آغاز پرداخت معوقات ۷‌ماهه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (شنبه، ۲۳ فروردین ۱۴۰۴) چگونه پرخوابی فصلی را رفع کنیم؟  پیش‌بینی بارش باران بهاری در ۱۵ استان طی امروز (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا بین آسیب شنوایی و خطر نارسایی قلبی ارتباطی وجود دارد؟ موج خفیف عفونت‌های تنفسی در ابتدای بهار ۵۵ درصد سالمندان بالای ۶۵ سال در کشور دندان ندارند صادرات ۱۵۰ میلیون دلاری صنایع آرایشی و بهداشتی رقابت بیش از ۱۵ هزار فرهنگی برای اعزام به مدارس خارج از کشور تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌ ورودی مدارس استعداد درخشان و نمونه دولتی نشانه‌های جدید هشداردهنده زوال عقل در سالمندان کشف معادن هخامنشی در آبدانان استان ایلام اتصال برق و انتشار دود در بخش CCU بیمارستان شادگان (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز
سرخط خبرها

چاقی می‌تواند خطر عوارض بلندمدت کرونا را افزایش دهد

  • کد خبر: ۷۰۰۱۸
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۰
چاقی می‌تواند خطر عوارض بلندمدت کرونا را افزایش دهد
تاکنون مطالعات زیادی نشان داده‌اند که چاقی بیش از حد می‌تواند ریسک ابتلا به کووید-۱۹ را افزایش دهد به طوری که بیمار در اولین مراحل ابتلا، به مراقبت‌های ویژه و دستگاه ونتیلاتور نیاز پیدا می‌کند..

به گزارش شهرآرانیوز؛ .. چاقی می‌تواند منجر به بیماری‌های قلبی، لخته‌های خونی و مشکلات تنفسی شود. علاوه بر این، چاقی سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌کند و حالتی از التهاب مزمن را در بدن ایجاد می‌کند. حالا پژوهشی جدید می‌گوید چاقی می‌تواند خطر عوارض بلندمدت کرونا را هم بیشتر کند.

 

در این مطالعه، پرونده بیمارانی که به کووید-۱۹ مبتلا شده بودند از اسفند ۹۸ تا تیر ۹۹ در یک دوره پنج ماهه بررسی شد. این بررسی‌ها تا دی ۹۹ نیز ادامه داشت که مشخص شد بیمارانی که دچار چاقی بودند حتی پس از مرحله حاد بیماری کویید-۱۹، در معرض خطر بیشتری قرار داشتند.

 

محققان در این مطالعه سه شاخص احتمالی در مشکلات طولانی مدت مربوط به کرونا را مورد بررسی قرار دادند. این شاخص‌ها پذیرش بیمارستانی، مرگ و آزمایش‌های تشخیصی بودند که ۳۰ روز و در برخی موارد مدت بیشتری بعد از تست مثبت کووید-۱۹ مشخص شدند.

 

این شاخص‌ها در پنچ گروه با توجه به شاخص توده بدنی (BMI) این بیماران سنجیده شد؛ ۱۸.۵ تا ۲۴.۹ (عادی)، ۲۵ تا ۲۹.۹ (اضافه وزن)، ۳۰ تا ۳۴.۹ (چاقی خفیف)، ۳۵ تا ۳۹.۹ (چاقی متوسط) و ۴۰ به بالا (چاقی بیش از حد). چاقی به طور کلی از شاخص ۳۰ به بالا دسته‌بندی می‌شود.

 

چاقی می‌تواند خطر عوارض بلندمدت کرونا را افزایش دهد

 

در این مطالعه ده ماهه نشان داده شد که حتی پس از گذراندن مرحله حاد بیماری کووید-۱۹، ۴۴ درصد بیماران به پذیرش در بیمارستان نیاز داشتند و حدود ۱ درصد جان خود را از دست دادند. در ادامه نشان داده شد که در این شرایط، ریسک بستری بیماران با چاقی متوسط و مفرط به ترتیب ۲۸ و ۳۰ درصد بیشتر از بیماران با شاخص عادی بود. علاوه بر این، نیاز به انجام آزمایش‌های تشخیصی در بیماران با چاقی متوسط و مفرط به ترتیب ۲۵ درصد و ۳۹ درصد بیشتر از بیماران با BMI عادی بود.

 

در بررسی دقیق‌تر، نیاز به تشخیص در بیماری‌های جانبی مثل مشکلات قلبی، عروقی، ریوی، کلیوی، گوارشی و سلامت روان در بیماران با مقدار ۳۵ به بالا BMI بسیار بیشتر بود. این مشکلات در افرادی که دچار چاقی هستند به راحتی می‌تواند با مشکلات التهابی و اختلال در عملکرد سیستم ایمنی توجیه شود. علاوه بر این، چنین بیماری‌هایی می‌تواند ریسک عوارض بلندمدت پس از کویید-۱۹ را افزایش دهد.

 

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->