صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است
سرخط خبرها

شاید انتخاب‌های گذشته هم اشتباه نبودند

  • کد خبر: ۵۹۴۷۱
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۷
شاید انتخاب‌های گذشته هم اشتباه نبودند
تکتم جاوید - کارشناس ارشد روان‌شناسی عمومی
‌پیش‌تر‌ها رسم بر این بود که زن یا مرد برای تحقیق در ازدواج با فردی که سابقه زندگی مشترک و جدایی داشت، به سراغ همسر اولش می‌رفت تا نوع اخلاق و علت جدایی را از او بپرسد. گاهی دربه‌در دنبال همسر سابق می‌گشتند و آن بنده خدا هم که در بیشتر وقت‌ها برای روبه‌رو نشدن با آدم‌های زندگی گذشته خودش را گم و گور کرده بود، در رودربایستی قرار می‌گرفت و حرف می‌زد. شاید هم احساس دین می‌کرد که باید حقایق آن آدم را شرح بدهد.
 
این روز‌ها البته نمی‌بینیم و نمی‌شنویم که کسی دنبال همسر سابق بگردد. یک دلیلش این است که تعداد طلاق‌ها زیاد شده است و مانند گذشته، قبح ندارد. دلیل دیگرش پذیرفتن طرف مقابل با همه خوبی‌ها و بدی‌های احتمالی است یا پذیرش اینکه هر آدمی ایرادی دارد. اگر بیشتر دقت کنیم، دلایل دیگری هم پیدا می‌شود. نمونه‌اش اینکه زن و مرد‌های امروزی که می‌دانند می‌توانند آسان‌تر از گذشته طلاق بگیرند یا تجربه‌اش کرده‌اند، دلیلی برای تحقیق نمی‌بینند. حالا تحقیق هم کار ساده‌ای نیست. از کجا می‌خواهید بگردید و جزئیات زندگی طرف مقابل را پیدا کنید وقتی بیشتر زندگی آدم‌ها به شبکه‌های اجتماعی و آدم‌های داخل آن خلاصه می‌شود، در حالی که همسایه نمی‌تواند چنین اطلاعات درستی به شما بدهد؟
 
این‌ها را که کنار بگذاریم، یک مشکل دیگر هم در تحقیق در گذشته و در حال (اگر وجود داشته باشد) هست. اگر تجربه تحقیق از همسر قبلی فردی را داشته باشید ماجرایش را شنیده باشید، می‌دانید که آدم‌ها همیشه چهره‌ای منفور از همسر سابق خود به نمایش می‌گذارند. آن‌ها مدام در حال «ناارزنده» نشان دادن طرف دیگر بوده‌اند و هستند. برای همین، از یک جایی به بعد، همه می‌دانیم که «معلوم است همسر سابق همیشه بد می‌گوید!». اما آن حرف‌ها انگیزه‌هایی داشتند که از ناخودآگاه وجود آن آدم‌ها می‌آمد. پایان‌دادن به رابطه‌ای عاطفی، هرچند باعث آزار جسم و روحمان بوده باشد، سبب بروز اضطراب شدید در ما می‌شود. با یادآوری آن زندگی، انگار هربار خود را برای چنان انتخابی سرزنش می‌کنیم. خودسرزنشی عاملی است که می‌تواند روان ما را مانند خوره نابود کند.
 
از سوی دیگر، همواره درباره فردی که روزی به او علاقه داشته و او را از دست داده‌ایم، احساس خشم خواهیم داشت. این خشم‌ها تا پایان عمر دست از سر ما برنمی‌دارند. با همه این گفته‌ها اگر به شنیدن سخنان همسر سابق اصرار دارید، این نکته‌ها را به خاطر بسپارید. بدیهی است کاربردی‌ترین توصیه رفتن به نزد مشاوره پیش از ازدواج است تا سخنان علمی‌تر و دقیق‌تری درباره شخصیت همسر آینده‌تان بشنوید. این مشاوره به شما کمک می‌کند آسان قضاوت نکنید و بدانید مسیر را چگونه بــایـــد طی کنید. گاهی یک فرد سوم که روزانه با افرادی شبیه شما برخورد دارد بهـــتر می‌تواند کمک کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->