پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنح‌شنبه ٢٢ شهریور ١۴٠٣) | آغاز کاهش دمای روزانه از فردا ترافیک پرحجم در پل غدیر، میدان شهید فهمیده و تمامی مبادی منتهی به حرم مطهر رضوی (۲۲ شهریور ۱۴۰۳) شرایط بهره‌مندی بیمه‌شدگان از خدمات و تسهیلات صندوق حمایت از بیماران صعب‌العلاج اعلام شد + جزئیات دستگیری سارقِ ۳۸ کامپیوتر خودرو در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۲) آیا بیمه عمر و پرداخت غرامت بازنشستگان تامین اجتماعی قطع شده است؟ ویدئو | فروریختن پل درسدن در آلمان بازنشستگان تامین‌اجتماعی همچنان در انتظار تصمیم دولت برای تعیین تکلیف متناسب‌سازی حقوق رایگان‌شدن مترو و اتوبوس برای دانش‌آموزان تهرانی در هفته اول مهرماه ۱۴۰۳ ۲ هزار میلیارد تومان مستمری مددجویان تحت پوشش بهزیستی واریز شد جدول تاریخ واریز حقوق شهریور ۱۴۰۳ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین‌اجتماعی اعلام شد زنان بی اختیاری ادرار را جدی بگیرند دستور ویژه پلیس اهواز برای دستگیری قاتل یک زن (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) علت حمله قلبی و راههای پیشگیری حمله به مفتی اعظم تاجیکستان با چاقو (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی منزل مسکونی در بلوار هنرور مشهد (۲۱شهریور ۱۴۰۳) پرونده مرگ مشکوک خانم بلاگر معروف مختومه شد ۲۰ میلیون ملک قولنامه‌ای باید سنددار شود علت تاخیر قطار مسافربری مشهد- سرخس چه بود؟ (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی انبار علوفه در بلوار شاهنامه مشهد(۲۱ شهریور ۱۴۰۳) واژگونی دو خودرو در مشهد سه مصدوم برجای گذاشت (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) کدام نوع گل گاوزبان را بهتر است مصرف کنیم؟ چه زمانی برای تزریق واکسن آنفلوانزا اقدام کنیم؟
سرخط خبرها

اجرای نظام مراقبت سرپایی بیماران کرونایی مشهد در کشور

  • کد خبر: ۴۸۵۷۰
  • ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۳
اجرای نظام مراقبت سرپایی بیماران کرونایی مشهد در کشور
قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نظام مراقبت سرپایی بیماران کرونایی این دانشگاه به عنوان الگوی موفق در دیگر مناطق کشور اجرا می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شاپور بدیعی روز یکشنبه در نشست کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ایجاد نظام مراقبت سرپایی بیماران کرونایی در این دانشگاه و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در فرآیند درمان این بیماران از اقدامات مهم در راستای کنترل ویروس کرونا به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: در هفته‌های اخیر به رغم افزایش تعداد بیماران بستری شده و سرپایی مبتلا به کرونا در مناطق زیرپوشش این دانشگاه، با برنامه ریزی‌های انجام شده و نظام سطح بندی خدمات، بیمارستان‌ها و اورژانس‌های بیمارستانی زیر پوشش در حالت ثبات به سر می‌برند و ازدحام و تمرکز بیماران در آن‌ها وجود ندارد.

مسوول کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با تدابیر اتخاذ شده ۱۴۵ درمانگاه بخش خصوصی در کنار ۲۲ مرکز خدمات جامع سلامت ۱۶ ساعته مسوولیت خدمات‌رسانی به بیماران مشکوک یا مبتلا به کرونا در مشهد را بر عهده دارند.

وی افزود: در صورت نیاز بیماران به خدمات تخصصی، این افراد به ۱۹ مرکز تخصصی سطح دو که به آزمایشگاه و تصویربرداری مجهز هستند ارجاع شده و در صورت نیاز به خدمات بستری از طریق این مراکز به بیمارستان‌های سطح سه انتقال می‌یابند.
دکتر بدیعی با بیان اینکه نحوه خدمات‌رسانی به بیماران به طور مستمر رصد می‌شود، ادامه داد: تلاش بر این است خدمات به بیماران کرونایی در سطوح مختلف با توجه به محل سکونت بیماران ارائه شود و مراکز درمانی قابلیت دسترسی بیشتری برای مردم داشته باشند که این امر در سرعت خدمات‌رسانی و جلوگیری از مرگ و میر ناشی از این بیماری نقش موثری خواهد داشت.
وی گفت: در حال حاضر دو هزار تخت بیمارستانی در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای خدمات‌رسانی به بیماران کرونایی در مراحل مختلف پیش‌بینی شده است.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->