استفاده از هوش مصنوعی در سامان‌دهی دانش حکمرانی در دستور کار است | تجربیات مدیریتی شهید سلیمانی و رئیسی، قابلیت الگوسازی منطقه‌ای دارند تحریم وزرای کابینه نتانیاهو گام بعدی انگلیس علیه رژیم صهیونیستی جزئیات حمله رژیم صهیونیستی به یک خودرو در لبنان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) هفته خدمت در تقویم رسمی کشور ثبت شد آمار تکان‌دهنده از سقط جنین و مرگ بر اثر گرسنگی در غزه اعتراض نماینده مجلس به نقش بابک زنجانی در پیمانکاری های دولت + فیلم پاسخ سخنگوی مجمع تشخیص درباره تصویب پالرمو و پاسخ به کوچک‌زاده سفیر ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد اعتراف دیپلمات صهیونیست: کابینه نتانیاهو اسرائیل را به سمت هلاکت می‌کشاند امامِ روایت رئیس دانشگاه کلمبیا به خاطر حمایت از رژیم صهیونیستی، هو شد اعتصاب غذای سرآشپز آمریکایی برای حمایت از غزه | راه‌اندازی کمپین تحریم خرید محصولات اسرائیلی رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: از هر گونه تعامل علمی و عملی با مراکز آموزشی در راستای تحقق عدالت در جامعه استقبال می‌کنیم عراقچی: حضور یا عدم حضور در دور پنجم مذاکرات با آمریکا در حال بررسی است اصرار مجلس بر تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت اداری کارکنان دولت رئیس جمهور در حکمی، اعضای شورای‌ عالی مدیریت بحران کشور را مشخص کرد جو بایدن از سوی همسرش مورد سالمندآزاری قرار گرفته است عبدالرضا رحمانی فضلی سفیر جمهوری اسلامی در چین شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) استرالیا هم به جمع کشور‌های محکوم‌کننده رژیم صهیونیستی پیوست (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق پکن، اسلام‌آباد و کابل بر تقویت همکاری‌های ضد تروریستی قالیباف قانون الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو را ابلاغ کرد ۲۰۲۴، سال رکورد آتش‌سوزی جنگل‌ها در جهان | یک ایتالیا جنگل ناپدید شد! کارگروه زنان اتاق اندیشه‌ورزی وارد مرحله تصمیم‌سازی شد بررسی ایرادات شورای نگهبان درباره لایحه تعطیلی پنجشنبه‌ها در صحن علنی مجلس (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پزشکیان: شهدای خدمت خستگی‌ناپذیر بودند و تلاشی صادقانه داشتند قالیباف: از خسارت فقدان «رئیسی عزیز» فرصت بسازیم سرباز گمنام امام‌زمان(عج) | گزارش خبرنگار شهرآرانیوز از ناگفته‌های زندگی سردار شهید «سیدمهدی موسوی»، سرتیم حفاظت از شهیدجمهور نماینده ایران در سازمان ملل: نقض تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه یمن از سوی ایران کذب است
سرخط خبرها

اصولگرایان سوار بر موج نارضایتی مردمی به پاستور می‌روند؟

  • کد خبر: ۶۶۷۷۰
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۰
اصولگرایان سوار بر موج نارضایتی مردمی به پاستور می‌روند؟
اصولگرایان، پیروزی خود را در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ قطعی میدانند؛ زیرا معتقدند با توجه به نارضایتی بخش‌هایی از جامعه از شرایط کنونی کشور، اصلاح طلبان دیگر شانسی برای پیروزی در انتخابات ندارند.
گروه سیاست | شهرآرانیوز؛ بدون شک متغیر‌های بسیاری در نتیجه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اثرگذار است. یکی از این متغیر‌ها به عقیده تحلیلگران و کارشناسان سیاسی، کارنامه عملکرد دولت‌های یازدهم و دوازدهم و میزان انطباق شعار‌های انتخاباتی حسن روحانی با وضعیت امروز است. اما از آن روی که دولت روحانی یک دولت ائتلافی حاصل نیرو‌های اعتدالگرا و اصلاح طلب است، داوری با نمره چه قبولی و چه مردود، درباره آن به پای همه اعتدالگرایان و اصلاح طلبان نوشته خواهد شد.

