درگیری دو مربی بدنسازی به جنایت انجامید| قاتل بخشیده شد! آیا ادارات اراک و استان مرکزی فردا دوشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تهیه بسته‌های آموزشی وزارت بهداشت برای پیاده‌روی اربعین امکان تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی در کنکور ۱۴۰۳ وجود دارد؟ تصادف دو دستگاه خودرو پراید، سه مصدوم برجای گذاشت دستگیری عاملان قتل جوان شرور پس از سه هفته آیا ادارات استان قم فردا دوشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا قاتلان استخدام شده، ‌قاتلان سریالی هستند؟ حکم قصاص برای مامور پلیس صادر شد | شلیک مرگبار به متهم فراری نمک دریا دارای ناخالصی‌های سرطان‌زاست| آلودگی نمک‌های رنگی و سنتی به فلزات سنگین جنایت تکان‌دهنده با رویای مهاجرت از کشور ربودن زن جوان به بهانه ازدواج در تهران پلمب دو سالن زیبایی بدلیل تداخل پزشکی در مشهد(۱۷تیر ۱۴۰۳) مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس
سرخط خبرها

نان مغزدار خانگی را با روشی ساده تهیه کنید

  • کد خبر: ۵۰۹۳۴
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۴
نان مغزدار خانگی را با روشی ساده تهیه کنید
تهیه نان این روز‌ها دغدغه بسیاری از ماست. از وقتی گفته شده است که نانوایی‌ها یکی از مراکز انتقال ویروس کروناست این نگرانی‌ها به شدت بالا رفته است. اما ما نیز می‌توانیم با کمی حوصله و زمان نان‌های محلی را در خانه تهیه کنیم و تغییری در سبک زندگی خود داشته باشیم.
به گزارش شهرآرانیوز؛ روز‌های قرنطینه فرصت خوبی برای تجربه‌های جدید به ویژه در زمینه آشپزی است. برای همین، امروز می‌خواهیم دستورپخت یک نان خوشمزه را با هم یاد بگیریم: نان مغزدار که می‌تواند یک وعده عالی برای صبحانه یا عصرانه باشد.
 
مناسب برای: ١٧ نفر
 
مدت زمان:٦٠ دقیقه

مواد لازم برای تهیه نان مغزدار:

آرد: ۳ لیوان + ۳ قاشق غذاخوری
شکر:  دوسوم پیمانه + ۴ قاشق غذاخوری
روغن: مایع   یک چهارم پیمانه
تخم مرغ:  ۲ عدد
آب ولرم: نصف لیوان
خمیرمایه:  یک قاشق غذاخوری
گلاب: ۵ قاشق غذاخوری
شیر: یک پیمانه
کره: یک قاشق غذاخوری
وانیل: سر قاشق چای خوری
زعفران غلیظ:  یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان مغزدار:

برای تهیه خمیر، ۲ لیوان آرد، ۴ قاشق غذاخوری شکر و خمیرمایه را درون ظرفی مخلوط کنید. سپس داخل ظرف دیگری یک تخم مرغ، ۲ قاشق غذاخوری گلاب، آب و روغن را خوب مخلوط کنید و به ترکیب قبلی بیفزایید. آرد باقی مانده را کم کم به مایه خمیر اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست آید. روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید ۲ ساعت در محیط آشپزخانه استراحت کند.
 
نان مغزدار
 
برای تهیه مواد داخل نان ۳ قاشق غذاخوری آرد، یک زرده تخم مرغ، دوسوم پیمانه شکر، یک پیمانه شیر، ۳ قاشق غذاخوری گلاب، یک قاشق غذاخوری کره، سر قاشق چای خوری وانیل و یک قاشق غذاخوری زعفران غلیظ را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا در حد فرنی غلیظ شود.
 
نان مغزدار
 
خمیر را با وردنه باز کنید و با یک کاسه کوچک، آن را گرد برش بزنید. از موادی که برای داخل نان آماده کرده اید، یک قاشق غذاخوری داخل خمیر بگذارید و آن را گرد جمع کنید.
 
نان مغزدار
 
کف سینی را چرب کنید و نان‌ها را بچینید. ۱۰ دقیقه به نان‌ها در همان حالت استراحت بدهید. سپس روی نان‌ها را رومال بزنید و درصورت تمایل، کنجد بپاشید. حالا سینی را ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده است بگذارید (۱۸۰ درجه سانتی گراد) تا بپزد. هر وقت زیر نان‌ها قهوه‌ای شد آماده است.
 
نان مغزدار
 
نکات
 
برای طلایی شدن روی نان‌ها گریل را روشن کنید.
 
برای رومال نان یک زرده تخم مرغ را با ۲ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ مخلوط کنید و روی نان‌ها بکشید.
 
برای پخت نان‌ها درون توستر آن‌ها را ١٥ دقیقه با دمای ١٧٠ درجه سانتی گراد در طبقه وسط و حرارت پایین بگذارید. از بالا هم هر وقت طلایی شد.
 
برای دریافت کامل دستور غذاها و کسب اطلاعات بیشتر می توانید به این نشانی مراجعه کنید.
nazbanoo_food@
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->