وزیر بهداشت: سهم اقتصاد سلامت از تولید ناخالص داخلی به ۶ درصد می‌رسد توزیع پزشک در کشور عادلانه نیست | ضرورت رسیدگی به وضعیت روحی‌روانی کادر درمان پرونده نفقه‌های ۴ میلیاردی پس از ۱۰ سال مختومه شد درباره اختلال روانی چشم‌چرانی و مشکلاتش | یک بیماری حاد چشمی! گزارش یک بیماری مسری در ایران | سرخک دوباره برگشت نگهداری حیوانات خانگی زمینه آلرژی و آسم را فراهم می‌کند  نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین آمار کرونا در جهان تا ۲۲ اسفند

  • کد خبر: ۶۱۲۲۴
  • ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۶
آخرین آمار کرونا در جهان تا ۲۲ اسفند
آمار جهانی مبتلایان به کروناویروس تاکنون به ۱۱۹ میلیون و ۱۲۰ هزار و ۵۱۱ نفر رسیده و مرگ دو میلیون و ۶۴۱ هزار و ۷۹۰ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، آمار جهانی مبتلایان به کروناویروس تاکنون به ۱۱۹ میلیون و ۱۲۰ هزار و ۵۱۱ نفر رسیده و مرگ دو میلیون و ۶۴۱ هزار و ۷۹۰ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون ۹۴ میلیون و ۷۳۹ هزار و ۸۲۹ نفر از مبتلایان به کووید۱۹ نیز بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۹ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا تاکنون با بیش از ۲۹.۹ میلیون مبتلا و بیش از ۵۴۳ هزار قربانی، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۱۱.۳ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۱۱.۲ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.

همچنین پس از ایالات متحده تاکنون کشورهای برزیل، مکزیک، هند، انگلیس و ایتالیا به ترتیب بالاترین آمار قربانیان این بیماری را ثبت کرده اند.

تعداد جان‌باختگان کووید ۱۹ در انگلیس از ۱۲۵ هزار نفر عبور کرده و این کشور نیز تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در اروپا داشته است. به علاوه هم‌اکنون تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا هم از ۱۰۱ هزار نفر عبور کرده و در میان کشورهای اروپایی در رتبه دوم قرار دارد.

همچنین روسیه بیش از ۹۰ هزار، فرانسه بیش از ۸۹ هزار و آلمان نیز بیش از ۷۳ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش داده‌اند.

پس از این کشورها، اسپانیا با بیش از ۷۲ هزار، ایران با بیش از ۶۱ هزار، کلمبیا با بیش از ۶۰ هزار، آرژانتین با ۵۳ هزار، آفریقای جنوبی با بیش از ۵۱ هزار، پرو با بیش از ۴۸ هزار و لهستان با بیش از ۴۶ هزار جان‌باخته دیگر کشورهایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ‌ و میر ناشی از کووید ۱۹ را ثبت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (جمعه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۲۹ میلیون و ۹۲۵ هزار و ۹۰۲ مبتلا، ۵۴۳ هزار و ۷۲۱ قربانی

۲. هند: ۱۱ میلیون و ۳۰۸ هزار و ۸۴۶ مبتلا، ۱۵۸ هزار و ۳۲۶ قربانی

۳. برزیل: ۱۱ میلیون و ۲۸۴ هزار و ۲۶۹ مبتلا، ۲۷۳ هزار و ۱۲۴ قربانی

۴. روسیه: چهار میلیون و ۳۶۰ هزار و ۸۲۳ مبتلا، ۹۰ هزار و ۷۳۴ قربانی

۵. انگلیس: چهار میلیون و ۲۴۱ هزار و ۶۷۷ مبتلا، ۱۲۵ هزار و ۱۶۸ قربانی

۶. فرانسه: سه میلیون و ۹۹۰ هزار و ۳۳۱ مبتلا، ۸۹ هزار و ۸۳۰ قربانی

۷.اسپانیا: سه میلیون و ۱۷۸ هزار و ۳۵۹ مبتلا، ۷۲ هزار و ۸۵ قربانی

۸. ایتالیا: سه میلیون و ۱۴۹ هزار و ۱۷ مبتلا، ۱۰۱ هزار و ۱۸۴ قربانی

۹. ترکیه: دو میلیون و ۸۳۵ هزار و ۹۸۹ مبتلا، ۲۹ هزار و ۲۹۰ قربانی

۱۰. آلمان: دو میلیون و ۵۴۶ هزار و ۵۱۰ مبتلا، ۷۳ هزار و ۵۶۰ قربانی

براساس آمار فوق در حال حاضر ۲۱ کشور اول این جدول، همگی از رقم یک میلیون ابتلا عبور کرده‌اند و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشورهای روسیه، انگلیس، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، ترکیه، آلمان، کلمبیا، آرژانتین، مکزیک، لهستان، ایران ،آفریقای جنوبی،اوکراین، اندونزی، پرو، جمهوری چک و هلند نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->