یحیی سریع: نیروگاه برق حیفا را با موشک زدیم افشاگری یک نماینده مجلس از پشت پرده‌های فیلترشکن فروشی تصویب برگزاری انتخابات شوراها بصورت تناسبی در کمیسیون شوراها موضوع «فرونشست زمین در ایران» در جلسه هیئت دولت بررسی شد تیراندازی یک دانشجو در محوطه دانشگاه عراقی (۱۶ دی ۱۴۰۳) محو شدن وزیر خارجه آلمان در تصاویر دیدار با الجولانی ۵ نظامی صهیونیست بر اثر انفجار بمب در غزه زخمی شدند (۱۶ دی ۱۴۰۳) سود فروش فیلترشکن به جیب چه کسانی می‌رود؟ سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس خبر داد: کارگروهی درباره اتباع خارجی در وزارت کشور تشکیل می‌شود تکذیب دیدار «پوتین» با «شولتس» و «ترامپ» السودانی: تلاش کردیم عراق را از حلقه آتشی که در منطقه گسترش یافته نجات دهیم دولت تصویب کر د: ایجاد بندر خشک توسط بخش خصوصی در خراسان‌شمالی وقوع انفجار‌های شدید در اطراف دمشق (۱۶ دی ۱۴۰۳) وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به لغو توافق آتش‌بس با لبنان تهدید کرد بیش از ۲۰۰ میلیون دلار برای مراسم تحلیف دوم ترامپ جمع آوری شد رزمایش‌های اقتدار نیرو‌های مسلح در زمین و آسمان و دریا‌های ایران به اجرا در خواهد آمد علت شهادت یکی از مرزبانان در کردستان یخ زدگی در سرما نبود ابلاغ یک قانون از سوی رئیس جمهور جهت اجرا به وزارت راه و شهرسازی (۱۶ دی ۱۴۰۳) قالیباف: ناترازی انرژی نداریم پزشکیان: فقر و تبعیض عوامل اصلی ایجاد نارضایتی و وقوع جرم در جامعه است واکنش مجلس به سدسازی افغانستان | موضوع آب‌های مرزی به یک پروژه امنیتی تبدیل شده است دولت به صورت هم‌زمان برای معیشت، آموزش و سلامت مردم در حال برنامه‌ریزی و اقدام است سردار تنگسیری: میدان و دیپلماسی مکمل یکدیگر هستند آیت‌الله علم‌الهدی: اساس خدمت در هلال‌احمر بر فداکاری و ایثار استوار است سفر وزیر امور خارجه دولت انتقالی سوریه به قطر | اسعد حسن الشیبانی وارد دوحه شد ماجرای شهادت سپهر روشنی، مرزبان کردستانی چه بود؟ (۱۶ دی ۱۴۰۳) رئیس مجلس: ۱۲ هزار قانون فعلی به ۳۵۰۰ قانون تبدیل می‌شود | طرح تنقیح و تدوین قانون جامع سلامت تصویب شد عراقچی در مراسم بزرگداشت شهید سلیمانی: سلاح اصلی مکتب مقاومت خون شهدا است
سرخط خبرها

دولت بریتانیا به هزاران کارمند افغان که با نظامیانش همکاری کرده‌اند اقامت می‌دهد

  • کد خبر: ۶۹۰۸۹
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۸
دولت بریتانیا به هزاران کارمند افغان که با نظامیانش همکاری کرده‌اند اقامت می‌دهد
بن والاس، وزیر دفاع بریتانیا گفته است که این افراد شامل کسانی هستند که به‌عنوان ترجمان با نظامیان بریتانیا در افغانستان کار کرده و هم‌اکنون در معرض تهدید قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه‌ی خبری اسکای نیوز به نقل از وزیر دفاع بریتانیا، گزارش کرده است که رقم این افراد به سه‌هزار نفر می‌رسد. این شبکه‌ی خبری گفته است که کارمندان افغان نظامیان بریتانیا با خطر انتقام‌جویی از سوی جنگ‌جویان گروه طالبان مواجه اند و این مورد پس از خروج نیروهای خارجی از افغانستان تشدید می‌یابد.

 

در همین حال، وزیر دفاع بریتانیا گفته است که این شهروندان افغانستان از خودگذشتگی بزرگی کرده و حالا نوبت بریتانیا است که متقابلا عمل کند.

 

او همچنان از اجرای طرحی برای تسریع در صدور مجوز اقامت و انتقال این افراد خبر داده است.

 

براساس این طرح، تسریع در اعطای اقامت و کمک به شهروندن افغان که از اول آپریل به اجرا گذاشته شده، بوریس جانسون، نخست وزیر این کشور به شماری از وزارت‌خانه‌های مرتبط بریتانیا مأموریت داده تا برای تسریع در انتقال و اقامت کارمندان محلی افغان و خانواده‌های‌شان اقدام کنند.

 

وزیر دفاع بریتانیا علت تسریع و اجرای این طرح را بدترشدن وضعیت امنیتی در افغانستان خوانده است.

 

قبل از این یک‌هزار و ۳۰۰ کارمند افغان نظامیان بریتانیایی و اعضای خانواده‌های‌شان به این کشور منتقل شده‌اند.

 

این درحالی است که نگرانی‌ها از امنیت جانی کارمندان افغان نظامیان خارجی مستقر در کشور، پس از خروج این نیروها افزایش یافته است.

 

در تاریخ ۶ خرداد جنرال مارک میلی، رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا هم گفته بود که کشورش پیش از خروج نیروهایش از افغانستان در ماه سپتامبر، به سرعت در حال برنامه‌ریزی برای خارج‌کردن آن عده از شهروندان افغانستان است که برای نیروهای امریکایی کار کرده‌اند.

 

به گفته‌ی او، در حال حاضر شمار قابل توجهی از مترجمان و دیگر کسانی که برای آمریکا کار کرده‌اند، در معرض خطر حملات طالبان قرار دارند.

 

طبق یک برنامه‌ی ویژه حدود ۱۸ هزار شهروند افغان برای مهاجرت به آمریکا درخواست داده‌اند، اما این روند عملا جریان نداشته و متقاضیان سال‌ها منتظر ویزا بوده‌اند.

 

همچنین قبلا حدود ۹۰ فرد و سازمان آلمانی در یک ابتکار حمایتی از حکومت فدرال این کشور خواسته بودند که کارمندان محلی افغان در معرض خطر که سال‌ها با نیروهای آلمانی مستقر در افغانستان کار کرده‌اند، را به‌صورت فوری به آلمان بیاورد.

 

آنان در نامه‌ای به وزیران خارجه، دفاع، داخله و همکاری و توسعه‌ی آلمان، تأکید کرده‌اند؛ درحالی که نیروهای آلمانی برای بازگشت به کشورشان آمادگی می‌گیرند، ترس کارمندان محلی افغان و خانواده‌های‌شان که با این نیروها کار کرده‌اند، در حال افزایش است.

 

آنان افزوده بودند که طالبان بارها به‌گونه‌ی واضح اعلام کرده‌اند که کارمندان افغان که برای غربی‌ها کار کرده‌اند، را همکار غرب می‌دانند.

 

منبع: اطلاعات روز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->