نتیجه و ویدئو خلاصه بازی یوونتوس و آیندهوون (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) | نمایش مقتدرانه بانوی پیر پخش زنده بازی لیورپول و میلان (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی رئال مادرید و اشتوتگارت (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین نتیجه بازی سپاهان و الوحدات اردن(۲۷ شهریور ۱۴۰۳)+ ویدیو گل‌ها| شکست عجیب شاگردان مورایس ویدیو خلاصه بازی سپاهان و الوحدات اردن(۲۷ شهریور ۱۴۰۳) احتمال برگزاری دیدار ایران - قطر در ورزشگاه امام رضا(ع) مشهد ورزشگاه ثامن مشهد نونوار می‌شود پایان انتظار برای سالن ۶ هزارنفری ثامن الائمه (ع) زمزمه بازگشت رامین رضاییان به تیم ملی لیگ قهرمانان چشم‌انتظار درخشش پدیده‌ها توکلیان: کامران حریف تیلور می‌شود پیروانی حامی برگزاری بازی پرسپولیس در شهر قدس منتظر محمد مشتری لیگ برتری پیدا کرد عذرخواهی رضاییان از قطری‌ها آمادگی ورزشگاه امام رضا (ع) برای میزبانی از بازی‌های ملی و باشگاهی بازگشت زودهنگام مونت به منچستریونایتد حمله دوباره نکونام به مدیران استقلال درباره کریستیانو رونالدو ستاره شاخص دنیای فوتبال | پادشاه مجازی یا کارخانه پول سازی؟
سرخط خبرها

فرزند هنر باش نه فرزند پدر

  • کد خبر: ۵۰۷۱۹
  • ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۳
فرزند هنر باش نه فرزند پدر
حمیدرضا معصومیان - دبیر سرویس ورزش
محمد خادم بی‌تردید از بزرگان کشتی خراسان بود و جایگاه او در کنار بزرگانی، چون وفادار، شورورزی، توکل و... است، اما چیزی که او را از این نام‌های بزرگ متمایز می‌کند، معرفی ۲ جواهر به تاریخ پرافتخار کشتی ایران است. او با پرورش ۲ پسر قهرمانش، خانواده خادم را به‌عنوان خانواده‌ای که ۲ نسل تأثیر‌گذار در پهنه ورزش کشور داشته‌اند، ماندگار کرد. ممارست و تلاش بی‌وقفه او بر‌ای تربیت امیر‌رضا و رسول خادم، سال‌ها زبانزد همگان بود و همان‌روز‌ها که محمد خادم شلاق تمرینات سخت را بر تن ۲ فرزندش می‌سایید، کم نبودند کسانی که از آینده طلایی این ۲ نفر می‌گفتند. خادم در مسیرِ رساندن امیر و رسول به قله افتخار کشتی جهان، یک پدر- مربی واقعی بود و جز این نه چیزی بیشتر بود و نه کمتر.
 
او هرگز از روابط و جایگاه خود در کشتی ایران به سود پسرانش استفاده نکرد و تا امیر و ر‌سول پشت رقیبان خود را به خاک نرساندند، رنگ دوبنده تیم ملی را ندیدند. او روی تشک، معلمی دلسوز و سخت‌گیر بود؛ اما بیرون از تشک پدری بود مثل همه پدران دیگر که برای موفقیت فرزندشان فقط می‌توانند دعا کنند. محمد خادم پسرانش را آن‌چنان موفق و قدرتمند به کشتی ایران و جهان معرفی کرد که مو لای درز لیاقتشان نرود. او به آن‌ها آموخت که فرزند هنر باشند نه پدر و آن‌چنان باشند که نام خودشان به‌تن‌هایی شایسته احترام و ستایش باشد. چقدر جای امثال محمد‌خادم‌ها در ورزش امروز ایران خالی‌ست؛ جای پدرانی که برای موفقیت فرزندان خود از جان مایه بگذارند نه از جیب. روحت شاد‌ای مرد که آموزگار تلاش بودی و تلاش.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->