در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد
سرخط خبرها

آنفلوآنزا از چه زمانی شایع می‌شود؟

  • کد خبر: ۴۴۰۳۰
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۰
آنفلوآنزا از چه زمانی شایع می‌شود؟
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، با بیان اینکه مواردی از هم‌زمانی کرونا و آنفلوآنزای عمدتا نوع A در کشور‌های نیم کره جنوبی زمین وجود داشته است، گفت: البته خوشبختانه شیوع شدیدی اتفاق نیفتاده است که جای امیدواری دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، با بیان اینکه مواردی از هم‌زمانی کرونا و آنفلوآنزای عمدتا نوع A در کشور‌های نیم کره جنوبی زمین وجود داشته، گفت: البته خوشبختانه شیوع شدیدی اتفاق نیفتاده است که جای امیدواری دارد.

دکتر مسعو مردانی ، درباره وضعیت آنفلوآنزا در پاییز گفت: به طور کلی همواره با آغاز فصل سرد سال شاهد بروز موارد تک‌گیر آنفلوآنزا هستیم و در حال حاضر هم ممکن است اتفاق بیفتد. در برخی موارد به دلیل نوع ویروس آنفلوآنزا که جهش‌هایی دارد، تغییراتی در ماهیت ویروس ایجاد می‌شود و باعث می‌شود که عده‌ای که آنتی‌بادی خنثی‌کننده این ویروس را نداشتند یا واکسن تزریق نکرده بودند، به آنفلوآنزا مبتلا شوند و یک موج اپیدمیک ایجاد شود. این موج اپیدمیک معمولا در فصول سرد سال ایجاد می‌شود و هر چهار تا ۱۰ سال یک‌بار ممکن است به وقوع بپیوندند. افراد در معرض خطر اگر واکسن تزریق کرده باشند، احتمال اینکه مبتلا شوند، کمتر است.

وی با بیان اینکه بروز موارد تک گیر آنفلوآنزا معمولا از مهر و آبان آغاز می‌شود و حتی ممکن است تا فروردین هم ادامه یابد، افزود: باید توجه کرد که در سال گذشته در آبان، دی و بهمن ماه اپیدمی آنفلوآنزا را داشتیم و حتی منجر به مرگ و میر هم شد، اما از آنجایی که انتقال آنفلوآنزا به شدت بیماری کووید۱۹ نیست، وضعیت ابتلا به آنفلوآنزا به شدت کرونا نخواهد بود.

مردانی تاکید کرد: هر سوشی که در واکسن از آن استفاده می‌کنند، هر سال با سال دیگر متفاوت است. به همین دلیل است که هر سال باید واکسن آنفلوآنزا را تمدید کرد. عمدتا توصیه می‌شود افراد بالای ۶۵ سال، کودکان بین شش ماه تا شش سال، افراد دیابتی، بیماران مبتلا به بیماری‌های تضعیف کننده سیستم ایمنی، افراد اچ‌آی‌وی مثبت، زنان باردار و افرادی که به بیماری‌های قلبی، ریوی و کلیوی مبتلا هستند، واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند.

وی همچنین اظهار کرد: یکی از پیش‌بینی‌های امسال این است که برخلاف سال‌های قبل که اپیدمی آنفلوآنزا را داشتیم، به دلیل مسائلی مانند استفاده از ماسک، فاصله‌گذاری فیزیکی، شست‌شوی دست‌ها و... که نشان می‌دهد رفتار‌های بهداشتی مردم بهتر شده و بارقه‌ای از امید ایجاد می‌کند، موارد بیماری آنفلوآنزا کمتر شود.

مردانی ادامه داد: در عین حال در کشور‌های نیم کره جنوبی که فصل سرد را گذرانده‌اند، مواردی از همزمانی کرونا و آنفلوآنزای عمدتا نوع A وجود داشته است، اما خوشبختانه شیوع شدیدی اتفاق نیفتاده است که جای امیدواری دارد.

وی درباره زمان تشخیص نوع آنفلوآنزایی که ممکن است امسال در کشور ایجاد شود، گفت: زمانی که موارد جدید بیماری اتفاق افتد و به آزمایشگاه مرجع ارسال شود، نوع ویروس آنفلوآنزا مشخص خواهد شد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->