کیانی: ۱۳۰ نفر جهت دریافت نشان مشهدالرضا(ع) پایش شده‌اند منصوریان: فلسلفه نشان مشهد الرضا (ع)، مردمی بودن آن است شهردار مشهد مقدس: نشان مشهدالرضا (ع) در تاریخ به یادگار خواهد ماند تاریخ‌گردی ۹۰ ساله در خیابان دانشگاه مشهد ثبت‌نام بیش از ۲۲۰۰ نفر برای عضویت در شورای اجتماعی محلات مشهد | احتمال تمدید مهلت نام‌نویسی از ماجرای نهر قدیمی منطقه تا مشکل ساخت وساز، در ملاقات مردمی شهردار منطقه  ۷  مشهد دستاورد‌های کلان مدیریت شهری مشهد در حوزه‌های زیرساختی حمل‌ونقل شهری آیین تودیع و معارفه فرماندار مشهد برگزار شد | قدردانی از «داوری»، آرزوی موفقیت برای «حسینی» + فیلم سرویس دهی رایگان متروی مشهد در روز‌های ۹ و ۱۰ دی ماه ۱۴۰۳ اعزام بیش از ۱۰۰ هزار نیروی کارگری به پروژه‌های شخصی، در ایست‌کار‌های مشهد توسعه کرامت‌محور در حوزه عمران و حمل‌ونقل شهر برگزاری دومین دوره مراسم «نشان مشهدالرضا(ع)» در روز ۱۰ دی | مشهد پیشتاز الگوسازی و تکریم نخبگان رویداد نشان مشهدالرضا(ع)، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های علمی مشهد هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ دی ۱۴۰۳) پیشکسوتان عرصه‌های مختلف مشهد باید در رویداد نشان مشهد الرضا (ع) تجلیل شوند واقعه ۱۰ دیماه مشهد برای تشکیل حکومت اسلامی اتفاق افتاد مراسم بزرگداشت شهدای دهم دی ماه مشهد برگزار شد + ویدئو روز‌های یادآور حماسه‌های مردم مشهد باید در فضای اجتماعی شهر مورد توجه قرار بگیرد «مردمی بودن» موضوع اصلی نشان مشهدالرضا (ع) است | نسل جوان با خلاء الگو‌ها مواجه است
سرخط خبرها

افتتاح بزرگ‌ترین لندفیل مهندسی و بهداشتی پسماند کشور در مشهد

  • کد خبر: ۶۹۸۲۶
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۶
افتتاح بزرگ‌ترین لندفیل مهندسی و بهداشتی پسماند کشور در مشهد
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در در مراسم افتتاح بزرگ‌ترین لندفیل مهندسی و بهداشتی پسماند کشور در مشهد گفت: مشهد از پاک‌ترین شهرهاست و این نشان می‌دهد که مردم به حقوق خود بیشتر واقف‌اند.

همتی | شهرآرانیوز، عیسی کلانتری، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در مراسم افتتاح بزرگ‌ترین لندفیل مهندسی و بهداشتی پسماند کشور در مشهد افزود: ۴۰ سال پیش سرانه هر ایرانی از آب شیرین ۲۳۰۰ مترمکعب بود اکنون به یک هزار مترمکعب رسیده است، مشکل محیط زیست مردم نیستند ارگان‌های حکومتی‌اند. محیط زیست وسیله نیست هدف است.

وی ادامه داد: ایران بعد از روسیه دومین کشور هدر دهنده انرژی در دنیاست. مردم آلاینده نیستند آن‌ها حرفمان را گوش می‌دهند، مشکل مدیران هستند.

وی خاطرنشان کرد: من درخواست دارم این پروژه که در مشهد اجرا شده در دیگر شهر‌ها انجام شود.

کلانتری تصریح کرد: از شورای شهر مشهد و شهردار پر تلاش آن سپاسگزارم تا چند سال پیش این شهر بسیار آلوده بود و حالا از پاکیزه‌ترین شهرهاست.

