OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر تلگرام و واتساپ و گوگل پلی (۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

استفاده از هوش مصنوعی در ارتقای کشاورزی

  • کد خبر: ۴۶۶۶۹
  • ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۳
استفاده از هوش مصنوعی در ارتقای کشاورزی
آلفابت دیروز از تکمیل طرح گروه ماینرال در آزمایشگاه ایکس آلفابت به منظور تولید ربات هوشمند کشاورزی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، آزمایشگاه ایکس آلفابت از سال ۲۰۱۸ تلاش برای استفاده از هوش مصنوعی به منظور ارتقای کشاورزی را آغاز کرد و این فعالیت‌ها بالاخره با تولید یک ربات به ثمر نشسته است. نرم افزارها و سخت افزارهای متنوعی بر روی این ربات نصب شده تا ربات یادشده از قابلیت‌های فراوانی در حوزه هوش مصنوعی، شبیه سازی، شناسایی محیط و غیره برخوردار باشد. همچنین حسگرهای متنوعی بر روی این ربات نصب شده است.

 

ربات تولید شده توسط آلفابت انرژی خود را از طریق صفحات خورشیدی تأمین می‌کند و ضمن عبور از مزارع کشاورزی تک تک گیاهان کاشته شده را کنترل و بررسی می‌کند تا از سلامت و وضعیت رشد آنها مطلع شود. این کار با استفاده از دوربین‌ها و حسگرهای متعدد صورت می‌گیرد.

 

این ربات برای افزایش دقت تصمیم‌ها و بررسی‌های خود از اطلاعات ماهواره‌ای، پیش بینی وضعیت آب و هوا، داده‌های جمع‌آوری شده از خاک و نرم افزار هوش مصنوعی خود بهره می‌گیرد. این نرم افزار هوش مصنوعی با شناسایی الگوهای مناسب رشد محصول به کشاورزان اطلاعات بیشتری در مورد روش صحیح کاشت، داشت و برداشت محصولات گوناگون می‌دهد.

 

ربات چهار چرخ یادشده قادر به سمپاشی نیز هست و استفاده از آن موجب صرفه جویی در وقت و هزینه‌های کشاورزان می‌شود. استفاده از چنین ربات‌هایی بهره وری در زمان استفاده از زمین‌های کشاورزی را نیز افزایش می‌دهد که این امر با توجه به تداوم گرمایش زمین و غیرقابل استفاده شدن بسیاری از زمین‌های کشاورزی فعلی ضروری است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->