مشهد، کانون نام‌های تجاری کشور | «ویژند»، راه میانبر برای تقویت تولید و صادرات خراسان رضوی جزئیات پرونده‌های قاچاق کالا در خراسان رضوی | ثبت ۸۹۶ پرونده قاچاق کالا در سال ۱۴۰۳ روند دلار زدایی از اقتصاد کشور با مبادلات ارزی دوجانبه با کشور‌های همسایه قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نمایشگاه‌داران خودرو قیمت خودرو‌های داخلی را اعلام کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) تداوم تزریق ۲۹۰ همتی بانک مرکزی در بازار باز بررسی دردسر جدید مستأجران با نزدیک‌شدن به فصل جابه‌جایی افت قیمت طلا در مشهد | سکه ۲ میلیون تومان ریزش کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شعار سال، سواد رسانه‌ای و راهکار‌های استراتژیک قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | افت قیمت دلار در آستانه دومین جلسه مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | سقوط دلار جهانی و پرواز طلا به مرز ۳۳۰۰ دلار منتظر عرضه انبوه نوبرانه‌ها از ۲۰ روز دیگر در مشهد باشید | کاهش قیمت ملون از هفته آینده اولویت‌های شعار سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی جنجال خانه‌های خالی در ایران | قانونی که اجرا نشد دستورالعمل وام ودیعه مسکن مستأجران ابلاغ شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | ثبت‌نام فقط در سامانه «تم» حجم دلار خانگی چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ اقلام میوه و صیفی‌جات در میادین تره‌بار مشهد چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + جدول تمرکز قدرت در پایتخت شکسته می‌شود | تفویض اختیارات محلی به استانداری خراسان رضوی، روی میز رئیس‌جمهور تا اطلاع ثانوی، کل تجارت ایران و افغانستان به واحد «ریال» خواهد بود عوارض ویژه صادرات زعفران «صفر» شد | ایجاد نمایندگی جدید صندوق ضمانت توسعه صادرات در خراسان رضوی پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش گمرکات خراسان رضوی به ۷ پایانه | تعرفه صفر برای ۸۰ درصد از اقلام تجارتی استان با اوراسیا آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه خراسان رضوی برگزار شد | ۳۰ کشور جهان، مشتری اقلام صادراتی خراسان رضوی + فیلم تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+جزئیات پزشکیان: باید تفکر سیستمی و توانمندی کار تیمی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم علت عدم شماره‌گذاری محصولات ایران خودرو در سال ۱۴۰۴ چیست؟ سکوت آماری در بازار مسکن ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ کاهش می‌یابد + جزئیات
سرخط خبرها

تمام منازل مسکونی در کشور بیمه می‌شوند + جزئیات

  • کد خبر: ۵۲۱۴۵
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۳
تمام منازل مسکونی در کشور بیمه می‌شوند + جزئیات
لایحه بیمه منازل مسکونی برای ۳۰ میلیون خانه تصویب شده و مبلغ آن روی قبض برق مصرفی هر خانه محاسبه می‌شود، اما این طرح با ابهاماتی روبه‌روست که گزارش قائم‌مقام رئیس کل بیمه مرکزی به جزئیات بیشتری در‌این‌باره پرداخته است.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق مصوبه جدید مجلس مقرر شده ۳۰ میلیون خانه تحت پوشش بیمه حوادث طبیعی قرار گیرد که برای این منازل پرداخت حق بیمه اجباری است؛ مبلغ آن روی قبض برق مصرفی هر خانه محاسبه می‌شود و بیمه آن را از اداره برق دریافت می‌کند.

 

براساس این مصوبه صندوق بیمه حوادث طبیعی تشکیل می‌شود که سرمایه اولیه این صندوق ۵۰ میلیارد تومان است، بقیه منابع آن از حق بیمه‌ای که مردم باید بدهند و کمک دولت تامین می‌شود.

 

در خصوص این قانون سوالاتی مطرح است، مالکانی که ملک خود را بیمه کرده‌اند آیا دوباره باید حق بیمه بپردازند؟ میزان حق بیمه با توجه به متراژ و شهر تغییر می‌کند؟ سقف تعهد بیمه به بیمه‌پرداز چقدر است؟ در ملک‌هایی که مستاجر حضور دارد، حق بیمه را چه کسی باید بپردازد موجر یا مستاجر؟

 

پرویز خسروشاهی، قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی ایران به جزئیات بیشتری از این مصوبه اشاره کرد. او در خصوص ملک‌هایی که در اختیار مستاجر است گفت: حق بیمه را باید مالکان خانه‌های مسکونی پرداخت کنند و مستاجران نباید این مبالغ را بپردازند.

 

براساس اظهارات او این قبض روی دوره‌های فیش برق اعمال می‌شود، اما در خصوص میزان مبلغ حق بیمه‌ای که باید هر مالک پرداخت هنوز رقمی گفته نشده، ولی حداکثر آن در قانون بودجه تعیین می‌شود.

 

قائم مقام بیمه مرکزی افزود: جزئیات بیشتر درباره میزان حق بیمه پرداختی توسط مالک با توجه به متراژ، شهر و ریسکی که دارد در آیین‌نامه جداگانه‌ای مشخص می‌شود.

 

او در خصوص مالکانی که منزل خود را بیمه کرده‌اند عنوان کرد: این بیمه به عنوان بیمه پایه است و اگر هر مالک از قبل یا بعدا خانه خود را بیمه کند به عنوان بیمه تکمیلی در نظر گرفته می‌شود. همچنین این تعهد بیمه‌ای را صندوق بیمه حوادث طبیعی پرداخت می‌کند.

 

منابع این صندوق برای اجرای تعهدات خود در زمان حادثه از حق بیمه‌ای که بخشی را دولت و بخشی را مالکان پرداخت می‌کنند تامین می‌شود.

 

خسروشاهی در پایان اظهار کرد: همچنین یک حساب اتکایی وجود دارد که از محل بودجه‌های دولتی به آن منابع تزریق می‌شود تا اگر صندوق نتوانست به تعهدات خود عمل کند از طریق این حساب اتکایی پرداخت شود. اگر این منابع نیز کافی نباشد در بودجه سالانه دیده شده که به صندوق کمک شود تا بتواند به تعهدات خود عمل کند.

منبع: تجارت‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->