آیا تخم مرغ‌های قهوه‌ای ارزش غذایی بالاتری دارند؟ مشعل گردانی تجلی گر میراث مشترک و ناملموس ایران و عراق هشدار یک متخصص: درمان سنتی جایگزین درمان‌های پزشکی سرطان نیست شکسته شدن حکم متهم پرونده آزار بانوان در پارک مهرگان تکذیب شد هشدارهای ایمنی استفاده از وسایل سرمایشی زندگی محیط‌بانان فیلم سینمایی می‌شود ایجاد خانه‌های همیار طبیعت برای مشارکت مردم در نگهداری محیط زیست حجم بالای استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در محرم| این ظرف‌ها تا ۵۰۰ سال تجزیه نمی‌شوند فعالیت ۱۰ پایگاه انتقال خون خراسان رضوی در تاسوعا و عاشورای حسینی آیا همه باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟ زلزله بجنورد را لرزاند (۲۵ تیر ۱۴۰۳) صدور گذرنامه اربعین تنها با ۶۵ هزار تومان + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی دوشنبه (۲۵ تیر ۱۴۰۳) | افزایش سرعت باد و گردوخاک در جنوب و شرق استان چرا حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با تاخیر واریز می‌شود؟ تداوم وزش باد و رگبار در برخی استان‌های کشور (۲۵ تیر ۱۴۰۳) خوردن دمنوش زیاد ممنوع | عوارض جایگزینی شیر گیاهی به جای شیر گاو دفع سموم بدن در ۳۰ دقیقه به روش چینی‌ها وحشت کسبه از پرنده شکاری در یافت آباد+عکس هشدار به والدین: اختلال در هورمون رشد برای کودکانتان جبران ناپذیر است تقاضای بالای بازار دارویی کشور برای وارفارین شرور نارمک دستگیر شد (۲۴ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چند درصد مردم در برابر کرونا واکسینه می‌شوند؟

  • کد خبر: ۴۳۸۳۲
  • ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۰
چند درصد مردم در برابر کرونا واکسینه می‌شوند؟
تحلیل ظرفیت تولید واکسن جهان نشان می دهد در ۲۰۲۱ میلادی فقط ۲ میلیارد دوز واکسن تولید می شود که برای واکسیناسیون۱۲ درصد جمعیت جهان کافی است.
به گزارش شهرآرانیوز، کارشناسان معتقدند پس از ساخت واکسن کارآمد کووید۱۹، در نخستین سال واکسیناسیون جمعیت جهان، از هر ۱۰ نفر فقط یک فرد در برابر این بیماری واکسینه می‌شود.

تحلیل از ظرفیت تولید واکنس در جهان نشان می‌دهد در صورتی که مقامات بهداشتی اجازه تولید واکسن کووید۱۹ را در آغاز ۲۰۲۱ صادر کنند، فقط ۲ میلیارد دوز واکسن ساخته خواهد شد.

این درحالی است که از ۹ واکسن بالقوه‌ای که اکنون در مراحل آخر آزمایش بالینی هستند، ۷ مورد آن برای ایمن سازی بدن افراد نیازمند تزریق ۲ دوز هستند. به این ترتیب با توجه به ظرفیت تولید واکسن، ۲ میلیارد دوز تولیدی فقط برای ۱۲ درصد از جمعیت ۷.۸ میلیارد نفری کره زمین کافی است.

دکتر کلئو کونتوراودی استادیار مهندسی شیمی در امپریال کالج لندن در این باره می‌گوید: ما باید شفاف سازی کنیم. پس از تولید واکسن همه افراد همزمان به آن دسترسی نخواهند داشت. ظرفیت تولید ما کافی نیست.

محاسبات بنیاد CPI (متعلق به بیل و ملیندا گیتس) نشان می‌دهد حتی اگر ظرفیت تولید واکسن جهان ۲ برابر شود، در ۱۲ ماه آینده و تا پایان ۲۰۲۲ میلادی کمتر از نصف جمعیت جهان در برابر بیماری واکسینه می‌شوند؛ بنابراین محدودیت‌های سفر و فاصله گذاری اجتماعی در سال‌های آینده باید اجرایی شود مگر آنکه پیشرفت‌هایی بزرگ در فناوری تولید واکسن ایجاد شود.
 
 
منبع:مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->