اعلام جرم علیه یک روزنامه و یک فعال فضای مجازی در تهران نمایش فیلم‌های جشنواره «سینما حقیقت» در خراسان رضوی آغاز شد بیش از ۱۰ میلیون ایرانی در پاییز ۱۴۰۳ به سینما رفتند | زودپز همچنان در صدر! رونمایی از نخستین تیزر انیمیشن «ساعت جادویی» + فیلم خیز هنرمندان مشهدی‌ برای ساخت ۶ مجموعه تلویزیونی ۲۹ مجموعه سینمایی، میزبان چهل و سومین جشنواره فیلم فجر داستان‌های کهن را با ابزارهای نو تعریف کنیم کیانوش عیاری و منوچهر محمدی پروانه ساخت گرفتند سریال سرزمین مادری با کیفیت 4K-HDR روی آنتن تلویزیون+ زمان پخش اولیویا هاسی، ستاره فیلم‌های رومئو و ژولیت و کریسمس سیاه درگذشت آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۸ دی ۱۴۰۳) «خیام‌خوانی» پرواز همای و گروه بوشهری «لیان» در تبریز + فیلم آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۸ دی ۱۴۰۳) زمان پخش فصل سوم بازی مرکب مشخص شد + خلاصه داستان فیلم کوتاه کُر در راه جشنواره فیلم سولوتورن مجید صالحی با «تاکسیدرمی» در راه فجر چهل و سوم + عکس خون‌آشامی‌ها در رأس گیشه آمریکای شمالی
سرخط خبرها

گفتگوی «لیلی گلستان» با «احمد محمود» در «حکایت حال» 

  • کد خبر: ۴۵۴۶۱
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۳
گفتگوی «لیلی گلستان» با «احمد محمود» در «حکایت حال» 
کتاب «حکایت حال» گفتگوی لیلی گلستان با «احمد عطا» معروف به احمد محمود، نویسنده بزرگ کشور است.در این کتاب ، با نگاه احمد محمود آشنا می‌شویم، نگاهش به واقعیت، نگاهش به خیال و نگاهش به آدم‌هایی که در این داستان‌ها ساخته می‌شوند. 

به گزارش شهرآرانیوز، کتاب «حکایت حال» گفتگوی لیلی گلستان با «احمد عطا» معروف به احمد محمود، نویسنده بزرگ کشور است. لیلی گلستان در مقدمه این کتاب گفته است با خواندن «همسایه‌ها»  احمد محمود را شناختم» و در ادامه توضیح می‌دهد که احمد محمود درخواست گفتگوی او را رد می‌کند و می‌گوید تا به حال با کسی گفتگو و مصاحبه نکرده است و آمادگی ندارد. لیلی گلستان به گفتگو اصرار نمی‌کند چون جواب احمد محمود صریح و قاطع بود مثل نوشته‌هایش. فقط از او می‌خواهد دراین‌باره فکر کند. ۳ ماه بعد از این ماجرا وقتی لیلی گلستان به گفته خودش دست از این خیال شسته بود، به او خبر داد که آمادگی صحبت کردن را دارد. 

 

 

گفتگوی «لیلی گلستان» با «احمد محمود» در «حکایت حال» 

 

در کتاب حکایت حال، با نگاه احمد محمود آشنا می‌شویم، نگاهش به واقعیت، نگاهش به خیال و نگاهش به آدم‌هایی که در این داستان‌ها ساخته می‌شوند. 

همچنین نظر او درباره آثار مهم ادبیات ایران و جهان نیز در این کتاب آمده است.

کتاب حکایت حال برای اولین بار سال ۱۳۷۴ چاپ و پس از آن چندین بار تجدید چاپ شده است. 

 


بیشتر بخوانید:

درباره «احمد محمود»، نویسنده‌ای که بیش از ۴۰ سال پشت میز کارش نوشت

 

 درس مهم «احمد محمود» برای نوشتن داستان

 


 

حکایت حال حاصل ۱۴ جلسه گفتگو  مفصل با احمد محمود در چهارشنبه‌هایی است که لیلی گلستان با یک بغل کتاب و نوار صوت و کاغذ، با شوق وارد خانه ساده احمد محمود می‌شد، حرف‌های احمد محمود را خوب می‌شنید، دم‌نوش گل‌گاو‌زبان خانم محمود را می‌نوشید و با دل خوش و پرشور خانه را تا چهارشنبه هفته بعد ترک می‌کرد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->