تشکیل ۱۹۱ پرونده تخلف در اجرای طرح نظارتی شب یلدا در خراسان رضوی پیش فروش دو محصول سایپا ویژه دی ماه ۱۴۰۳ اعلام شد + شرایط و قیمت وزیر نیرو خبر داد: کسری گاز در مناطق سردسیر ایران چه تعداد واحد نیروگاهی از مدار خارج شده است؟ تأمین ارز واردات کالا‌های اساسی و دارو از مرز ۱۱ میلیارد دلار گذشت نیروگاه برق ری از مدار تولید خارج شد | اتمام ذخیره گازوئیل قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۶ دی ۱۴۰۳) | رشد ۷۵ میلیونی چانگان قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۶ دی ۱۴۰۳) | قیمت کراس اوور ایران خودرو مشخص شد رشد بیش از یک‌ میلیون تومانی قیمت سکه و ۱۱۴ هزار تومانی قیمت طلا طی یک روز در مشهد (۶ دی ۱۴۰۳) ارزان‌ترین موبایل‌های آیفون چند؟ (۶ دی ۱۴۰۳) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ دی ۱۴۰۳) | طلا به گرمی ۵ میلیون و ۸۰ هزار تومان رسید توزیع گوشت قرمز رایگان برای خانواده‌های کم برخوردار + جزئیات گزارش ۴ ماهه نهضت ملی مسکن منتشر شد خسارت قطعی چندساعته برق به ۲۲ کارخانه سیمانی کشور | توقف تولید سیمان در تهران و خراسان ملک در این منطقه گران خواهد شد کارخانه تولید کاغذ سنگی در فاروج خراسان‌شمالی با حضور وزیر نیرو افتتاح شد (۶ دی ۱۴۰۳) سوختگیری بنزین با کارت بانکی از سال ۱۴۰۴ بررسی وضعیت احداث پروژه آزادراه حرم تا حرم در دستورکار شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی جدول قیمت سکه‌های پارسیان (۶ دی ۱۴۰۳) | سکه پارسیان در آستانه ۸ میلیونی شدن! اعترافات قاتل در بازسازی صحنه جرم: مقتول سال‌ها بازی‌ام داده بود سود مرحله جدید سهام عدالت چقدر است و چه زمانی واریز می‌شود؟ قیمت سکه‌های ضرب ۸۶ حراج مرکز مبادله چقدر است؟ آیا ثبات به بازار ارز برمی‌گردد؟ (۶ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) | بادمجان ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان کارگران چطور مالیات‌های مازاد بر حقوق را پس‌ بگیرند؟ سازندگان توان فروش و ساخت مسکن را ندارند سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شد وزیر نیرو: هزینه تولید هر کیلووات ساعت برق ۸ هزار تومان است پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

‎چگونه خرید اینترنتی ایمن و مطمئن داشته باشیم؟

  • کد خبر: ۵۰۶۶۸
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۴
‎چگونه خرید اینترنتی ایمن و مطمئن داشته باشیم؟
‎رئیس پلیس فتای خرسان رضوی گفت: شهروندان برای خرید اینترنتی مطمئن، از سایت‌های معتبری که نشان enamad دارند، خرید کنند.

طنین همتی|شهرآرانیوز، باتوجه‌به ادامه‌دارشدن بیماری کرونا و تعطیلی واحدهای صنفی، کسب‌وکارهای اینترنتی و خریدوفروش کالا ازطریق شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های اینترنتی رونق گرفته است. به‌گفته پلیس فتا بیشترین تخلفات و کلاهبرداری‌های مجازی هم مربوطبه همین موضوع یعنی خریدهای اینترنتی است. اما باید به چه نکاتی توجه کنیم تا خرید اینترنتی مطمئنی داشته باشیم؟

رئیس پلیس فتای خراسان رضوی دراین‌باره می‌گوید: اولین نکته‌ای که یک کاربر در خرید اینترنتی باید در نظر داشته باشد، خرید ازفروشگاه‌های اینترنتی معتبر است.

سرهنگ جهانشیری در پاسخ به اینکه راه تشخیص یک سایت معتبر چیست، افزود: سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضویفروشگاه‌هایی را دارای مجوز می‌داند که نشان enamad داشته باشند. سایت‌هایی دارای این نشان هستند که مراحل احراز هویت وصلاحیت را طی کرده باشد و تمام شاخص‌های مدنظر سایت معتبر را داشته باشند.

‎چگونه خرید اینترنتی ایمن و مطمئن داشته باشیم؟

وی افزود: سایت‌هایی که enamad دارند، نشانی سایت اینترنتی معتبر با این نشان دیده می‌شود و وقتی که بر روی این نشان کلیککنیم، مشخصات این فروشگاه از جمله مکان آن و اقلام مجاز به فروش، شماره تماس و اعتبار نمادش را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه سازوکار خریدهای اینترنتی از طریق شبکه‌های اجتماعی تعریف نشده است، تأکید کرد: اگر خرید از طریق شبکه‌هاییمثل واتس‌اپ، اینستاگرام و... انجام شود، میزان ریسک آن به‌دلیل اینکه سازوکاری برای آن تعریف نشده، بالاست. با استناد به یک عکسنمی‌توان اقدام به خرید کرد، چون ممکن است شبکه اجتماعی با یک آی‌دی جعلی یا شماره تماس مجازی ایجاد شده باشد. در نتیجهتشخیص اصالت سایت در وهله اول بسیار مهم است.

وی افزود:  در خریدهای اینترنتی بازهم در نظر بگیرند که enamad ایجادشده جعلی نباشد و حتما بر روی آن کلیک کنید تا مشخصاتآن سایت حتی در سامانه صمت مشاهده شود تا خریدی مطمئن انجام دهید.

 

وی تأکید کرد: یکی از مواردی که می‌توانیم مطمئن شویم سایت عملکرد درستی دارد، این است که کالاهای مجوزدار می‌فروشد.

این مقام مسئول یادآور شد: همچنین در صورت خرید از سایتی مثل دیوار، این را باید در نظر گرفت که فقط به دیدن عکس کالا بسندهنشود و حتما باید معامله حضوری باشد و‌ اصالت کالا تأییدشده باشد. نکته مهم‌تر اینکه حتما مشخصات خریدار با مشخصات کارتملی آن مطابقت داشته باشد.

وی در پاسخ به اینکه در صورت خرید از شبکه‌های اجتماعی و واریز وجه و نفرستادن کالا چه اقدامی باید انجام داد، تأکید کرد: همان‌طور که گفته شد، سازوکار خرید از شبکه‌های اجتماعی تعریف‌نشده است و مسلما ریسک زیادی دارد. شهروندان در صورتمواجهه با این نوع کلاهبرداری‌ها می‌توانند به پلیس فتا مراجعه کنند و با داشتن دلایل کافی مراحل قضایی شکایت خود را طی کنند.

وی در پایان افزود: امروز فضای سایبری ایجاب می‌کند هر شهروند خودش پلیس باشد و با مدیریت اطلاعات کاربری و حساب‌هایبانکی‌اش، دست افراد سودجو را کوتاه کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->