهد (۶ دی ۱۴۰۳) ارزان‌ترین موبایل‌های آیفون چند؟ (۶ دی ۱۴۰۳) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ دی ۱۴۰۳) | طلا به گرمی ۵ میلیون و ۸۰ هزار تومان رسید توزیع گوشت قرمز رایگان برای خانواده‌های کم برخوردار + جزئیات گزارش ۴ ماهه نهضت ملی مسکن منتشر شد خسارت قطعی چندساعته برق به ۲۲ کارخانه سیمانی کشور | توقف تولید سیمان در تهران و خراسان ملک در این منطقه گران خواهد شد کارخانه تولید کاغذ سنگی در فاروج خراسان‌شمالی با حضور وزیر نیرو افتتاح شد (۶ دی ۱۴۰۳) سوختگیری بنزین با کارت بانکی از سال ۱۴۰۴ بررسی وضعیت احداث پروژه آزادراه حرم تا حرم در دستورکار شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی جدول قیمت سکه‌های پارسیان (۶ دی ۱۴۰۳) | سکه پارسیان در آستانه ۸ میلیونی شدن! اعترافات قاتل در بازسازی صحنه جرم: مقتول سال‌ها بازی‌ام داده بود سود مرحله جدید سهام عدالت چقدر است و چه زمانی واریز می‌شود؟ قیمت سکه‌های ضرب ۸۶ حراج مرکز مبادله چقدر است؟ آیا ثبات به بازار ارز برمی‌گردد؟ (۶ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) | بادمجان ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان کارگران چطور مالیات‌های مازاد بر حقوق را پس‌ بگیرند؟ سازندگان توان فروش و ساخت مسکن را ندارند سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شد وزیر نیرو: هزینه تولید هر کیلووات ساعت برق ۸ هزار تومان است پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها
هشدار رئیس اتحادیه مرغداران مرغ تخم گذاراستان:

قیمت تخم‌مرغ در ماه‌های آینده به حداقل کیلویی ۲۰ هزار تومان می‌رسد

  • کد خبر: ۴۲۶۹۴
  • ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۵
قیمت تخم‌مرغ در ماه‌های آینده به حداقل کیلویی ۲۰ هزار تومان می‌رسد
رئیس اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار خرسان رضوی گفت: صنعت مرغ تخم‌گذار استان روزانه بیش از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان زیان می‌کند.

طنین همتی| شهرآرانیوز، قصه تکراری و تمام‌نشدنی تخصیص‌نیافتن ارز دولتی به نهاده‌های دام و طیور دیگر به قصه‌ای خسته‌کننده و حوصله‌سربر برای تولیدکنندگان در این چند سال تبدیل شده است، مرغداران و دامدارانی که با وجود سختی کار تولید، طعم ثبات و حمایت‌های دولتی را به‌طور کامل نچشیدند و این سیاست‌های دوپهلوی دولتی‌ها، آن‌ها از پا درآورده است و به‌گفته موسوی‌نژاد، فعال این عرصه، دولت باید تکلیف آن‌ها را روشن کند.

 

سیدحسین موسوی‌نژاد دراین‌باره اظهار کرد: تخصیص‌نیافتن ارز دولتی به نهاده‌ها و آزادسازی قیمت داروهای مکمل دست‌به‌دست هم داده است که قیمت تمام‌شده یک کیلوگرم تخم‌مرغ با تخصیص ۴۰ درصد نهاده‌های ما با ارز دولتی به بیش از ۱۵ هزار تومان برسد. درحالی که ستاد تنظیم بازار کشور بدون در نظر گرفتن شرایط پیش‌آمده برای مرغدار، قیمت تخم‌مرغ را در بازار ۹۵۰۰ تومان اعلام کرده، اما این محصول برای مرغدار ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان تمام شده است. قیمت تخم‌مرغ در بازار افزایش پیدا کرده است، اما با همین قیمت، تخم‌مرغ را کیلویی ۳۰۰۰ تومان از قیمت تمام‌شده پایین‌تر می‌فروشیم.

مرغدار از پس تامین آذوقه روزانه مرغ بر نمی آید

رئیس اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار خرسان رضویدرباره چرایی موج گرانی یادآور شد: صنعت مرغداری از دیرباز تحت تأثیر تخصیص‌نیافتن ارز در بازه‌های زمانی قرار داشته است. متأسفانه دولت در ۳ ماه پایان ۹۸ باید ارز مورد نیاز نهاده‌ها را از جمله ذرت و کنجاله سویا تخصیص می‌داد که این کار از سوی وزارت صنعت و معدن انجام نشد. این تخصیص‌نیافتن ارز عواقبش را ۵ماه بعد نشان داد و کمبود عرضه آن زمان اکنون خودش را نشان داد و نهاده‌های مورد نیاز ما به مقدار کافی وارد کشور نشد و ما را با مشکل روبه‌رو کرد. نهاده‌هایی هم که الان داخل بازار است، نهاده‌هایی است که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور شده، ولی نظارت بر روی این موضوع هم ضعیف است و مرغداران ما متأسفانه از اول سال نهاده ندارند و مجبورند مرغ‌های خود را کشتار کنند و آن‌ها هم که گله‌هایشان جوان است، از یک منبع نامتعارف! برای تأمین خوراک مورد نیازشان استفاده کنند.

