روند پرداخت یک‌میلیون تومان به بازنشستگان در قالب همسان‌سازی حقوق فعلا ادامه دارد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) خودرو‌های توقیفی از شنبه (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آزاد خواهند شد + فیلم نماینده مجلس: مطالبات فرهنگیان بازنشسته سریعاً پرداخت شود اقدامات مرکز کنترل ترافیک شهرداری مشهد در آغاز سال تحصیلی  در نیمه دوم سال نگذارید ویتامین D خونتان کم شود ترافیک نیمه‌سنگین در بلوار سجاد، میدان شریعتی و معابر منتهی به حرم امام‌رضا(ع) (۱۰ مهر ۱۴۰۳) موبایل و تبلت را نامحدود دست بچه ندهید | شیوع اختلال نزدیک بینی در کودکان ایرانی اعمال‌قانون ۲۱۱۳ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۴۵ خودروی متخلف توقیف شدند (۱۰ مهر ۱۴۰۳) حادثه تروریستی در سیستان و بلوچستان؛ فرمانده سپاه بنت و رئیس شورای این شهر ترور شدند (۱۰ مهر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۰ مهر ۱۴۰۳) | مشهد گرم می‌شود آخرین جزئیات از طغیان هلیل‌رود جیرفت | ١۵ نفر جان خود را از دست دادند (۱۰ مهر ۱۴۰۳) ارائه آموزش‌های تخصصی به دانش‌آموزان المپیادی برای ورود به بازار کار | دادن پاسخ اشتباه به یک سؤال در المپیاد‌های جهانی، مدال طلا را به نقره تبدیل می‌کند سهم سالمندان تحت پوشش بهزیستی کشور از دریافت خدمات این سازمان چقدر است؟ جامعه سالم، در گرو سلامت دانش‌آموزان است تصادف خودروی قاچاق انسان در جاده‌های سیستان و بلوچستان ۲۵ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۱۰ مهر ۱۴۰۳) حفظ و ارتقای سلامت سالمندان در کلیه ابعاد باید در اولویت قرار گیرد آغاز بیستمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین (۱۰ مهر ۱۴۰۳) مدیر عامل سازمان تاکسی‌رانی شهرداری مشهد: سرویس مدرسه به ۹۵‌‌درصد از متقاضیان تخصیص یافت اقدامات زیبایی بر روی دندان، باید محتاطانه و با مشاوره دندانپزشکی انجام شود جوان‌ترین و سالمندترین استان‌های کشور کدامند؟ | حدود ۱۱ درصد سالمندان کشور بالای ۶۴ سال هستند خراسان‌رضوی در طراز اول کیفیت و گستره خدمات مدارس استثنایی روایتی پرامید از زندگی در خانه سالمندان | بهار سالمندی
سرخط خبرها

شیوع ویروسی جدید و خطرناک پس از کویید ۱۹ + علائم

  • کد خبر: ۴۵۳۴۷
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۵
شیوع ویروسی جدید و خطرناک پس از کویید ۱۹ + علائم
وزارت بهداشت موریتانی از شیوع وبایی جدید در این کشور که از حیوانات به انسان منتقل می‌شود، خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، بیماری واگیر تب دره ریفت پس از آنکه کشور موریتانی را درنوردید، حالا نگرانی‌های واقعی از انتقال آن به ویژه در بین دامداران در کشور مراکش به شدت افزایش یافته است. ویروس این بیماری در وهله اول از حیوانات منتقل شده، اما می‌تواند به انسان نیز سرایت کند.

این ویروس می‌تواند به همه حیوانات و انسان‌ها سرایت کند، اما تاکنون نمونه‌ای از انتقال انسان به انسان آن مشاهده نشده است.

وزارت بهداشت کشور موریتانی در بیانیه‌ای اعلام کرده است که تاکنون ۳ نفر در این کشور بر اثر ابتلا به بیماری تب دره ریفت جان خود را از دست داده‌اند.

در این بیانیه آمده است در روز چهاردهم ماه سپتامبر یک مورد ابتلا به بیماری تب دره ریفت به مرکز فوریت‌های ملی ابلاغ شد و پس از آن نیز ۴ مورد جدید ابتلای تایید شده در ایالات تکانت واقع در شرق شهر نواکشوت پایتخت کشور ثبت شد که بر این اساس تعداد کل مبتلایان به ۵ نفر رسید و ۳ نفر از آن‌ها جان باختند.

این بیانیه می‌افزاید: اطمینان یافتیم که تعدادی گله حیوانات در برخی مناطق کشور نیز به این بیماری مبتلا شده‌اند. همچنین مواردی از ابتلا به بیماری پاستورلا که موجب خونریزی در شتر می‌شود، ولی به انسان منتقل نمی‌شود در کشور مشاهده شده است.

گزارش برخی از شهروندان و پزشکان در یکشنبه گذشته نیز از مشاهده موارد ابتلا به تب دره ریفت در ۴ استان موریتانی حکایت داشت و گفته شده است دست کم دو نفر شتربان که از منطقه‌ای دور افتاده در استان تکانت آمده بودند، به این بیماری مبتلا بودند.

براساس این گزارش بیماری مذکور غالبا از طریق تماس مستقیم و یا غیر مستقیم با خون یا اعضای حیوان مبتلا، به انسان سرایت می‌کند.

همچنین این ویروس می‌تواند از طریق تماس انسان با گوشت حیوان هنگام ذبح با تقطیع آن یا هنگام کمک به حیوان در زایمان یا هنگام انجام اعمال پزشکی یا هنگام از بین بردن جسد حیوانات و ... به انسان منتقل شود؛ از این رو برخی گروه‌ها مانند دامداران، کشاورزان، کشتارگاه‌ها و دامپزشکان به شدت در معرض این بیماری قرار دارند.

علاوه بر این نیش برخی حشرات مکنده خون نیز می‌تواند عامل انتقال بیماری به انسان باشد.

مدت زمانی که برای مراقبت از انتقال این ویروس از فرد یا حیوان مبتلا به دیگران نیاز است، ۲ تا ۶ روز بوده و تب، سرگیجه، ضعف عمومی، کاهش وزن، درد عضلانی، درد کمر و گردن از جمله علائم ابتلا به این بیماری است.
 
زینب العدیسی پزشک متخصص این بیماری می‌گوید: امکان انتقال بیماری از موریتانی به مراکش بسیار جدی است. این بیماری می‌تواند هم برای حیوانات و هم برای انسان‌ها به شدت وخیم شده و منجر به خسارت‌های جبران ناپذیر اقتصادی به دلیل ابتلای تعداد زیادی از حیوانات شود.
به گفته این پزشک این ویروس اولین بار در سال ۱۹۳۱ در جریان انجام تحقیقات در مورد شیوع یک بیماری در میان گوسفندان در مزرعه‌ای در منطقه‌ای معروف به "دره ریفت" در کنیا شناسایی شد.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->