نتیجه و ویدئو خلاصه بازی یوونتوس و آیندهوون (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) | نمایش مقتدرانه بانوی پیر پخش زنده بازی لیورپول و میلان (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی رئال مادرید و اشتوتگارت (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین نتیجه بازی سپاهان و الوحدات اردن(۲۷ شهریور ۱۴۰۳)+ ویدیو گل‌ها| شکست عجیب شاگردان مورایس ویدیو خلاصه بازی سپاهان و الوحدات اردن(۲۷ شهریور ۱۴۰۳) احتمال برگزاری دیدار ایران - قطر در ورزشگاه امام رضا(ع) مشهد ورزشگاه ثامن مشهد نونوار می‌شود پایان انتظار برای سالن ۶ هزارنفری ثامن الائمه (ع) زمزمه بازگشت رامین رضاییان به تیم ملی لیگ قهرمانان چشم‌انتظار درخشش پدیده‌ها توکلیان: کامران حریف تیلور می‌شود پیروانی حامی برگزاری بازی پرسپولیس در شهر قدس منتظر محمد مشتری لیگ برتری پیدا کرد عذرخواهی رضاییان از قطری‌ها آمادگی ورزشگاه امام رضا (ع) برای میزبانی از بازی‌های ملی و باشگاهی بازگشت زودهنگام مونت به منچستریونایتد حمله دوباره نکونام به مدیران استقلال درباره کریستیانو رونالدو ستاره شاخص دنیای فوتبال | پادشاه مجازی یا کارخانه پول سازی؟
سرخط خبرها

رکورد عجیب تراکتور با زنوزی

  • کد خبر: ۴۹۹۱۱
  • ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۷
رکورد عجیب تراکتور با زنوزی
از زمان حضور محمدرضا زنوزی در باشگاه تراکتور تبریز این تیم بارها دست به تغییر مدیرعامل خود زده است.
به گزارش شهرآرانیوز، دیشب هیات مدیره باشگاه تراکتور با استعفای محمد علیپور از سمت مدیرعاملی این باشگاه موافقت کرد تا مدیرعامل پیشین نفت، خیلی زود از تراکتور نیز کناره‌گیری کند. او که ۴۵ روز پیش به عنوان مدیرعامل این باشگاه توسط محمدرضا زنوری انتخاب شد، نتوانست برف تبریز را ببیند و خیلی زود از مسندش کنار رفت. او یکی از مدیران فوتبالی است که از زمانی که زنوزی مالکیت تراکتور را برعهده گرفته، نتوانسته مدت طولانی در سمتش باقی بماند و سرنوشت او نیز مانند افرادی، چون صادق درودگر و ایوب بهتاج رقم خورده است.

سال ۹۷ و زمانی که زنوزی مالکیت تراکتور را از سپاه عاشورا خرید، عباس الیاسی را به عنوان مدیرعامل منصوب کرد، اما الیاسی خیلی علاقه‌ای به این سمت نداشت و ترجیح داد تنها به عنوان رییس هیات مدیره باشگاه تراکتور به کارش ادامه دهد و این مسوولیت را برعهده دیگر مدیران ورزشی فعال در کشور بسپارد. تراکتور بعد از الیاسی، ۳ مدیرعامل دیگر در سال ۹۷ عوض کرد و هیچ‌کدام از این مدیران ورزشی نتوانستند بیشتر از ۳ ماه در این باشگاه دوام بیاورند. ابتدا درودگر، سپس علیرضا اسدی و بعد از او نیز ایوب ابتهاج به عنوان مدیرعامل تراکتور انتخاب شدند و خیلی زود از پشت میز ریاست کنار رفتند.
در اواخر سال ۹۷ و تا پایان لیگ هجدهم، این الیاسی بود که موقتا کار را برعهده و گرفت و پس از او و در سال ۹۸، زنوزی تصمیم گرفت با مدیری کارکند که سابقه کار با او را در دیگر شرکت‌هایش داشته است؛ به این ترتیب مالک تراکتور غلامرضا صادقیان را به عنوان مدیرعامل این باشگاه منصوب کرد. سابقه همکاری او و زنوزی باعث شد تا این مدیر غیرورزشی نزدیک به یک سال در تراکتور دوام بیاورد، اما اشتباه‌های متعدد او، صدای هواداران را در آورد تا زنوزی مجبور به کنار گذاشتن او و انتخاب علیرضا سهرابی به عنوان مدیرعامل شود. سهرابی که معاون صادقیان به شمار می‌رفت، از اواسط فصل پیش تا پایان فصل مدیریت تراکتور را برعهده داشت، اما او نیز نتوانست خیلی خوب، مشکلاتی که صادقیان به وجود آورده را برطرف کند که نمونه آن، از دست دادن ستاره‌های این تیم در فصل نقل و انتقالات، جذب نکردن بازیکنان سرشناس جایگزین و هم‌چنین شکست خوردن در چند پرونده بازیکنان خارجی این تیم بود.

این مشکلات باعث شد تا زنوزی باز هم رو به مدیری بیاورد که سرد و گرم فوتبال را چشیده است و محمد علیپور، مدیرعامل پیشین نفت را به عنوان مدیرعامل جدید تراکتور منصوب کرد، اما این مدیر فوتبالی هم تنها یک ماه و نیم در تبریز دوام آورد و استعفا داد. معلوم نیست آیا مشکلات مدیران ورزشی که در تراکتور، پشت میز ریاست می‌نشینند واقعا شخصی است یا آن‌ها نمی‌توانند با زنوزی کار کنند. هر چه که هست تراکتور و زنوزی دنبال مدیری هستند که نظر مستقل نداشته باشد و تنها کار‌های مالک متمول تراکتور را در غیاب او انجام دهند. باید دید بالاخره تراکتور چنین مدیر ورزشی پیدا خواهد کرد یا باز هم زنوزی مجبور به انتخاب مدیری غیر ورزشی می‌شود.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->