افزایش دو و نیم برابری اضافه کاری پرستاران تصویب شد مسمومیت اعضای یک خانواده ۶ نفره در نیشابور با گاز منوکسیدکربن بهبود معیشت و مقابله با فقر در دستور کار شورای عالی رفاه بررسی عفونت‌های بیمارستانی و مرگ پنهان بیماران! آیا جوان‌ها هم پوکی استخوان می‌گیرند؟ رئیس شورای قضایی خراسان رضوی تأکید کرد: یکی از مهم‌ترین ابعاد امنیت، امنیت دارایی‌های مردم است هشدار پلیس فتا درباره ۳ داروی معروف لاغری ورزش منظم، راهکاری ساده برای حفظ سلامتی و شادابی در زندگی پرمشغله امروزی کلید اتصال به ریشه‌ها ۲۸ زندانی زن جرائم غیرعمد از ابتدای امسال تاکنون (۱۰ دی ۱۴۰۳) در خراسان رضوی آزاد شده‌اند آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی در پی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی (۱۰ دی ۱۴۰۳) شیوع قابل‌توجه آنفلوانزا در کشور | هشدار وزارت بهداشت را جدی بگیرید ۳۱ هزار و ۱۰۸ دُز واکسن آنفلوانزا به گروه‌های هدف در مشهد تزریق شده است ماجرای اسب‌های رهاشده در خیابان طبرسی مشهد چه بود؟ + فیلم برخورد رخ‌به‌رخ پراید با تریلی در محور بردسکن به بجستان یک فوتی بر جای گذاشت (۱۰ دی ۱۴۰۳) بهترین روش پیشگیری از بوی بد دهان هنگام صبح پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۰ دی ۱۴۰۳) | بارش باران از اواخر وقت فردا مرگ ۴ بیمار توسط یک پزشک هم مانع اشتغال او نمی‌شود! هر نخ سیگار ۲۰ دقیقه از عمرتان کم می‌کند افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی در سال ۱۴۰۴ هیچ تحرک جدیدی بر رودخانه هریرود توسط افغانستان انجام نشده است رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ برای جلوگیری از پیشرفت سرطان پروستات بیماری آرتروز بیشتر در بین بانوان شایع است اعترافات عجیب قاتل برنجی | قساوتی که ریشه در کودکی دارد افزایش نرخ سرطان روده بزرگ در میان جوانان در سراسر جهان توصیه‌های مهم برای بیماران قلبی در هوای آلوده کدام استان‌ها امروز بارانی می‌شود؟ (۱۰ دی ۱۴۰۳) ۸ داروی جدید وارد فهرست دارویی کشور شد پرستاران منتظر تعیین تکلیف حقوق و دستمزد خود هستند بخشنامه جلوگیری از تأخیر پرداخت کارانه گروه‌های پزشکی جدید ابلاغ شد گلایه شهروندان از مبالغ نامتعارف دریافتی توسط شرکت‌ها برای حمل و نقل دانش آموزان | دست انداز‌های دریافت وجه سرویس مدارس گلایه شهروندان از شرایط بیمارستان اکبر مشهد | آبله مرغان به اضافه آنفلوانزا به اضافه کمبود امکانات!
سرخط خبرها

مینو محرز: داروی ضد ویروس کرونای وزارت بهداشت، تأییدشده کمیته علمی ستاد ملی نیست

  • کد خبر: ۴۹۸۲۶
  • ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۲
  • ۱
مینو محرز: داروی ضد ویروس کرونای وزارت بهداشت، تأییدشده کمیته علمی ستاد ملی نیست
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، داروی ضد ویروس کرونای وزارت بهداشت را تأییدشده این کمیته ندانست.

گروه جامعه شهرآرانیوز | عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، داروی ضد ویروس کرونای وزارت بهداشت را تأییدشده این کمیته ندانست.


دکتر مینو محرز ادامه داد: تأیید هرگونه داروی مربوط به درمان کرونا باید ابتدا در کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا بررسی شود و سپس برای تولید و اطلاع‌رسانی آن اقدام شود. دارویی که به‌تازگی تأییدیه کمیسیون سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت را گرفته است، ما را شوکه کرد.


وی افزود: دارو‌های گیاهی‌ای هم که وزارت بهداشت مجوز آن را داده است، بدون اطلاع ما بود و اگر این دارو‌ها اثربخشی‌ای نداشته باشد، آبروی طب سنتی هم می‌رود و این به‌هیچ‌وجه شایسته نیست.

 


بیشتر بخوانید:

اسامی ۴ داروی گیاهی کرونا اعلام شد + جزئیات

داروی درمان کرونا تاییدیه وزارت بهداشت گرفت



محرز با اشاره به مسیر تأیید یک دارو برای درمان چنین ویروسی خاطرنشان کرد: این ویروس و ابعاد آن جدید است و با آنکه کمیته علمی در ۹ ماه گذشته مطالعات گسترده‌ای را آغاز کرده است، همچنان به کار علمی مداوم برای رسیدن به حداقل درمان نیاز داریم.


عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به روند روبه‌رشد کرونا در ایران گفت: قدرت سرایت ویروس کنونی کووید ۱۹ از خردادماه امسال روند صعودی پیدا کرد و بیشتر شد. تجمعات به افزایش ابتلا کمک کرد و اکنون نیز شاهد تجمعات، رفت‌وآمد‌های خانوادگی و حضور گسترده در اجتماع هستیم و همین دلایل برای افزایش ابتلا و مرگ‌ومیر کافی است.


دکتر محرز جلوگیری از تجمعات را یگانه راهکار کنونی دانست و گفت: مصوبه جدید ستاد ملی مبنی‌بر تعطیلی اصناف از ساعت ۱۸، کارایی چندانی ندارد، زیرا تجمعات صبح و ترافیک جمعیت تا پیش از ساعت ۱۸ بسیار زیاد است و حتی امکان دارد نتیجه کار برعکس شود؛ بنابراین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که با این بیماری درگیر هستند، از رئیس جمهور خواسته‌اند کشور دست‌کم ۲ هفته تعطیل شود تا اندکی از فشار و سیر صعودی ابتلا کاسته شود.


وی عملکرد مردم را در کاهش روند ابتلا مهم دانست و گفت: دولت و مردم باید باهم تعامل داشته باشند و این‌گونه نیست که هریک از این ۲ عنصر به‌تن‌هایی از پس ویروس کرونا برآید. تجربه عید نوروز و قرنطینه آن زمان ثابت کرد می‌توان کرونا را کاهش داد، اما در ماه‌های پس از عید، این اتفاق کم‌رنگ‌تر شد و اکنون می‌بینیم بیمارستان‌ها تختی برای پذیرش ندارند.

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۵
0
0
هریک از این ۲ عنصر به‌تن‌هایی از پس
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->