مشاهده سه قلاده یوزپلنگ در جاجرم خراسان شمالی مدارس کدام شهرستان‌های خراسان رضوی فردا (شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تلف شدن یک گوسفند توسط پلنگ در نیشابور پاپ فرانسیس: همیشه برای برقراری صلح و دوستی در جهان تلاش می‌کنم شکارچی زخمی از حمله خرس در لرستان پیدا شد (۱۴ دی ۱۴۰۳) توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص اعتراض مسافران به شرکت‌های هواپیمایی کیش و کاسپین کدام شهر امروز (۱۴ دی۱۴۰۳) آلوده‌ترین نقطه کشور بود؟ + عکس حکم اعدام محیط‌بان کرمانی صادر شده است؟ مدارس در ۴ شهر خراسان جنوبی، فردا (شنبه، ۱۵ دی ۱۴۰۳) غیرحضوری شدند خارج کردن ۱۰۰ بسته موادمخدر از بدن یک جوان ۲۲ ساله کمک ۱۸ هزار میلیارد تومانی خیران در حوزه سلامت در خراسان رضوی عاملان زورگیری ۱۰ هزار دلاری در مشهد به دام افتادند (۱۴ دی ۱۴۰۳) تصادف در مسیر زابل به زاهدان| یک نفر کشته و ۱۷ تن مجروح شدند (۱۴ دی ۱۴۰۳) صدور گواهی ولادت الکترونیکی شد (۱۴ دی ۱۴۰۳) بارش برف و کولاک در برخی از جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ دی ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: ۸۰ درصد پزشکانی که مهاجرت می‌کنند، مجبورند طبابت را کنار بگذارند اثرات خوش قلبی بر کاهش اضطراب و افزایش شادی | حال نیک و احوال نیکو آرزو‌های شکستنی شانزدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش برگزار شد معاون وزیر بهداشت خبر داد: رشد شاخص امید به زندگی در ایران هشدار درباره عدم واکسیناسیون ۱۵ تا ۲۵ هزار کودک در کشور پژمان‌فر: ۳۴ درصد تخت‌های ۲ بیمارستان بزرگ مشهد در اختیار بیماران سایر استان‌هاست راه‌های کنترل چربی خون فعالیت بدنی چه تاثیری بر ادراک کودکان دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۱۳ دی ۱۴۰۳) | دمای مشهد به ۱۱ درجه می‌رسد صدای مردم شنیده شد | افتتاح غیررسمی مدرسه علی پیوندی در حاشیه شهر مشهد قتل هولناک شوهر | مثله با ساطور تصمیم اشتباهی که حق مادری را می‌گیرد زمان طلایی تشخیص تنبلی چشم آیا نور مقصر اصلی ابتلا به سرماخوردگی در زمستان است؟ آیا آنتی‌بیوتیک‌ها خطر زوال عقل را افزایش می‌دهند؟ آیا سویه جدید کرونا به کشور رسیده است؟
سرخط خبرها

آزمایش دارویی که می‌تواند از انتقال ویروس کرونا جلوگیری کند

  • کد خبر: ۵۱۶۳۸
  • ۱۴ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۶
آزمایش دارویی که می‌تواند از انتقال ویروس کرونا جلوگیری کند
در مطالعات محققان آمریکایی بر روی یک داروی ضد ویروسی آزمایشی، شواهدی به دست آمده که این دارو در طی ۲۴ ساعت انتقال ویروس کرونا را کاملاً سرکوب می‌کند. محققان می‌گویند اگر چنین اتفاقی در بدن انسان نیز پس از مصرف دارو رخ دهد این به آن معناخواهد بود که بیماران مبتلا به کووید-۱۹ پس از مصرف آن، دیگر ویروس را به دیگر افراد انتقال نخواهند داد.
به گزارش شهرآرانیوز، محققان "دانشگاه ایالتی جورجیا" (Georgia State University) اخیرا اظهار کرده‌اند داروی آزمایشی "مولنوپیراویر" (Molnupiravir) می‌تواند از تکثیر ویروس‌هایی مانند ویروس کرونا جلوگیری کند و مانع از پخش شدن ویروس در بدن شود.
 
