پلمب بیش از ۶۰۰ بنگاه املاک فاقد مجوز در مشهد اجاره خانه به اتباع خارجی غیرمجاز در مشهد تخلف است افزایش نرخ دلار فروکش می‌کند؟ (۱۲ مهر ۱۴۰۳) تا پایان سال ۱۴۰۳، خراسان رضوی ۲۶۴ تا ۲۸۴ تن زعفران تولید می‌کند پرداخت تسهیلات برای افزایش تولید واگن مسافری در کشور دلار هم افزایشی شد | دلار در کانال ۶۲ هزار تومان سرپرست بانک مسکن منصوب شد پیش‌بینی جدید از قیمت دلار و سکه | برای خرید طلا و سکه چه زمانی باید اقدام کرد؟ کدام پرواز ایرلاین‌ها به بیروت و تل‌آویو متوقف شد؟ احتمال افزایش قیمت نفت در صورت تداوم تنش‌ها ممنوعیت واردات کالاهای مشابه تولید داخل تمدید نشد نرخ امروز طلا و سکه در مشهد چقدر است؟ (۱۲ مهر ۱۴۰۳) | طلا همچنان در کانال ۴ میلیون تومان بازار خودرو در شش‌ماهه دوم سال ۱۴۰۳، رونقی نخواهد داشت | بی‌اعتمادی مردم به بازار مجلس روند قانونی خود را طی می‌کند | تعطیلی روز پنجشنبه آسیب چندانی به مراودات اقتصادی نمی‌زند سرشماری زنبورستان‌ها در سراسر کشور آغاز شد اظهارنظر یک نماینده مجلس: اختصاص سهمیه بنزین به نفر به عدالت نزدیک‌­تر است کالاهای اساسی دوباره گران شد؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۲ مهر ۱۴۰۳) خودرو‌های داخلی هر روز گرانتر از دیروز (۱۲ مهر ۱۴۰۳) | رشد شدید قیمت خانواده پراید وضعیت بازار طلای جهانی امروز پنجشنبه (۱۲ مهر ۱۴۰۳) صادرکنندگان خدمات هم از تعهد ارزی معاف شدند برنامه ایران خودرو برای ورود خودرو‌های جدید اعلام شد | تولید انبوه ری‌را برقی از شهریور ماه ۱۴۰۴ آخرین وضعیت طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت (۱۲ مهر ۱۴۰۳) زمان پرداخت هزینه بلیت پرواز‌های باطل‌شده مشخص شد + جزئیات تقابل مخالفان و موافقان واردات آیفون قیمت دلار و طلا در مسیر رشد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) | دلار بازار آزاد در یک‌قدمی ۶۲ هزار تومانی شدن
سرخط خبرها

آشنایی با بزرگ‌ترین رقبای خودروساز جهان

  • کد خبر: ۴۸۹۰۶
  • ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۰
آشنایی با بزرگ‌ترین رقبای خودروساز جهان
بنز و بی‌‌ام‌و بیشترین رقابت خودرویی در جهان را دارند.
به گزارش شهرآرانیوز، همانند سایر کالا‌های مهم در صنعت خودروسازی نیز رقابت زیادی بین خودروسازان وجود دارد و طرفداران هر کدام نیز روی برند محبوب خود تعصب دارند. در ادامه با برخی از این رقبا آشنا می‌شوید:
 

۱- رولز رویس و بنتلی

بین سال‌های ۱۹۳۱ تا ۱۹۹۸ کمپانی رولزرویس مالک بنتلی بود، اما بنتلی مسیر خود را جدا و روی تولید خودرو‌های لوکس تمرکز کرد.  
 

۲- بنز و بی ام و

رقابت بین این دو خودروساز بیش از هر دو خودروساز دیگری در جهان مطرح بوده و علاوه بر آلمان شمار طرفداران هر دو برند در تمام کشور‌ها نیز بالا است. اخیرا این دو خودروساز با وجود رقابت بالا بر سر بازار‌ها با یکدیگر در حال همکاری برای توسعه خودرو‌های هوشمند خودران و غلبه بر رقبایی نیز تسلا هستند.  
 

۳- کادیلاک و لینکلن

با وجود سلطه کادیلاک بر بازار خودرو در آمریکا اخیرا خودروسازی تازه تاسیس‌تر لینکلن در حال تصاحب بخشی از بازار سنتی کادیلاک است.  
 

۴- فراری و لامبورگینی

این دو برند ایتالیایی رقابت سنگینی با یکدیگر بر سر خودرو‌های اسپرت دارند.
 

۵- پژو و رنو

بازار فرانسه به طور سنتی در اختیار این دو خودروساز بزرگ بوده است. هر دو خودروساز بیشتر روی توسعه خودرو‌های شهری و اقتصادی متمرکز هستند، اما رنو دارای زیرمجموعه‌های بزرگ تری از پژو است.  
 

۶- شورولت و فورد

علاوه بر کادیلاک و لینکلن در عرصه خودرو‌های سبک‌تر در بازار خودرویی آمریکا رقابت زیادی بین فورد و شورولت وجود دارد با این حال فورد هم از نظر میزان فروش در آمریکا و هم فروش در سطح جهان در سطح بالاتری قرار دارد.  
 

۷- هوندا و تویوتا

رقابت اصلی در بازار خودروی ژاپن بین این دو برند است اگرچه دیگر خودروساز ژاپنی معروف یعنی میتسوبیشی نیز طرفداران خود را دارد.  
 

۸- هیوندای و کیا

این دو برند در کره جنوبی رقبای اصلی هستند، اما کیا تمرکز بیشتی روی توسعه خودرو‌های شهری دارد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->