برخورد مرگبار موتورسیکلت با تیر برق با یک کشته و یک مصدوم در مشهد (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) درباره «پیمان آخال» در دوره قاجار که مناطقی از شمال‌شرق ایران را جدا کرد | «فیروزه» افتاده از انگشتر خراسان راهکارهایی برای مدیریت ترافیک و کاهش تصادفات در شروع سال تحصیلی | باز آمد بوی ماه ترافیک! جزئیات به‌کارگیری سرباز معلمان برای سال تحصیلی جدید تلاش ۱۲ ساعته آتش‌نشانان مشهد برای اطفای حریق انبار چوب رباط طرق + عکس (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) بیماری‌هایی که مرد‌ها از آن غافل هستند | مردان، ستون‌های قدرت خرما‌های تریاکی با هشیاری پلیس کرمان به مقصد نرسید جزئیات روند بررسی پرونده سرقت ۵۱ میلیون تومان از بانک سپه مشهد خواص استثنایی یک لیوان شیر چقدر است؟ اسامی عطرهای غیرمجاز اعلام شد آیا ۹ تالاب ایران در تابستان جاری خشک شده‌اند؟ ۱۳ هزار معلول در انتظار وصل و واریز مستمری تأمین مایحتاج دانش‌آموزان بهزیستی با اجرای پویش‌های «مشق مهربانی» و «همه حاضر» در کشور | اجرای این پویش‌ها در خراسان رضوی چگونه است؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۲۹ شهریور ۱۴۰۳) | برقراری جوّ پایدار از یکشنبه زائران عمره مفرده ۱۴۰۳ به این توصیه‌های سازمان حج و زیارت توجه کنند جان باختن یک مقنی در کاشمر براثر برق گرفتگی در چاه ۱۵ متری (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت در مشهد شبکه تولید و توزیع لوازم آرایشی و بهداشتی تقلبی در مشهد کشف و منهدم شد مقامات قضائی خراسان رضوی، پیگیر رفع مشکلات تولید آخرین وضعیت داروی هموفیلی در شهرستان‌ها | در شهرستان‌ها داروی هموفیلی نیست نوجوانان طرفدار نوشت‌افزار با تصاویر مفاخر شناخته‌شده و شهدا هستند رفاقت طولانی پرستاران با جانبازان در آسایشگاه توان‌بخشی جانبازان امام خمینی (ره) مشهد | اینجا همه یک خانواده‌ایم اورژانس مشهد در ۵ ماه نخست ۱۴۰۳ به حدود ۱۴۶ هزار نفر امدارسانی کرد
سرخط خبرها

چند خاطره شیرین پشت ماسک

  • کد خبر: ۶۴۶۴۸
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۷
چند خاطره شیرین پشت ماسک
توحید آرش نیا - روزنامه نگار
۱- اگر قرار باشد همه ما یکی از خاطرات شیرین دوران کودکی مان را روایت کنیم، حتما به یاد سفره‌های خوش رنگ ولعاب افطاری و شوق وشورمان برای سحری می‌افتیم. اصلا جنس خاطرات رمضان با همه ماه‌های سال فرق می‌کند. قدیم ترها، اهالی محل دورهم جمع می‌شدند و کاسه‌های نذری آش و شله زرد را برای افطار، روانه خانه همسایه‌ها می‌کردند. ما خودمان یکی از پایه‌های ثابت این مراسم بودیم که حس وحال عجیبی داشت و درکنارش، چیدن زولبیاوبامیه به ما خوشبختی زائدالوصفی می‌داد. شربت سکنجبین را کمی قبل داخل یخچال می‌گذاشتیم تا روزه داران رفع عطش کنند و تا پاسی از شب، میهمانی هایمان طول می‌کشید. احتمالا خیلی از هم نسلان من، بخش بزرگی از خاطرات کودکی خودشان را لابه لای نوای شیرین ربنای ماه مبارک پیدا می‌کنند؛ ماهی که برکت ختم قرآنش، برایمان روزی ده کل روز‌های سال بود.

۲- حالا که دومین سالی است که قرار است ماه رمضان را کنار این بیماری بگذرانیم، بیشتر از قبل حسرت سال‌های گذشته به روح و دلمان هجوم می‌آورد. آن دورهمی‌ها و گعده‌های افطاری، آن جلسات قرآن و هزار خاطره دیگر که انگار قرار نیست حالاحالا‌ها دوباره تکرار شوند. حالا این حسرت روی دل همه ما سنگینی می‌کند و باید دعا کنیم که دوباره جمع هایمان جمع شود و دوباره زندگی و دوست داشتن در این ماه جان بگیرد، دوباره افطارهایمان بوی دورهمی بگیرد و کاسه‌های نذری رونق دوباره بگیرند.

۳- حالا که صف‌های مرغ روی بورس است و این گرانی امان خیلی‌ها را بریده است، بد نیست امسال که دورتر از هم افطار می‌کنیم، هوای آن‌هایی که شرایطشان سخت‌تر شده را بیشتر از قبل داشته باشیم؛ چون به نظرم این روز‌ها «دانستن» سخت‌تر شده است. این نکته را برای الانی می‌گویم که بیشتر مردم ماسک می‌زنند و همه ما پشت یک نقاب پنهان می‌شویم و خودمان را از دست دیگران فراری می‌دهیم. اما یادمان باشد پشت همین نقاب ها، چهره‌های درهمی است که شب به راحتی سر به بالین نمی‌گذارند. پشت همین ماسک، خستگی پیرمردی است که توان این همه درد و رنج روزگار را ندارد. همه این قصه و داستان سرایی‌ها برای این بود که یادمان نرود هرچند حالمان خیلی روبه راه نیست، هوای حال بقیه هم محلی‌ای هایمان را داشته باشیم. رمضان فرصتی است تا خاطرات سفره‌های رنگین کودکی مان را به خانه‌هایی که کودکانشان چشم انتظارند، هدیه دهیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->