چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سامندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت
سرخط خبرها

علائم غیرمعمول‌ترِ کووید ۱۹ چیست؟

  • کد خبر: ۴۶۵۱۳
  • ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۳
علائم غیرمعمول‌ترِ کووید ۱۹ چیست؟
تب، سرفه و تنگی نفس از شایع ترین علائم بیماری کووید ۱۹ بوده و بیشتر شناخته شده هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، تب، سرفه و تنگی نفس از شایع ترین علائم بیماری کووید ۱۹ بوده و بیشتر شناخته شده هستند.

هرچند علاوه بر این علائم، بیماری کووید-۱۹ در برخی از بیماران با نشانه‌های دیگری خود را بروز می‌دهد که کمتر شایع‌اند.

سایت "مدیکال دیلی" در مطلبی به برخی از آنها اشاره کرده است:

- ریزش مو: اگرچه دلیل آن مشخص نیست، به نظر می رسد ریزش مو علامت دیگری است که برخی از افراد مبتلا به بیماری کووید-۱۹به آن دچار می شوند. ممکن است ریزش مو مربوط به استرسی باشد که هنگام مقابله با عفونت به بدن وارد می شود. با این حال، ریزش مو ممکن است دلایل زیادی داشته باشد و می تواند به دلیل استرس در مورد همه گیری بیماری یا مشکلات شخصی باشد.

- التهاب ملتحمه: پزشکان تاکید کرده اند که بیماری کووید-۱۹ می تواند موجب عارضه التهاب ملتحمه (قرمزی چشم) شود. التهاب ملتحمه، یک عفونت ویروسی یا باکتریایی مسری در ملتحمه چشم است، غشایی که کره چشم و پلک را می پوشاند. سایر مشکلات چشمی ناشی از این بیماری را می توان بروز رگ های خونی قرمز و قابل مشاهده در قسمت سفیدی چشم، تورم پلک‌ها و جاری شدن اشک دانست.

- احساس گیجی: به گفته کارشناسان ممکن است بیماری کووید-۱۹ در افراد مسن با احساس گیجی نشان داده شود یا ممکن است در صورت وجود این عارضه تشدید شود. این موضوع عجیب نیست زیرا اغلب احساس گیجی یا تغییر رفتار، اولین علامت عفونت ویروسی یا باکتریایی در سالمندان است.

- بثورات پوستی یا تغییر رنگ: این علامت بیماری کووید-۱۹ بیشتر در میان جوانان شایع است که کهیرهای دردناک و همراه با خارش روی دست ها و پاهای فرد مبتلا ظاهر می شود. تغییر رنگ نیز می تواند روی پوست ظاهر شود. در حقیقت، بثورات غیرمعمول بنفش رنگ که بیشتر اطراف انگشتان پا ایجاد می شود، "کووید انگشت پا" نامگذاری شده است. این عارضه بیشتر در نوع خفیف بیماری مشاهده می شود.

- ناراحتی معده: بیماری کووید ۱۹ ناشی از ویروس تنفسی است که به ریه ها حمله می کند. اما محققان دریافته اند که این ویروس، بسیاری از سیستم های بدن از جمله روده یا دستگاه گوارش را نیز تحت تاثیر قرار می دهد. برخی از افراد مبتلا به بیماری کووید-۱۹ قبل از بروز علائم دیگر دچار اسهال و استفراغ می شوند.

- سردرد: برخی از افراد هنگام ابتلا به این بیماری دچار سردرد می شوند. آنچه سردرد کووید را منحصر به فرد می کند این است که رفع نمی شود.

- لختگی خون: طبق مطالعه انجام شده در اروپا، در عروقِ حدود یک سوم افراد مبتلا به کووید-۱۹ که در بیمارستان بستری می شوند لخته خون مشاهده می شود که می تواند به سمت قلب، ریه ها یا مغز حرکت کند و در نتیجه ممکن است فرد به حمله قلبی، سکته مغزی یا آمبولی ریه دچار شود.

- از دست دادن قدرت شنوایی: اگرچه این علامت معمول نیست اما برخی از افراد مبتلا به کووید-۱۹ از کم شنوایی ناگهانی و برخی دیگر از سرگیجه یا وزوز گوش شکایت دارند. بررسی انجام شده در انگلیس نشان داد که از هر ۱۰ نفری که به این عفونت مبتلا شده اند، یک نفر نوعی از کم شنوایی یا وزوز گوش را تجربه کرده که تا هشت هفته ادامه دارد. کاهش شنوایی ناگهانی یک عارضه جدی است زیرا می تواند دلیل دیگری داشته باشد و باید در اسرع وقت تحت معاینه و درمان قرار گیرد.

- از دست دادن قدرت چشایی/بویایی یا هر دو: معلوم نیست چرا اما برخی از افراد مبتلا به کووید-۱۹ حس بویایی یا چشایی خود را از دست می‌دهند و این مشکل می‌تواند تا شش هفته یا بیشتر ادامه یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->