کلانتری، گفت: متأسفانه همیشه اهداف کوتاه‌مدت در همه‌جای دنیا بر اهداف بلندمدت غلبه کرده‌اند و همیشه اولویت‌ها زمان حال را در نظر گرفته و به نسل‌های بعدی توجهی نکرده‌ایم. اکنون دغدغه دنیا محیط زیست است. در همه‌جای دنیا در انتخابات دغدغه محیط زیست گفته می‌شود، اما متأسفانه در مناظره‌ها هیچ صحبتی درباره محیط زیست نشد. محیط زیست سالم حق مسلم مردم است.

بهبود زندگی ساکنان جاده میامی با اجرای لندفیل

همچنین  سیداحسان قاضی‌زاده هاشمی، نماینده مردم رضویه، فریمان و سرخس در مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاح بزرگترین لندفیل مهندسی و بهداشتی پسماند کشور گفت: این پروژه برای ساکنان محدوده آن در جاده مشهد - میامی نیز اهمیت دارد، آلودگی محیط زیست بر زندگی ساکنان این قسمت تأثیر گذاشته است. مردم به علت شرایط مالی مجبورند اینجا زندگی کنند.
به گفته وی، از چند جبهه اقدامات خوبی انجام شده است تا سلامت مردم تامین شود.شهرداری مشهد پیوست زیست محیطی را در این منطقه رعایت کرده است از مجموعه این اقدامات سپاسگزارم.

 

لندفیل، پروژه‌ای برای رفع دغدغه دفن بهداشتی زباله

محمدرضا حیدری، رئیس شورای شهرمشهد، نیز در مراسم افتتاح بزرگ‌ترین لندفیل مهندسی و بهداشتی پسماند کشور گفت: یکی از اولویت‌های شورای شهر پنجم موضوع محیط زیست است، فارغ از اینکه وظیفه شهرداری هست یا خیر، سعی کردیم کار‌هایی که در دهه‌های گذشته بر جا مانده انجام شود.

وی افزود: مثلاً کشف‌رود دغدغه چندین دهه مردم بوده که ساماندهی آن با مدیریت شهرداری در حال انجام است.

وی با بیان اینکه فاضلاب ۳۰۰ الی ۴۰۰ تانکر روزانه در سپتاژ تصفیه می‌شود، افزود: در این لندفیل ۱۵ میلیارد تومان در فاز اول هزینه شده تا شیرآبه خاک را آلوده نکند.

به گفته وی، این پروژه در چشم مردم نیست، اما دغدغه مدیریت شهری است. از شهردار و همکاران‌شان بابت تحول جدی در مدیریت پسماند تشکر می‌کنم.

 

 

روش شهرداری مشهد برای مقابله با آلودگی‌های محیط زیستی الگوی کشور

تورج همتی، مدیر کل سازمان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی همچنین در مراسم افتتاح بزرگترین لندفیل مهندسی و بهداشتی پسماند کشور گفت: در حوزه محیط زیست با همکاری شهرداری و شورای شهر، راهبرد خوبی را تعریف کردیم و در بحث زیست پذیری شهر توفیقاتی حاصل شده است.
به گفته وی، تفکیک زباله از مبدا با هوشمندسازی و مکانیزه کردن و ساماندهی زباله ۳هزار مطب شخصی از دستاورد‌های همکاری با شهرداری است.
وی با بای اینکه در زمینه مدیریت سبز نیز اقدامات خوبی در کشف‌رود انجام شده است، افزود: مجموعه این اقدامات می‌تواند الگویی برای دیگر شهر‌های ایران باشد.

