وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت درراستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴ تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ | آب، یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مینو محرز: داروی ضد ویروس کرونای وزارت بهداشت، تأییدشده کمیته علمی ستاد ملی نیست

  • کد خبر: ۴۹۸۲۶
  • ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۲
  • ۱
مینو محرز: داروی ضد ویروس کرونای وزارت بهداشت، تأییدشده کمیته علمی ستاد ملی نیست
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، داروی ضد ویروس کرونای وزارت بهداشت را تأییدشده این کمیته ندانست.

گروه جامعه شهرآرانیوز | عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، داروی ضد ویروس کرونای وزارت بهداشت را تأییدشده این کمیته ندانست.


دکتر مینو محرز ادامه داد: تأیید هرگونه داروی مربوط به درمان کرونا باید ابتدا در کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا بررسی شود و سپس برای تولید و اطلاع‌رسانی آن اقدام شود. دارویی که به‌تازگی تأییدیه کمیسیون سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت را گرفته است، ما را شوکه کرد.


وی افزود: دارو‌های گیاهی‌ای هم که وزارت بهداشت مجوز آن را داده است، بدون اطلاع ما بود و اگر این دارو‌ها اثربخشی‌ای نداشته باشد، آبروی طب سنتی هم می‌رود و این به‌هیچ‌وجه شایسته نیست.

 


بیشتر بخوانید:

اسامی ۴ داروی گیاهی کرونا اعلام شد + جزئیات

داروی درمان کرونا تاییدیه وزارت بهداشت گرفت



محرز با اشاره به مسیر تأیید یک دارو برای درمان چنین ویروسی خاطرنشان کرد: این ویروس و ابعاد آن جدید است و با آنکه کمیته علمی در ۹ ماه گذشته مطالعات گسترده‌ای را آغاز کرده است، همچنان به کار علمی مداوم برای رسیدن به حداقل درمان نیاز داریم.


عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به روند روبه‌رشد کرونا در ایران گفت: قدرت سرایت ویروس کنونی کووید ۱۹ از خردادماه امسال روند صعودی پیدا کرد و بیشتر شد. تجمعات به افزایش ابتلا کمک کرد و اکنون نیز شاهد تجمعات، رفت‌وآمد‌های خانوادگی و حضور گسترده در اجتماع هستیم و همین دلایل برای افزایش ابتلا و مرگ‌ومیر کافی است.


دکتر محرز جلوگیری از تجمعات را یگانه راهکار کنونی دانست و گفت: مصوبه جدید ستاد ملی مبنی‌بر تعطیلی اصناف از ساعت ۱۸، کارایی چندانی ندارد، زیرا تجمعات صبح و ترافیک جمعیت تا پیش از ساعت ۱۸ بسیار زیاد است و حتی امکان دارد نتیجه کار برعکس شود؛ بنابراین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که با این بیماری درگیر هستند، از رئیس جمهور خواسته‌اند کشور دست‌کم ۲ هفته تعطیل شود تا اندکی از فشار و سیر صعودی ابتلا کاسته شود.


وی عملکرد مردم را در کاهش روند ابتلا مهم دانست و گفت: دولت و مردم باید باهم تعامل داشته باشند و این‌گونه نیست که هریک از این ۲ عنصر به‌تن‌هایی از پس ویروس کرونا برآید. تجربه عید نوروز و قرنطینه آن زمان ثابت کرد می‌توان کرونا را کاهش داد، اما در ماه‌های پس از عید، این اتفاق کم‌رنگ‌تر شد و اکنون می‌بینیم بیمارستان‌ها تختی برای پذیرش ندارند.

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۵
0
0
هریک از این ۲ عنصر به‌تن‌هایی از پس
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->