مطالعه جدید محققان آمریکایی نشان داده یک داروی ضد ویروسی خوراکی آزمایشی در طی ۲۴ ساعت انتقال ویروس کرونا را کاملاً سرکوب می‌کند.

این دارو‌ها که "مولنوپیراویر" نامیده می‌شوند از تکثیر ویروس و گسترش آن در سراسر بدن جلوگیری می‌کنند. محققان دریافتند که این دارو باعث جلوگیری از انتقال بیماری در راسو‌های اهلی آلوده به کووید-۱۹ به یکدیگر می‌شود، اما راسو‌هایی که این دارو را دریافت نکرده‌اند باعث گسترش بیماری می‌شوند.

محققان می‌گویند اگر چنین اتفاقی در بدن انسان نیز پس از مصرف دارو رخ دهد این به آن معناخواهد بود که بیماران مبتلا به کووید-۱۹ پس از مصرف آن دیگر ویروس را به دیگر افراد انتقال نخواهند داد.

دکتر "ریچارد پلمپر" (Richard Plemper)، استاد موسسه علوم پزشکی پزشکی این دانشگاه گفت: این اولین آزمایش داروی خوراکی مذکور است که به سرعت مانع انتقال کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲می شود. مولنوپیراویر می‌تواند تغییردهنده بازی باشد.

مولنوپیراویر یک داروی ضد ویروسی است که در دانشگاه اموری، آتلانتا، توسط شرکت نوآوری دارویی "داریو" (DRIVE) توسعه یافته است.

این دارو در ابتدا برای درمان آنفلوانزا مورد استفاده قرار می‌گرفت و با ایجاد خطا در هنگام تکثیر آر. ان.‌ای ویروسی، از تکثیر ویروس جلوگیری می‌کرد. مطالعه محققان در آوریل ۲۰۲۰ نشان داد که مولنوپیراویر می‌تواند از آسیب شدید ریه در موش‌های آلوده به ویروس کرونا جلوگیری کند.

این دارو در حال حاضر در مرحله آزمایشات بالینی فاز ۲/۳ است، اما انتظار نمی‌رود داده‌های این آزمایش تا مه ۲۰۲۱ در دسترس باشد.

در این مطالعه جدید که در مجله " Nature Microbiology" منتشر شد محققان توانایی مولنوپیراویر را در جلوگیری از گسترش ویروس در راسو‌ها مورد ارزیابی قرار دادند.

دکتر "رابرت کاکس" (Robert Cox)، نویسنده اصلی مقاله، گفت: ما معتقدیم که راسو‌های اهلی یک مدل انتقال مناسب هستند، زیرا به راحتی کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ را گسترش می‌دهند، اما بیشتر آن‌ها به نوع حاد بیماری مبتلا نمی‌شوند که این موضوع همانند نتایج دیده شده در بیماران جوان مبتلا به کروناویروس است.

محققان طی مطالعه ۶ راسوی اهلی را با کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ آلوده کردند و سپس سه نفر از آن‌ها را با این دارو درمان کردند. در مرحله بعدی، تیم ۱۲ راسوی آلوده نشده را مورد بررسی قرار دادند و دو راسو را در یک قفس با حیوانات بیمار قرار دادند و هشت روز آن‌ها را مورد بررسی قرار دادند هیچکدام از راسو‌هایی که با راسو‌های بیمار که با این دارو تحت درمان قرار گرفته بودند در یک قفس بودند به ویروس مبتلا نشدند. راسو‌هایی که با این دارو درمان شده بودند هنگامیکه با راسو‌های آلوده در یک مکان قرار گرفتند آلوده نشدند و حیواناتی که توسط این دارو درمان نشده بودند بیمار شدند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->