صنعت مرغ تخم‌گذار استان روزانه بیش از یک میلیارد تومان ضرر می‌کند

رئیس اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار خرسان رضوی با بیان اینکه روزانه صنعت مرغ تخم‌گذار استان بیش از یک میلیارد تومان ضرر می‌کند، افزود: مرغدار هم باتوجه‌به مشکلات پیش رو انگیزه‌ای برای تولید ندارد و آن‌ها که تولیدشان بخش کمتری از نیاز بازار را تأمین می‌کند یا کشتارکردند یا اینکه برای فرار از هزینه‌های روزانه نگهداری مرغ به مراکز خیریه متوسل شدند و مرغ تخم‌گذار را به‌صورت فله‌ای به آن‌ها داده‌اند.

قیمت تخم‌مرغ در ماه‌های آینده به حداقل کیلویی ۲۰ هزار تومان می‌رسد

موسوی‌نژاد تأکید کرد: قیمت موجود در بازار هم برای مرغدار به‌صرفه نیست و باتوجه‌به حمایت‌نکردن دولت در سال جدید، هشدار می‌دهم که قیمت تخم‌مرغ در ماه‌های آینده به حداقل کیلویی ۲۰ هزار تومان می‌رسد. لازم به یادآوری است مشکلات ما از زمانی شروع شد که کارهای تنظیم بازار کشاورزی از جهاد کشاورزی گرفته و به وزارت صنعت و معدن سپرده شد و این سازمان هم اشراف کامل به مشکلات ندارد.

ادامه شرایط موجود، تولید تخم مرغ از بین خواهد رفت

موسوی‌نژاد ادامه داد: تا چند وقت دیگر صنعت مرغ تخم‌گذار ما از بین خواهد رفت و واردات تخم‌مرغ که معلوم نیست تغذیه‌ مرغ چه بوده است، از تولید پیشی می‌گیرد. این درحالی است که بعد از صنعت نفت و پتروشیمی، بیشترین سرمایه‌گذاری ملی بخش خصوصی در حوزه طیور انجام می‌شود که دولت با بی‌تدبیری، این صنعت مولد را از بین می‌برد. اکنون سویا در بازار کیلویی ۱۴ هزار تومان خریداری می‌شود. انجمن حمایت هم می‌گوید شما سویا را از کجا تأمین می‌کنید که کیلویی ۱۴ هزار تومان است و از ما فاکتور می‌خواهد، اما جای سؤال است که آیا فردی که گران‌فروشی می‌کند، حاضر است به ما فاکتور بدهد؟

مرغ تخم گذار از بین برود ۹ ماه زمان می‌برد احیا شود

وی ادامه داد: تفاوتی که در تولید مرغ تخم‌گذار و مرغ گوشتی وجود دارد، در این است که وقتی مرغدار بخواهد امروز گله مرغ گوشتی را حذف کند، می‌تواند و اگر فردا نهاده در دسترس قرار گیرد، ۴۵ روز بعد از جوجه‌ریزی، گوشت سر سفره مردم است، ولی اگر مرغ تخم‌گذار از بین برود، ۹ ماه زمان می‌برد تا بخواهد احیا شود. ضمن اینکه مرغدار ما اکنون انگیزه‌ای برای تولید ندارد و اگر جایی دیگر سرمایه‌گذاری کند، در زمان فروش هیچ‌کس نمی‌گوید چرا گران‌فروشی کردی، ولی در این صنعت به‌جای اینکه دنبال رفع مشکل و علت گرانی باشند، تولیدکننده را به گران‌فروشی متهم می‌کنند.

دولت باید تکلیف مرغدار را برای ارز مشخص کند

این فعال در حوزه طیور با تأکید بر اینکه دولت باید تکلیف مرغدار را برای ارز مشخص کند، گفت: آیا دولت می‌تواند نهاده دولتی در اختیار مرغدار قرار دهد؟ اگر هم نمی‌تواند، بگوید ارز نداریم. اگر حمایت‌های نصفه‌نیمه دولت را در شرایط کنونی در نظر نگیریم و سایر عوامل تأثیرگذار را هم ثابت بگیریم، بهای منصفانه قیمت تخم‌مرغ با سود در نظر گرفته شده برای مرغدار، کیلویی ۲۳ هزار تومان است که طبق قاعده، تخم‌مرغ کیلویی ۳۰ هزار تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد. اما با همین شرایط موجود و حمایت‌های حداقلی دولت، مرغ باید کیلویی ۱۶ هزار تومان از مرغدار خریداری شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->