همین موضوع سبب شده است اصولگرایان، پیروزی خود را در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ قطعی بدانند؛ زیرا معتقدند با توجه به نارضایتی بخش‌هایی از جامعه از شرایط کنونی کشور، اصلاح طلبان دیگر شانسی برای پیروزی در انتخابات ندارند.

اما اصلاح طلبان معتقدند هنوز هم در شرایط فعلی می‎توانند مردم را برای رأی به نامزد انتخاباتی خود مجاب کنند، اگر شورای نگهبان، اجازه حضور نامزد‌های حداکثری آنان را در انتخابات پیش رو بدهد.
سیدجواد حسینی کیا، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، در گفتگو با «ایسنا» در ارزیابی مطالبات مردم در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو و راهکار تحقق این مطالبات گفت: «مردم می‌خواهند در زندگی خود شاهد یک تغییر محسوس باشند.

در این چند سال که دوران اعتدال و اصلاحات بود و با توجه به نگاهی که به خارج از کشور وجود داشت، پیش بینی می‌کنم مردم دیگر خسته شده اند و بی شک به سمت چهره‎های اصولگرا خواهند رفت.» مصطفی طاهری، دیگر عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، نیز درباره ارزیابی عملکرد دولت، تأثیر آن بر انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ و پیش بینی نتیجه انتخابات به «ایسنا» گفت: «ناکارآمدی دولت فعلی، در حل مشکلات معیشتی، سیاسی و فرهنگی در بسیاری از مقاطع و ناتوانی عمل به شعار‌هایی که پیش‌تر داده بود، موجب بی‎اعتمادی مردم شده است. اما پیش بینی می‌کنم یک دولت با یک کابینه حزب اللهی و جوان، شانس پیروزی بیشتری در انتخابات خواهد داشت.»

حجت الاسلام محمد سبزی، عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس، نیز در گفتگو با «ایسنا» در ارزیابی خود از فضای انتخاباتی گفت: «مردم تصور می‌کنند که دولت اصلاح طلب و اصولگرا فرقی نمی‌کند، در صورتی که واقعیت ماجرا متفاوت است. مردم می‌دانند که انتخاب درست باعث پیشرفت، آزادی و رفاه می‌شود و انتخاب‌های نادرست باعث ضرر همگانی می‌شود. اصلاح طلبان با عملکردی که از خود به جای گذاشتند، جایگاه خوبی در میان مردم ندارند. نکته دیگر در مورد اصلاح طلبان این است که مهره‌ای کلیدی برای انتخابات ندارند.»

در مقابل این دیدگاه نمایندگان اصولگرای مجلس مبنی بر اینکه مردم با توجه به تجربه دولت حسن روحانی، دیگر اقبالی به اصلاح طلبان نخواهند داشت.
علی محمد نمازی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، نظری دیگر دارد و توفیق نیافتن احتمالی اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو را در جای دیگری جست وجو‌ می‌کند. وی به «ایلنا» گفت: «محدود کردن عرصه رقابت و مانع تراشی برای حضور نامزد‌های متنوع و مورد علاقه رأی دهندگان، تأثیر زیادی بر سردتر شدن فضای انتخابات خواهد گذاشت.

به عقیده من، بهترین سنت برای اعمال بُعد جمهوریت نظام، مدل برگزاری انتخابات در زمان حضرت امام خمینی (ره) است، زیرا در آن زمان از یک سو مردم به ارزش‌هایی که برای آن مبارزه کردند و هزینه دادند، حساس بودند و از سوی دیگر، مسئولان و مقام‌های کشور، منتخب واقعی مردم بودند و هنوز به مرحله‌ای نرسیده بودند که بتوانند خلاف اراده مردم عمل کنند.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->