لندفیل مشهد؛ الگویی موفق از بهره‌گیری توان داخلی و همکاری‌های علمی بین‌المللی

مهدی یعقوبی، معاون خدمات شهری شهرداری مشهد،نیز در حاشیه مراسم افتتاح فاز اول بزرگترین لندفیل مهندسی و بهداشتی دفن پسماند کشورگفت:  عملیات احداث بزرگترین لندفیل مهندسی و بهداشتی دفن پسماند کشور سال ۱۳۹۸ و پس از انجام مطالعات تخصصی و علمی و با همکاری صاحب نظران داخل کشور و موسسه جایکا (آژانس همکاری‌های بین المللی ژاپن) در فضایی به وسعت ۲۹ هکتار و در سه فاز آغاز شد؛ تا با بهره‌گیری از به روزترین روش‌های دفن پسماند در دنیا بتوانیم اثرات مخرب زیست محیطی ناشی از نشت شیرابه‌های پسماند به منابع آبی زیرزمینی و دیگر اثرات سوء این موضوع را مدیریت کنیم.


وی ادامه داد: اقدامات محیط زیستی مدیریت شهری مشهد باعث شده این شهر به عنوان مرکز آموزشی و تحقیقاتی مورد تایید جایکا در منطقه غرب آسیا معرفی شود و احداث اولین لندفیل مهندسی و بهداشتی پسماند کشور در مشهد، الگوی موفقی از این همکاری‌های علمی و بین المللی است.


وی با بیان اینکه  احداث این لندفیل با توجه به استفاده از لایه‌های ژئوممبران، ژئوتکستایل و سیستم جمع‌آوری و باز چرخانی شیرابه‌های ناشی از دفن پسماند می‌تواند در حفظ محیط زیست اثرات بسیار مهم و مثبتی داشته باشد، افزود:  از مهمترین اهداف این پروژه می‌توان به مدیریت شیرابه در سایت دفن پسماند و بسترسازی برای تولید بیوگاز و ایجاد نیروگاه بیوگاز سوز به منظور تامین انرژی از فعل و انفعالات شیمیایی ناشی از زباله‌های دفن شده اشاره کرد. 

 

افتتاح بزرگ‌ترین لندفیل پسماند در کشور

بزرگ‌ترین لندفین پسماند (محل دفن زباله) با مساحت تقریبی ۲۹هکتار افتتاح شد. کریمیان، مدیرعامل پسماند شهرداری مشهد، گفت: در مشهد روزانه ۲۰۰۰ تن زباله و۲۰هزار تن ضایعات ساختمانی تولید می‌شود. در حو‌زه جمع‌آوری پسماند، جمع آوری هوشمند از طریق اپ سامانه هوشمند جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی را داریم که نیازی به حضور فیزیکی افراد نیست.


به گفته وی، در بحث پسماند پزشکی که به‌طور معمول تولیدکننده متولی آن است، باتوجه‌به همکاری بین‌بخشی اقدامات خو‌بی انجام شد. در مرحله حمل و توزیع، عمر ناوگان از ۱۶سال به ۱۲سال کاهش یافت. در بخش پردازش نیز خطی به ظرفیت هزارتن بهره‌برداری کردیم. در بخش صنایع بازیافت هم شاهد احداث دومین خط بازیافت در کشور هستیم.


وی در ادامه با بیان اینکه در مرحله انرژی احداث نیروگاه بیوگازسوز را در دست احداث داریم که نیارمند حمایت دولتی برای راه‌اندازی آن هستیم، افزود: در حوزه آموزش اقدام‌های خوبی انجام شد. در مقطع تحصیلی دیپلم کاردانش مدیریت پسماند را داریم. همچنین بحث آموزش را برای کشور‌های هم‌جوار خواهیم داشت. دفن بهداشتی آخرین حلقه پسماند است و بر همین اساس به‌صورت بهداشتی به بهینه‌سازی محل دفن پرداخته شد. بحث بازچرخ شیرابه را اولین‌بار به‌صورت پایلوت و با کمک متخصصان ژاپنی انجام دادیم. مساحت این طرح ۲۹هکتار با گام اول ۹هکتار بود و با هزینه ۱۵میلیارد تومان امروز به مرحله بهره‌برداری رسید.

لندفیل لندفیل لندفیل لندفیل لندفیل لندفیل لندفیل لندفیل لندفیل لندفیل
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->