زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) شهاب‌سنگ ۱۰۰ میلیاردی در مشهد | آیا سریال پایتخت ۷ بازار سنگ‌های آسمانی را منفجر کرد؟ + فیلم و عکس پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟
سرخط خبرها

ویروس کرونای هندی به‌علت «جهش مضاعف»، مسری‌تر است

  • کد خبر: ۶۴۵۷۸
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۳
ویروس کرونای هندی به‌علت «جهش مضاعف»، مسری‌تر است
گونه جدید ویروس کرونا که به B.۱.۶۱۷ معروف است، اولین بار در هند در ۷ دسامبر سال ۲۰۲۰( آذر) ظاهر شد.
به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از سی جی تی ان، ماریا ون کرخوو، اپیدمیولوژیست و مدیر فنی سازمان جهانی بهداشت در همه گیری کووید ۱۹ گفت: جهش مضاعف جدید در ویروس SARS-CoV-۲ که در هند پدیدار شد، می‌تواند «افزایش انتقال» یا حتی «کاهش خنثی سازی» را ایجاد کند.

براساس کنسرسیوم مطالعه ژنوم SARS-CoV-۲ (INSACOG)، این نوع که به B.۱.۶۱۷ معروف است، اولین بار در هند در ۷ دسامبر سال ۲۰۲۰ (آذر) ظاهر شد. ماریا ون کرخوو در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که این نوع دو جهش خاص - E ۴۸۴ Q و L ۴۵۲ R - دارد که در انواع واگیردارتر در سراسر جهان شناسایی شده است.

جهش «E۴۸۴» در نمونه‌ای که برای اولین بار در آفریقای جنوبی و برزیل شناسایی شد وجود داشت و جهش «L۴۵۲R» در ایالات متحده و اروپا مشاهده شده است، اما نوع جدید هر دو را حمل می‌کند، چیزی که در انواع گونه‌های دیگر دیده نشده است.

سرپرست فنی کووید ۱۹ برای سازمان جهانی بهداشت می‌گوید: داشتن دو مورد از این جهش‌ها که در انواع دیگر در سراسر جهان دیده شده اند نگران کننده است، زیرا یک شباهت در این جهش‌ها وجود دارد که باعث افزایش انتقال می‌شود و برخی از این جهش‌ها همچنین منجر به کاهش خنثی سازی می‌شوند، که ممکن است بر اقدامات کنترل همه گیری مانند واکسن تأثیر منفی بگذارند.

این مقام همچنین خاطر نشان کرد که این سویه در حال گسترش به سایر کشورهاست و در سراسر آسیا و آمریکای شمالی گزارش شده است.

با این حال، نمونه‌ای که برای اولین بار در هند کشف شد، هنوز توسط WHO به عنوان «variant of interest» در نظر گرفته می‌شود، به این معنی که تاکنون دلیل بیشتری برای اقدامات بهداشت عمومی نیست.

اخیراً وزارت بهداشت هند نیز بیانیه‌ای رسمی صادر کرد و گفت این نوع می‌تواند میزان عفونت را افزایش دهد.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->