سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ دسرها از پرطرف دارترین و جذابترین خوراکیها هستند. معمولا زمان زیادی هم برای تهیه شان صرف نمیشود. خوبی دسرها این است که بچهها بیش از غذا عاشق آنها هستند. برای همین، میتوان باکمی خلاقیت و البته ذکاوت، آنها را به خوراکیهایی سالم و مقوی تبدیل کرد. برای نمونه میتوان به جای استفاده از شکرسفید، در آنها از شکر قهوهای یا عسل استفاده کرد. امروز میخواهیم طرز تهیه یک دسر خوشمزه به نام کرم موکا را با هم مرور کنیم.
مناسب برای: ۱۰ نفر
زمان برای پخت: ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای تهیه کرم موکا:
شیر: ۳ پیمانه
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
شکر: سه چهارم پیمانه
پنیر ماسکارپونه: ۲۰۰ گرم
پودرکاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
پودر نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری
پودر قهوه: نصف قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
ژلاتین: نصف لیوان
شکلات: تلخ ۱۰۰ گرم
طرز تهیه کرم موکا:
ژلاتین را با نصف لیوان آب مخلوط کنید و بگذارید روی بخار کتری تا حل و کاملا شفاف شود.

به شیر، خامه، شکر، شکلات، پودر کاکائو، پودر قهوه و نسکافه را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. میزان گرما باید به اندازهای باشد که ترکیب فقط گرم و شکلات درون آن حل شود.

درون ظرفی مقداری از مواد را بریزید و پنیر را به آن اضافه کنید و با هم زن، خوب بزنید تا یکدست شود.

پنیر بازشده را به ترکیب اصلی که از روی حرارت برداشته اید بیفزایید. در انتها هم ژلاتین بنماری شده را به آن اضافه کنید. حالا مواد را درون قالبی مناسب بریزید و ٧ ساعت داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.

از این کرم میتوان برای لایه میانی کیکها هم استفاده کرد.
به جای پنیر ماسکارپونه میتوان از ١٥٠ گرم پنیر خامهای استفاده کرد.